Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monisia 1986

Zelixa czy Ktoś zna ? część 2

Polecane posty

Gość xmamuska
Witam niedzielnie :) Mi ochota przeszla calkiem na słodycze, choć nie mogłam bez nich żyć ! dziś 6 tabletka, waże się we wtorek :) już się doczekać nie moge, przypominam waga wyjściowa 98,2 :( 164 cm wzrostu . Powiem wam że dziś mam coś wstręt do jedzenia ;/ kurcze zjadłam śniadanie normalnie a na obiad odruch wymiotny ;/ ale coś poskubałam, poza tym dziś od 5 dni 1 raz boli mnie cholernie głowa ;( wrrr nie cierpie tego, ale i tak szok że w ciągu 5 dni nie bolała :) odezwe się jeszcze wieczorkiem :) Pozdrawiam i WYTRWAŁOŚCI :) no i zazdroszcze -17 kilo !! Moje Marzenie :)

Gość marta_ski
Coś często tu dzisiaj zaglądam :) ale jak czytam Wasze wypowiedzi to mi raźniej :) dzisiaj ogarnął mnie wstręt do jedzenia... na obiad tylko trchę zupy i to wszystko :) ale teraz trzeba będzie się zmusić do zjedzenia jakiegoś jogurcika :) żeby mężuś się nie czepiał :p dzisiaj zapytał po co się odchudzam jak i tak po kolejnej ciąży będę miała to samo... to się nazywa wsparcie ;) heheh Ważenie zarządziłam w środę, ZOBACZYMY! :*

Gość AgataNogąZamiata
JEEESSSTTT!!!! DWA SUKCESY!!!! PIERWSZY - tata mnie odwiedził, nie widział mnie jakieś 3 tygodnie i WIDAĆ!!!! WIIIDDAAAAĆĆĆĆ!!!! Jutro idę do pracy po feriach - może co wnikliwsze też zobaczą? :)) DRUGI - bebzon mi się pomniejszył!!! Wychodzę spod prysznica i co widzę??? Łono swe!!!! Idiotyczne, wiadomo - nie ma na co patrzeć, ale latami się nie widzieliśmy, góra tłuszczu między nami stała!!! Ale miło!!! WOOOWW!!!

Gość MADZIORNOoo..
AgataNogąZamiata czytalam ze jestes z Torunia... JA TEZ ;) Ech.. Ja wam sie przyznam ze waze sie codziennie bo chce zobaczyc jak to cale odchudzanie wyglada... byl dzien gdzie nie wzielam tabl a schudlam wtedy 1,5kg powaga w jeden dzien!!! Dzis wzielam i co? Z 77,9 zrobilo sie 78.5 gdzie tu rozum to ja nie wiem bo dzis mam okropny wstret do jedzenia i paskudne mdlosci :| JAkies dziwaczne objawy mnie dopadly co mnie przeraza ;/ MNIE SZEFOWA ZOBACZYLA PO TYG I TEZ USLYSZALAM ZE WIDAC ZE SCHUDLAM A MAZ "JAKBYS ZRZUCILA JESZCZE 4 TO BYM MOZE ZAUWAZYL ALE WCIECIE CI SIE ROBI WIEC JEST DOBRZE" I WESZLAM W SPODNIE I MARYNARECZKE KTORYCH DLUGO ZALOZYC NIE MOGLAM :D

sorki tutaj daje kalkulator http://www.tabele-kalorii.pl/jaja.html produkt ile gram ( tam podane jest ile jajko ile łyzeczka cukru itp ) hmmm mój maz zaczyna sie na mnie dziwnie patrzec :( chyba mnie unika hihihi mam taką okropna ochote na seks ze szok ..... jak miło schudnac :):) trzymajcie sie kobitki zaczynam kombinowac z braniem zelki będę powoli odstawiac, boje sie efektu jojo wiec bde brac co drugi dzień zobaczymy czy powróci grzebanie po szafkach :(

Gość AgataNogąZamiata
Madziornooo - napisz więcej o sobie. Jak długo bierzesz, ile schudłaś, z jakiej wagi startowałaś i przy jakim wzroście? Ile masz lat? Jaka część Torunia? Ale pojechałam z pytaniami:))

Gość MADZIORNOoo..
Biore 3 tyg ale ja nie jestem az taka gruba... poprostu nie moglam sama dac sobie rady z apetytem mam 180cm wazylam 82kg 3 tyg biore i waze 77.9 na czczo... Jestem z mokrego mam 22lata ;D

