Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monisia 1986

Zelixa czy Ktoś zna ? część 2

Polecane posty

Gość Fisia.Misia
do hana szatana-jak się wypowiadasz to chociaż poprawnie.Nie pisze się zelixowi tylko zelixie.Daj spokój ludziom.Skoro Ty jestes taka fantastyczna i sama schudłaś to tylko pogratulować,my musimy mieć wspomagacze.

Gość AgataNogąZamiata
Duch umarł, to i forum umiera... Zaraz po pannach co to za dramat mają 3 zbędne kilosy wpieniają mnie CIOCIE-DOBRA-RADA, wpadają z morałem, chlapną i się więcej nie pokazują. To jakbym ja wyszła z nikotyny sama, wpadła na forum dla palaczy i robiłabym wielkie oczy, że sobie nie radzą. Już mnie nie drażnią te wypowiedzi, co sam fakt, że PO CO??? Po co włażą, piszą i trują??? Szkoda moich nerwów. Jestem w okresowym szale. Zjadłabym lodówkę z agregatorem razem, już nawet nie piszę, co pochłonęłam. Wszystko mnie wkur...., nic nie ma sensu, nawet się nie ważę. Do tego moja mała znowu chora, jak w pracy usłyszą o kolejnym zwolnieniu to się załamią. Uroki pierwszego roku w przedszkolu... Wrócę, jak już dostanę okres, bo nieznośna jestem. W poniedziałek idę do lekarza po zapas. Zobaczymy, jakie przyniosę wieści. Jak złe - to w necie jeszcze cen nie windują - kupię drogą okrężną i tyle. Ściskam Was, dobrej nocki.

Gość NIKITA31
Witajcie dawno tu nie zaglądałam ,ale widzę że tu koleżanka Agata mocno zdenerwowana i krzyczy ,że strach się bać . Ale ma rację paniusie co to niby wiedzą wszystko nie biorą pod uwagę kilu rzeczy każda z nas jest inna i nie każdej z nas tradycyjne diety i ćwiczenia dają takie efekty .A po za tym wszystkim większość z nas to pracujące matki którym trudno jest wygospodarować czas na ćwiczenia i gotowanie oddzielnie dal siebie i oddzielnie dla rodziny . Ale co tam .A koleżanka Agata niech zostawi już lodówę w spokoju i meliski niech się na pije .No i zdrówka dla niuni życzę

Gość monisia 1986
witam kochane jestem zalamana ze nasze forum przez ostatni czas kiepsko presperuje :-( a mam takie pytanko jesli ktos wie cos na ten temat badz stosowal to prosze bardzo o opinie Mikstura oczyszczająca z oliwy z oliwek aloesu i cytryny podam link do stronki na ktorej o tym czytalam http://www.bioslone.pl/oczyszczanie/mikstura mozna przy tym schudnac podobno :-) a zjadlam dzis : jajecznice z 3jaj i 2kromeczki chleba ciemnego tortille robiona w domku bardziej typu light :-) 2mandarynki wypilam 4litry wody kawe z mlekiem i 1 lyzeczka cukru i siemie lniane buziolki i pozdrowionka :-)

Witajcie kochane dziewczyneczki! Długaśno mnie tu nie było i faktyczmie masze foru, umiera!! Ale my na to nie pozowlimy o nie!! kochane, do dzieła!!! Moja waga tez stoi w miejscu. Na początku kuracji 24 dni temu ważyłam 86.5kg, dziś 81 200 Ale... wiecie co? od jakjis 10 dni mam zwiększona dawkę z 7.5mg na 15mg Jestem niskocisnieniowcem, ale niepokoja mnie silne bole glowy i oczu. Nie daja mi spokoju to takie wkurzajace uczucie. A i okres z zelką jest odrobinkę mocniejszy. Co myslicie kochane?? Ściskam i wo łaaam pomoocyyy zelixiarki!!!;):):)

