Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lukrecja_82

spódnica jeansowa i koszula?

Polecane posty

Gość lukrecja_82

Witajcie, mam taki problem.. mama taką spódnicę jak ta: http://www.gendai.pl/product_info.php?products_id=1074 chciałabym sobie do niej kupić koszulę z długim rękawem. Myślałam nad czymś takim: http://www.allegro.pl/item893344101_sexowna_tunika_bluzka_ann_roz_s_36.html w kolorze szarym. Czy to razem będzie się dobrze prezentować? Jakie jest Wasze zdanie, bo ja nie potrafię sobie za bardzo tego wyobrazić... wydaje mi się, że będzie ok, ale nie mam pewności...

Gość wsedfrtghyjuikl
ładnie to bedzie wyGladac:)

Gość kruszyn_a
zestaw będzie ładnie wyglądał moim zdaniem. Do takiej spódnicy będzie też dobrze pasować gładka bluzka z długim rękawem i owalnym dekoltem, fajnie wyglądają też te broszki kwiaty ze zdjęcia

Co wy gadacie??? Przecież to w ogóle nie będzie pasować.Będzie wyglądać jak w jakimś worze. no chyba że jakimś cudem włożysz tą koszulę do spódnicy...

ale ta koszula jest za długa żeby ją włożyć do środka tak mi się wydaje. Ta koszula raczej do spodni się nadaje

Gość lukrecja_82
nie no, myślałam tę koszulę do spódnicy włożyć, przecież inaczej wyglądałoby to śmiesznie. A jeśli o długość chodzi, to wydaje mi się, że nie będzie wystawać spod spódnicy, a dodatkowe warstwy na tyłku to tylko plus w te mrozy ;)

Gość hgjuygvuyt
nie polecam!!!!!!!!! mam podobna spodnice i do nich nie nosi sie długiej gory, bardzo poszerza i wyglada komicznie!!!!!!