Gość ledaaa
Ja dzis druga tbl rano 2 kromki z serkiem, pomarancza przed obiadem i miseczka rosolu kolo14, teraz mnie zaczelo ssac strasznie zjadlam serek wiejski +pomidor:) Czekam mnie jeszcze rowerek przed snem:) Moj mąż zauważyl ze sie odchudzam nityle kg lecz kiepskie jedzenie kiepskie znaczy malo.. i juz zaczyna sie denerwowac ze zaraz skonczy z tym odchudzaniem moim..Mile..ale jak sie uwzielam tak nie popuszcze:) Inka38- a ile juz biezesz i jaki wynik kochana ??:) pozdrawiam wszystkie dziewczynki:)

Gość xmamuska
Moje dzisiejsze meni :) śniadanie 3 kromeczki obiad podziubana kasza z sosem i 3 kawałki malusie mięska + ogórek kiszony ( któym mi się ciągle odbija ;/) kolacja 5 sucharków , 3 pomoczone w serku homogenizowanym + czerwona herbata :) dziś nie miałam apetytu wcale ;/ jutro już poniedziałek, a we wtorek, a we wtorek już ważnko hej ... na na na na na :D

Kurczę dziewczynki jak ja Wam zazdroszczę tej silnej woli, ja od wczoraj z jedzeniem to masakra, pewnie zjadłam tyle co wy wszystkie razem wzięte. od wczoraj druga próba brania tabletek, zobaczymy, ale na razie się nie zanosi na coś większego. bo ja jem jak się denerwuję, nie jestem głodna a jem. tylko nie wiem czemu tak u mnie jest:( a próbowałam piling z kawki no coś zajebistego:) tylko po tym posmarowałam się balsamem na cellulit i chyba nie wiem czy dobrze zrobiłam, bo jak zaczęło mi być gorąco to masakra w niektórych miejscach jak by mnie parzyło....ale takie samo uczucie mniej więcej jak z tym balsamem i workiem....też już próbowałam wcześniej w innym dniu, bo za dużo to nie zdrowo. a tak ogólnie gdyby nie to jedzenie to by było super:) Ale jutro praca więc nadzieja że zjem mniej.... pozdrówki ps bardzo miło się Was czyta a mieszkam koło Poznania:)

do ledaa utrwalone 15 kg , utrwalone czyli bez ruchow w gore w dół biore od 1 grudnia 10 mg ale dieta ,, chomonto na ryja ,, czyli zero wszystko juz nie oddziałowywuja na mnie zapachy, moge gotowac ile wlezie ( a bardzo lubie cos wymyslac w kuchni ) hmmm przez problemy z zaparciami trafilam na dyskusje o lewatywach, a tam dowiedzialam sie troche o oczyszczniu watroby, jelit wpisz sobie w google tombak- to jakis Rosjanin robi furrore na zachodzie. trafiłam tez na inna dyskusje o głodówkach itp w sumie to mozna cos zawsze połaczyc i przypiac do swoich predyspozycji Jedno co mnie cholernie zadziwia to fakt że zawsze jak sie mordowałam z jakąs dieta to strasznie słabłam,wypadanie włosów i łamliwosc paznokci było normą a tu zoonk. Mam taką ilosc włosów na głowie ze szok, pazurki tez niczego sobie. No a przede wszystkich czuje sie wreszczie atrakcyjna i kobieca.

Gość ledaaa
inka38- ja puki co nie mam problemow z zaparciami, wystarczy ze wypije kawke z melkiem rano i od razu startuje.. Enema- lewatywa jak zwal tak zwal jest skuteczna tylko w koncowych partiach jelita grubego, ja bym ci polecila Laktulose to jest syrop ( Lactulosum) w aptekach nie cale 10 zl pobudza perystaltyke jelit i dziala lekko przeczyszczajaco, stosuje sie go takze u dzieci przy zaparciach jest bez recpty :)

Gość AgataNogąZamiata
Inka38 - aż się do łez rozbawiłam tym tekstem DIETA HOMONTO NA RYJ. Mężuś dziwnie patrzy, a ja leję:))

Gość AgataNogąZamiata
vice - ale powiedz, czy to nie zabawne a zarazem tragiczne, że się cieszymy, że idziemy do pracy? No pokaż mi NORMALNYCH co w niedzielę wieczorem patrzą na poniedziałek w pracy z nadzieją :)) Ja też się cieszę - mam daleko a z buta śmigam, to sobie spalę tu i tam.

