Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bobbollinkkka

oddanie dziecka

Polecane posty

Gość mamusej
Hej

a czy decyzja jest już ostateczna? bo może jest inne rozwiązanie?

Gość mam3
Uwazam ze nie zawsze w zyciu sie uklada.Nieraz leiej oddac dziecko kochajacym rodzica ktorzy nie moga miec swojej pociechy z jakies przyczyny.Male dziecko ,jak matka biologiczna zrzeknie sie praw ,odrazu znajdzie rodzine,nawet sa kolejki,gorzej ze starszym dzieckiem.Wiem cos o tym ,znajoma adoptowala.Lepiej oddac niz zabic i zyc z nieczystym sumieniem morderczyni.Ale kazdy mysli inaczej.

Gość wiolk022
chyba tak --idziesz i zanosic do domu dziecka i zostawiasz--ale nie wiem czy nie trzeba placic za to kasy

Gość mam3
[Placi sie kase jezeli nie chce taka osoba zrzec sie praw ,i skazuje dziecko na zyciu w bidulu.Nikt nie zaadotuje dziecka ktore ma rodzine.Male ,zdrowe dziecko szybko znajdzie rodzicow.

Gość qazzzzzia
czy zostawiając dziecko w oknie życie trzeba zostawić także jakieś swoje dane?

Gość co za beznadziejne przypadki
wiecie co, jak czytam niektóre topiki to mną aż trzęsie, najpierw pieprzycie, że nie wolno usuwać, poczytajcie sobie topiki dziewczyn, które chcą usunąć, później jak ktoś sie was posłucha i chce oddać, to nie oddawaj itp. Zdecydujcie się co jest lepsze trzymajcie sie tego zdania.

Gość no właśnie tu na kafe
to co 5 min inne zdanie kazdy ma... jak pisze ktos ze chce dokonac aborcji to zezra zywcem bo lepiej urodzic i oddac... jak chce urodzic i oddac to tez niedobrze bo skoro tak chce to mogla ciaze usunac...

Gość qazzzzzia
ponawiam pytanie

Gość no hope no love
dokładnie tak, zgadzam się z przedmówczyniami... A najwięcej jest osób, które lubią oceniać ludzi i bardzo łatwo im to przychodzi. Ja sama jestem w takiej sytuacji, że zaszłam w nieplanowana ciąże, chciałam usunąć, nie zrobiłam tego, teraz myślę nad adopcją... Nawet sobie nie wyobrażacie, ile strasznych słów usłyszalam, ile złych życzeń, to co przeżywam nie da sie opisać słowami, a pisząc o tym na forum i oczekując jakiegoś wsparcia, otrzymuję tylko ciosy...

Gość no hope no love
zgadzam się z przedmówczyniami... ja sama jestem w takiej sytuacji, zaszłam w niechciana ciąze, chciałam usunąć, nie zrobiłam tego, teraz myślę o adopcji... nawet sobie nie wyobrażacie, ile strasznych słów usłyszałam, ile złych życzeń... pisząc o tym na forum szukałam pomocy i wsparcia, a otrzymywałam tylko ciosy... także ludzie zastanawiajcie się co piszecie, słowem można człowieka bardzo skrzywdzić, nawet nie zdajecie sobie sprawy jak bardzo...

Gość qazzzzzia
czy zostawiając dziecko w oknie życie trzeba zostawić także jakieś swoje dane?

Gość a dlaczego chcesz oddać dzieck
o?

Gość moze dziecko jest chore
to w sumie sie nie dziwie ze chce oddac. Mysle, ze mozna isc do DD i zostawic bez zadnych klopotow, ewentualnie pozniej trzeba jakies papiery uregulowac i tyle.

Gość a gdzie wypowiedzi
???

Gość qazzzzzia
Nie chodzi mi o dom dziecka a o okno życia, czy zostawiając tam dziecko trzeba zostawiać jakieś dokumenty czy jakieś oświadczenie ?

Gość idea pozostanie idea
. Ostatnio slyszalam, ze policja szukala matki, ktora dziecko zostawila w oknie zycia :O To kurka sciema na calego z tymi oknami i anonimowoscia. Po co jej szukali :O