Gość tulipkate
Ja od piatku jestem chora, zastanawiam sie czy to przypadkiem nie angina.Zelixe biore nadal. Wczoraj narzeczony na moja prosbe zakupil wage. Zwazylam sie i zalamalam. Zelixe biore od 7 dni(czyli 7 tabletke dzisiaj), moja waga poczatkowa to 80, teraz waze 81,2kg....nie wiem czego to jest wynikiem. Tzn domyslam sie, przed braniem zelki jadlam mniej, po zaczeciu jestem bardziej glodna. Dziewczyny ja oszaleje...wiem ze jestem wstanie odstawic calkowicie jedzenie zeby schudnac ale boje sie reakcji mojego organizmu. Chcialabym krzyczec, biegac...mam dosc swojego obrzydliwego ciala...

Ja biorę od soboty, dzisiaj po tygodniu się zważyłam, waga stoi, ale co tam znając moje szczęście tak nie rzucę...przynajmniej nie mam już dla kogo, bo facet do którego startowałam wrócił do byłej...wiec bez szans. staram się normalnie mniej jeść ale kurcze to słodkie no masakra, mam np lubi, rodzeństwo i zawsze coś jest, teraz kupiłam jabłka ale jednak brakuje mi czasem jakiegoś wafelka. od wtorku zaczęłam pić czerwoną herbatę czy od środy, bardzo mi smakuje. ciekawe czy w czymś pomaga. tz z moich obserwowań gdy wróciłam z pracy i się napiłam później nie musiałam jeść słodkiego bo nie miałam ochoty, a jak nie napiłam to miałam....wiec może coś w tym jest.... tylko jest problem...z tymi zatwardzeniami kurczę...jem np mało jest oki ale zjem normalnie. chleb czy ziemniaki czy mięso to masakra.... a co do forum oj widać że mało osób pisze, ale pewnie pogoda itd, bo mi też się nie chciało nic w tym tygodniu, a w szczególności gdy usłyszałam że tylko potrafie innych wnerwiać ranic i takie tam epitety....

Gość monisia 1986
wazylam sie kochane i bez rewelacji ale waga naszczescie nie stanela od startu bylo 90.4kg teraz jest 83.4kg czyli rowniutenkie 7kg po21 tabletkach :-) vice przykro mi z powodu twojego faceta :-( 3maj sie jakos buziaczek na pocieszenie ode mnie tylko tyle moge :-(

Gość anita76
Witam wszystkie panie. Piszępo raz pierwszy ale czytam wasze wypowiedzi od dawna. Martwi mnie to że na forum powiało takim pesymizmem. Jesteście fajne laski, głowy do góry kilogramy napewno spadną. Pamiętajcie że pozytywne nastawienie to połowa sukcesu. Pozdrawiam.

monisia ta mikstura to mowiac po krótce ma za zadanie hmmmm szybciej oczyscic i zmiekczyc twoj zoładek i jelita.Działanie na zasadzie srodka przeczyszczajacego. Oliwa ma dac poslizg, cytryna-lub grejfrut ogłupic organizm zebys sie nie porzygała i wyszło dołem a nie górą,oraz cytryna ma za zadanie ,,odkamienic ,, czyli poodklejac to wszytko co masz co znajdzie po drodze od twoich kiszek. Aloes po prostu goi rany. sorki za opisy akcji :) ale ja od grudnia ( odkad sie odchudzac zaczełam żelka ) zaczełam czytac inne fora tutaj. Był taki Rosjanin ktory na zachodzie zrobił furrore bo leczyl srodkami naturalnymi-Tombak, wpisz w google. Ja wczesniej pisalam o tych moich lewatywkach cytrynowych i o jedzeniu na czczo grejfrutów.Efekt taki ze jak cos zjem to wreszcie sie najadam.Ale 2 tygodnie nic nie wziełam do ust oprócz kiwi i grejfrutów.Hmmm lewatywke to juz na luzik robie sobie 1 na 7-10 dni, bo nie widze potrzeby czesciej.Wreszcie zaczelam codziennie normalnie chodzic do toalety. Tu tez jest temat na forum o głodówkach oczyszczajacych. Byłam zdziwiona ze pomimo ze nie jem mam siłe- ale to wspomaganie zelki. Poczukajcie tutaj tematów które wspomogą was w tych napadach głodu. Tombak, Małachow, Gerson-ten twierdzil ze moze uleczyc raka Poczytajcie bo tam jest o tym naszym cholernym trawieniu, Wszystko sie kreci po prostu wokół tematu CO JESC I W JAKIEJ KOMBINACJI.