Gość monisia 1986
hej kobitki ja Lactulosum stosowalam u mojej coreczki i pomoglo bardzo szybko wiec tez polecam :-D polecam rowniez siemie lniane mielone na zaparcia 3x dziennie mi pomaga kochane zjadlam dzis : 10.30 twarozek okolo 125g z 2lyzeczkami cukru i siemie 14.30 udko pieczoene i fasolka szparagowa 15kawka z mleczkiem i cukrem trzcinowym ale malenka lyzeczka 18 activia i 2 mandarynki 1kostka czekolady malo pilam bo jakos tak wyszlo :-( gdzies 1.5litra wody a teraz dziwewczyneczki sluchajcie nie zarzylam dzis zelixy bo zawsze tak kolo13 biore a ze jechalam do tesciowej to z rozpedu zapomnialam i stwierdzilam ze dzis poddam sie probie i jak narazie super a rano zapomnialam sie zwazyc uwierzycie wylegiwalam sie w wyrku i zapomnialam a wczoraj caly dzien czekalam by sie zwazyc ale jutro rano odrazu wstaje na wage i melduje wam wage :-D czuje ze cos spadlo zobaczymy bylam dzis w aptece i babka nic niewie o wycofaniu zelki narazie taka informacja do nich nie doszla a co najlepsze powiedziala mi ze sa bardzo szkodliwym lekiem i trzeba sie bardzo dobrze zastanowic zanim sie na nia zdecyduje myslalam ze gdzie trafie zeby kupic bez recepty bylam w dwoch aptekach ale tylko na recepte jestem z bielska bialej jutro zadzwonie do mojej endokrynolog czy mi wypisze tak w razie czego jeszcze jedno opakowanie na 2 miesiace zobaczymy co powie chyba ze tez nic niebedzie wiedziec o wycofaniu jak wszyscy dookola :-D ok dobrej nocki sloneczka i buzioleczki :-*

Gość Katjuszkaka
Czesc dziewczyny:) Ja zaczynam od jutra...kiedys bralam meridie ale musialam przerwac w trakcie...schudlam okolo 8 kilo w miesiac...bylo to z jakies 1,5 roku temu. Wazylam 85 przy wzroscie 164, waga stanela na na 77 kg. Przyszla tegorocza zima i waga wzrosla, waze 82 kg. Najgorsze jest to ze sama nie wiem z czego wynika wzrost tej wagi. Czy jesty mozliwe ze jadam zbyt malo i rosne. Moj facet uwaza ze mi odbija. Jadam na sniadanie kanapke i nic wiecej. Czasami gdy wracam pozniej od swojego mezczyzny to czeka na mnie gotowy obiad ktory musze zjesc bo inaczej to mnie "zje" moj ukochany. Sama juz nie wiem czy moge brac prochy bo u mnie problemu wogole nie ma z nadmierna iloscia jedzenia. Malzonek mnie nazywa anorektyczka przy kosci:) Pomozcie mi dziewczyny bo sama nie wiem co mam robic, mialam robione badania ale jestem zdrowa, nic mi nie dolega. A zelixa czeka...i tylko prosi sie zeby ja skonsumowac:) Jak Moj sie dowie ze biore te prochy to mnie do psychiatryka jak nic zabierze:)

czy ktos sie orietuje jak moge go dostac na necie mam walnieta lekarke gdzie nie mam szans na przepisanie tego specyfiku . co prawda znalazlam ale troszke sie boje bo nie znam zrodla. do szczesci brakuje mi jakies 9 kg udalo mi sie zrzucic jakie 17 kg i dalej waga stoi ani dieta ani cwiczeni stoje na 67 i czarna dziura niestety . pomocy bede wdzieczna . a i czy to mozna brac z ziolowymi preparatami .

a i pierwszy raz zdecydowalam sie na branie jakis wpomagaczy ale niestety wiek robi swoje i ciaze tez po drugim dziecku ciezej mi jes a mam juz po30 . jezeli ktoras z was wie cos blizej to moj nr gg 19792285. widze ze wam pomaga. to super oby tak dalej!!!!!!!!!

agato a co innego nas doprowadzilo do tego stanu- tylko dojadanie cały widz chyba polega na tym zeby zjesc mało a byc najedzonym i miec siłe :) powiedz męzowi ze jak schudniesz to bedzie tez przed toba iciekał tak jak moj męzus przedemną :):) ja mam tabletki tylko z netu :) moge zpomniec o recepcie od lekarza

Gość kumi
Witam czy ktos wie gdzie kupic zelixe bez recepty?

