Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bajobongo heeeh

zatańczymy to na naszym weselu, będzie bombastycznie !!

Polecane posty

Gość bajobongo heeeh
ja z mężem tańczymy sami do 39 sekundy, w 40-stej dochodzi do nas reszta ekipy i dajemy czadu :D

Gość kwidzyk
oklepane :)

Gość bajobongo heeeh
z tego co zauważyłam, dla Ciebie wszystko jest oklepane. znasz inne słowa? masz ubogie słownictwo...

Gość kwidzyk
wtórne, często spotykane, nieoryginalne, banalne, ograne i wyświechtane :)

a ja mysle ze nie dacie czadu tzn moze kuzyni i znajomi tak ale ty w sukni slubnej nie sadze. Bedziesz zostawac w tyle i nie bedziesz miescic sie w muzyce. dodatkowo dojdzie gryzura szpilki, a aby tozatanczyc trzeba byc niezłą tancerka. W innym przypadku wyjdzie to śmiesznie. Ale powodzenia życze i polamania nog:D

uprzedzam Cię ze w mało której kiecce ślubnej bedzie widać pracę bioder. a bez pracy bioder to nie ma sensu tego tańczyc.

Gość bajobongo heeeh
tańczyłam już to w sukni (nie mojej - mojej siostry) i jakoś nie krepowała mi ona ruchów :) a moja suknia jest lejąca, prosta, więc ruchy bioder będzie widać idealnie :)

Gość oj oj nie ładnie
przestań......ale porażka... co w tym fajnego???? Cyrk zrobicie a nie bombastyczny taniec...ale masakra nie wierze

Gość daiaaaiaannnnna
uwazam ze to koszmarny pomysl Nikt kto nie jest tancerzem nie jest w stanie zatanczyc tego tak jak w oryginale. Nigdy to nie odda uroku tego układu i tanca i zawsze bedzie wyglądać jak śmieszna parodia!!!! TRAGEDIA - dziwie sie ze ktos sie na cos takiego decyduje. Juz lepieh bylo by gdybyscie stworzyli jakis swoj ciekawy uklad do fajnej piosenki (skoro chcecie byc oryginalni) ale to to bedzie zykła KICHA!!!

Gość a jak juz podpisujesz sie
bajobongo to hej a nie heh :P :P :P żal :O

Gość ooooooooo nieeeeeeeeeeeee
nie podobają mi sie takie wariackie tańce na pierwszy taniec , to musi być cos z klasą a nie takie disco polo

Gość korsrelax
a ja lubię ludzi z inicjatywą my robimy mixy ulubionych pisenak na życzenie młodych na pierwszy taniec, zajrzyjcie na www.chomikuj.pl/korsrelax w folderze pierwsze tańce są naprawdę fajnie opracowane i wymaga to od młodych dużo pracy-podziwiam że im się chce, a dirty dancing to nie disco polo tylko standardy lat 80-tych

Gość obejrzalam pare pierwszych
tancow na podstawie Dirty Dancing i tylko JEDEN byl super - reszta... PM sztywni, a nie daj Boze jak Mloda w dlugiej sukni...

Gość bajobongo heeeh
a gdzie jest napisane, że ten taniec to będzie "pierwszy taniec"??? :)

Pierwszy taniec czy nie pierwszy nie podoba mi się bardzo ten pomysł! Panna młoda w eleganckiej sukni i taki taniec:( okropnośc.

A moim zdaniem będzie fajnie. :) Precz ze schematami. ;) Jak będzie z wami tańczyć jeszcze 8 par to może być naprawdę fajnie.