A TAK WOGOLE TO WAM POWIEM ZE CHYBA JEMY( W WIEKSZOSCI) NIE DLATEGO ZE JESTESMY GŁODNI, TYLKO UZALEZNIENI OD ZARCIA. jemy bo mamy depresje, bo nam smutno, bo nas cos boli, bo przyszli goscie, bo zostało po dzieciach i szkoda zeby sie zmarnowało. Zaczełam kupowac tylko tyle jedzenia ile faktycznie zjadamy. Nie kupuje 3 rodzajów wedliny,bo stwierdzilam ze tylko pies ma ucieche bo dzieci nie dojadają. Kiedy nie weszłam do pokoju córek to niedokonczone kromki wszedzie leżały.(teraz sa nadgryzione jabłka- czyli zero jabłek ) Nie gotuje zup, bo stekaja ze muszą je jesc. Mąz juz na nic do jedzenia nie narzekabo sie zorietował o co mi chodzi.:):):) Same tak na spokojnie zobaczcie jak to u was w domku wyglada!. Hmm co do cwiczen, to tez błedne koło. Cwiczymy, biegamy slicznie spalamy tłuszczyk- ALE ŻREMY BO JESTESMY WYCIENCZONE I GŁODNE!-i myslimy ze tyle spaliłas to sobie zjedz porzadnie zebys miała siłe -efekt błedne koło. Baby nie dawajcie.......tylko sie weżcie w garsc. Amen !!!! Maz mi kazał zmienic Nick na Inka39 :)

Gość AgataNogąZamiata
VICE - kochana, ja też szaleję na słodkie i mi Zela 1479 mg by nie pomogła na to. Ale biorę CHROM ORGANICZNY - 1 tabletka dziennie. O ile bierzesz regularnie i nie zapominasz choćby na dzień to po 2 tygodniach jest lepiej, mi chcica na słodkie minęła. monisia1986 - ja Ciebie proszę, kochana... 7 kg w 3 tygodnie to nie jest rewelacja...? Ponad 2 kilo w tygodniu średnio, gdzie przeciętnie 1-1,5 kg się wyciąga? No nie wiem, czy ktoś tu podzieli Twoją opinię, że to nie jest REWELA!!! Gratulować i się cieszyć - ja myślę. INKA 38(39) - jacy Ci mężowie cudowni, że nawet o nasze nicki na forum dbają... Skarbeńki, w mordę...

no tak :) bo zagląda zazdrosnie przez ramie z kim ja tak klikam :)

Gość xmamuska
Witam i ja niedzielnie :) Dziewczynki moje drogie, ja biore 15 i zero ochoty na słodkie :) nie dajcie się :D ja wczoraj pozwoliłam sobie na kilka chipsów :) Byliśmy u znajomych i wypiłam 2 leszki ale ... BEZALKOCHOLOWE :D zjadłam tylko ŚNIADANIE- 3 kromeczki z sałatą i pomidorem OBIAD- brokuły z pomidorem,ogórkiem i jajkiem got + sos czosnkowy obiad KOLACJA 2 leszki i garść chipsów :D no i się zważyłam, nie wytrzymałam dziś ;p po 12 tabletkach -3,4 kg :D po spodniach już troszkę czuje, brzuszek w końcu mniejszy :D teraz już wytrzymam do wtorku i dopiero się zwarze :) Ja ostatnio też mam jakieś takie głupie myśli, czy aby napewno nic mi nie będzie po tych tabletkach, choć czyje się dobrze,waga spada to jakoś mnie tak sumienie gryzie ;/

mamuśka a co ty widziz złego w tabletkach ? one nie odchudzaja tylko maja zablokowac uczucie głodu noooo chyba ze ktos jest chory na bulimie lub anoreksje nie widze zwiazku z poczuciem ,, ze zle robie ,, zmienilam sposób jedzenia ucze sie hamowac poczucie głodu tresure w rodzince wprowadziłam nie mialam migreny od dwoch miesięcy """""""