Gość nimesilka
Zelixe, Meridie itp inne "cudowne" odchudzacze, wydaje mi sie że predzęj czy później zostaną wycofane (powinno już to dawno nastąpić) Mnie na farmakologii uczyli, że substancja czynna odpowiedzialna teraz za odchudzanie w tym leku, dawniej była zawarta w lekach psychotropwych ktorych działeniem niepożądanym był właśnie brak apetytu . Racje mają wiec Ci ktorzy mówią aby uważać z tym lekiem :) Można sobie zaszkodzić i to bardzo . pozdrawiam

Gość MonikaButterfly
MONISIA 1986-dziekuje za dobre slowa. wiesz ja roznie bralam, raz o 14 niekiedy nawet zdarzylo mi sie o 17 ze wzgledu na to,ze nie chcialo mi sie jesc,poza tym pracuje na nocne zmiany do 4 rano,wiec tez dlatego. LEDAAA- a noc? heh... powiem tak prace skonczylam po 4 rano. usnelam po 5 i juz o 12 musialam byc spowrotem w pracy dzisiaj,takze... trudno tu mowic o jakis probach pojscia spac :) tym bardziej,ze z piatku na sobote spalam 3h i mimo,ze mialam dopiero na 17 nie moglam spac ani troche. Teraz z reszta tez...wrocilam po 10 h okropnosci w pracy... I spac nie moge.ale ja od zawsze jestem nocny marek i 5h snu dla mnie ok,ale powinnam jednak przestawic swoj organizm,ale jakos nie moge sie przemoc i usilowac probowac usnac no ok polnocy booooshe... SHE_24: wiesz co gdyby nie praca to pewnie przelezalabym z pupa w lozku zdolowana jakos tak,ze tak powiem... zeby to ujac dosadnie- jak zuzyty worek hehe... myslac, placzac i w ogole :) a tak dzien jakos minal...ale coz niestety znowu przyszla noc i myslenie. A TAK W OGOLE MOJE KOCHANE... WCZORAJ NIE WZIELAM TABLETKI DZISIAJ TEZ NIE.DLACZEGO? MOZE WEEKEND PRZERWY,SPRAWDZENIA... SAMA NIE WIEM. DZIWIE SIE SOBIE,ZE ODWAZYLAM SIE NIE WZIAC.JESC JAKOS WYBITNIE MNIE SIE NIE CHCIALO.TZN NIE MIALAM SPECJALNEJ OCHOTY NA NIC.ALECHYBA MOZG POWIEDZIAL ZJEDZ,BO JEDNAK MAM DOSYC AKTYWNA PRACE. ZJADLAM TOSTY PRZED PRACA, DZISIAJ PIERSC Z KURCZAKA, KUKURYDZE GOTOWANA, A PO PRACY RYBKE,KILKA PLASTERKOW OGORKA PLUS HMM...MAKARON Z CZYMS W SRODKU NAWET NIE WIEM CO TO BYLO...DUUUZO... WIEM.ALE NAJGORSZE JEST TO,ZE COKOLWIEK BYM ZJADLA WYDAJE MNIE SIE,ZE TO MEGA DUZO I,ZE W OGOLE NIE POWINNAM I MAM WYRZUTY SUMIENIA,ZE W OGOLE JEM,JAK BIORE ZELE. WIECIE NA CO MAM OCHOTE:) LOOOODY...NIE DLA OCHLODY,ALE NA DOLA :) MORALNIAK JAKIS OKRUTNY MNIE DOPADL I CHYBA SIE SKUSZE. MOZE ZLE ZROBIE...ALE MOJ MOZG CHYBA TEGO POTRZEBUJE.WYRZUTY SUMIENIA PEWNIE BEDA MEGASTYCZNE...ALE WIECIE CO... TUTAJ JUZ NIE CHODZI O TO CALE MOJE ODCHUDZANIE. PISALAM JUZ,ZE ...STRACILAM WENE,KOMPLETNIE NIE MOGE SIE SKUPIC NA TYM. A WSZYSTKO PRZEZ TO,ZE NAPRAWDE OKRUTNIE DUZO PROBLEMOW MAM OBECNIE.NIECODZIENNYCH... NIE CHCE NAWET O TYM PISAC...BO...EHH...SZKODA GADAC... I NIE MOGE SIE SKUPIC NAWET NA SOBIE W ZADNYM STOPNIU. NAWET TERAZ PISZE OD D**** STRONY,ZE SAMA NIE WIEM DO CZEGO CHCE DOJSC I JAKIE WNIOSKI OGOLNE WYSUNAC. CHYBA JEDNAK ZJEM TE LODY... BOJE SIE WROCIC DO ZELIXY. MAM JESZCZE JEDEN LISTEK,A CO POZNIEJ? WAGA WCALE NIE LECI W DOL NAWET JAK NIE JEM :( TO JEST MASAKRA JAKAS. A PIC TEZ NIE PIJE,BO NIE MOGE W SIEBIE WMUSIC :(JEEEEEEEEEJKU JAKIES ROZSTROJENIE JAZNI MAM CHYBA.... A TAK W OGOLE DUZO CZYTALAM O GLODOWCE... ZASTANAWIAM SIE BARDZO POWAZNIE NAD TYM. KILKA LAT TEMU ZROBILAM SOBIE 10 DNI,I POSZLO W DOL DUZO 7KG...AZ NIE WIERZYLAM...ALE TO BYLO KOMPLETNIE BEZ PRZYGOTOWANIA DLUZSZEGO.NIE WROCILO ODRAZU ANI TEZ WIECEJ. HMM...ZASTANAWIAM SIE NAD TYM DOSYC POWAZNIE,ALE MUSZE WIECEJ POCZYTAC. MOZE JUTRO BO DZISIAJ MOJ MOZG JUZ NIE PRACUJE...JAKIS TAKI DZIWNY LĘK MAM... HEH... ALE SIE WOGOLE ROZPISALAM... PRZESADZILAM...WIEM WYBACZCIE...IDE PO LODY HEH....CHYBA ...

