Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beeti911

Powiedzcie mi, kim jestem..

Polecane posty

Gość beeti911

Mam chłopaka od 2 lat.. Lecz to jest miłość tylko z jego strony.. wcześniej byłam wolna, nigdy nie miałam chłopaka, chłopcami, bo tak mogę nazwać miłości z tamtych czasów, zmieniałam jak rękawiczki, to były zwykłe internetowe miłości, nei było mowy o żadnych pocałunkach, wyjeżdzając na zgrupowania miałam opinię niedostępnej, a tu bach.. Nagle on, stały związek, zakochani rodzice, dziadkowie, wujki, ciocie.. i ja z początku. Ale chyba charakteru się zmienić nei da.. była jedna zdrada i jeden wielki wyrzut sumienia.. ten chlopak mnie kochal, ale na tym sie skonczylo jeden glupi pocalunek.. potem znowu sie zdarzylo z innym zakochanym we mnie.. w koncu stalo sie tak, ze mialam jakby 2 chlopakow, ale ten, na ktorym mi zalezalo postanowil to skonczyc, bo nie mogl zniesc, ze mam ciagle tego 1.. teraz znowu mam 2 chlopakow, Boże, czy ja jestem jakas dziwka ; ( ? chce prawdziwej milosci, a nie umiem zerwac z tym chlopakiem, dodam, ze nigdy nie bylismy w lozku, 0 wspolnych wakacji, planow ;( ale i tak mam wyrzuty, ze oszukuje go ;(

Gość beeti911
mam 19 lat, i wbrew pozorom, szanuje sie. NIe moglabym zdecydowac sie na sex z moim chlopakiem, bo go zdradzilam, czulabym sie jak ostatnia.. w sumie teraz tez tak sie czuje.. ale silniejsze to jest ode mnie :( Boje sie, ze strace mlodosc na kogos, kogo nie kocham..