Gość ledaaa
Moja noc przebiegla koszmarnie i to nie przez Zelke..nie spalam zlapalo mnie jakies chorubsko katar gardlo..i ucho :( dziewczynki orientujecie sie co mogla bym wziasc zeby pomoglo a nie kolidowalo z Zelka..POMOCY:(

ja zaczęłam 2 - gie opakowanie zwliksy ...ale efekty są tak słabe że chyba przestanę brać

Gość AgataNogąZamiata
Inka38 - daj mi jeśli możesz namiar na sprawdzoną Zelkę z neta. Może być na maila - gagatek35@wp.pl. Z góry dzięki

Hura !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!dziś po pełnym miesiącu waga pokazała 5,5 kg miej. Ale jestem szczęśliwa. Poczytam Was później bo wczoraj nie miałam neta i jestem do tyłu. Pozdrawiam :) :) :) :)

Gość monisia 1986
hej kobietki wazylam sie dzis na czczo 4 razy stawalam na wage bo niewierzylam zelke biore od 14.01 2dni po pol i wczoraj nie zarzylam jak juz pisalam przypominam ze waga poczatkowa 90.4kg a dzis waga pokazala 84.1kg :-D rewelka 6.3kg po 16tabletkach no jak tak dalej pojdzie to te 2 miesiace mi bardzo pomoga i moze juz za 2 miesiace wbije sie w jakies galotki sprzed ciazy :-) ale jestem szczesliwa :-D buziolki

uważajcie w necie na ogłoszenia Ewy Białko bo to oszustka,która podaje nr konta a w zamian nie przesyła tabletek oszukała już sporo ludzi,między innymi mnie .Dziwię się że byłam tak naiwna bo poszłam do lekarza i bez problemu otrzymałam receptę na zelixę i zapewnienie,że mogę przyjść za miesiąc i otrzymam kolejną a tu link w sprawie pani o http://forum.gumtree.pl/post-44299.html której napisałam powyżej.Pozdrawiam

Ok, zaległości nadrobione. Mąż zauważył że coś mi ubyło, powiedział że "pysio" mam mniejsze:) i tyłek też wyszczuplał. To już coś, jak on zauważył to musi faktycznie coś widać. W prawdzie w mojej nadwadze to jeszcze dużo będzie musiało upłynąc czasu żeby każdy widział efekty, ale ważne że coś się ruszyło. Jak czytam wasze wpisy to wydaje mi się że ja przy was to jestem hipopotan :) bo ja startowałam od 01.01.2010 -126,3 kg przy wzroście 168cm. Teraz jest 120,08kg więc jeszcze bardzo długa droga do pokonania. Na razie moim celem jest 90 kg. Jak to osiągnę to będę naprawde szczęśliwa, co prawda moja wymażona wagą byłoby 70 kg ale i przy 90 bede wyglądać normalnie. Mam chyba grube kości bo nikt mi nie chce wierzyć że aż tyle ważę. Pozdrawiam wszystkie kobietki i do wieczorka. paappaapap

Gość marta_ski
Cześc dziewczynki!!!!! wiecie co? pytałam dzisiaj znajomej lekarki czy to prawda, że mają wycofać Zelixę/Meridię z aptek! Potwierdziła to, ponieważ pojawia sie coraz więcej komunikatów, że skutkami ubocznymi tych leków są: zawały serca, podwyższone ciśnienie i wylewy !!!!!!!! i co teraz? ja sie trochę wystraszyłam. :(