Gość kacha grubacha 33
http://media.wp.pl/kat,1022939,wid,11929830,wiadomosc.html?ticaid=1999b co za bzdura! po 14 tabletkach 6,5 w dół. zostało mi jeszcze ok 20 kg nadwyżki. jakoś to będzie... pozdrawim Was wszystkie i życzę lepszych humorów ;)

Gość xmamuska
inka39 no wiem noo, ale jakoś tak dziwnie mi, się naczytałam o tych skutkach ubocznych :( Tylko nie krzyczcie na manie :( wstyd mi ale byłam z rodzinką w Mc Donaldzie i zjadłam kilka frytek i 4-5 kurczaczków tych małych :( jezu jakie mam wyrzuty sumienia, za kare musze chyba ze 100 brzuszków zrobić o! TAK to będzie moja kara dziś ŚNIADANIE- kromka chleba + brokuły jak wczoraj OBIAD - talerz zupy ryżowej KOLACJA - Mc Donald :( Pozdrawiam

Gość monisia 1986
odrazu sie usprawiedliwiam do AgataNogąZamiata napisalam zadna rewelacja tzn ze przez tydzien po 5 tabletkach schudlam 0.8kg ale w sumie najwazniejsze ze waga nie stanela bo jestem przed miesiaczka a w sumie to 7kg i to jest rewelacja oczywiscie jestem bardzo szczesliwa i juz nawet lepiej sie czuje jak musze nawet z paskiem podciagac galotki :-D inka38 cyli myslisz ze mozna to sprobowac ta miksture ? bo ja od czasu porodu mecze sie z zaparciami teraz jak zele zarzywam i jem activie nio ostatnio niejadlam to tak co drugi dzien ide do kibelka a to jakby mnie oczyscilo z tych wszystkich toksyn itd to mysle ze by pomoglo bo wlasnie na forum o tym czytalam dlatego chcialam wasza opinie uslyszec i czy przy zeli moge to zaczac stosowac ? buziolki gorace i dziekuje za odpowiedz na pytanko :-D milego wieczorku

Gość pola255
hej laseczki to ta zima nzs wykancza bo przeznia wiecej sie siedzi wdomu i zaglada wta przekleta lodowke a tak bylby dworek wiecej ruchu a to ogrodek a to spacer itp.i kalorie by polecialy jak szalone mi tez cos ta waga stanela:((( i zauwazulam ze sporo przed okresem napad furia i szal mnie ogarnia i ochota na slodkie i sie zalamalam i zjadlam loda:(((( o 15stej tak mnie sumienie gryzlo ze do wieczora nic nie jadlam i zrobilam 50 brzuszkow normalnie szal!!!! wiecej pije zauwazylam a mialam takie doly ale w moim facecie cos peklo i powiedzial pomalu kochanie a skutecznie chudniesz hmmm czyli cos zauwazyl eh i tak go kocham!!!buziaczki kochane !!!wiosna juz tuz tuz!!!

Kochane puk, puk ja tak staramsię regularniepisać pamiętaciemnie jeszcze?? Byłam w piateku mojej doktor ogólnej, która także była za tym bym zażywałameridię (czyli zelke) juz dluugo dluugo temu i wiecie co?Powiedziała, zeleiej sie zapatrzec bo meridia była wycofywana już dlugasno parę razy na jakiś czas. Powiedziała także, ze zelka zaczyna działać pomiesiącu, wypowiadała się o leku przychylnie, bez paniki. Dziewczyneczki mam do was pytanko czy ktoras chorujena migreny? wlasniemnie dopadla,wzielam APAP ale nie pomaga wzielabym solpadeine ale nie można tak laczyc uwazacie ze jutro powinnam odstawic zelke?? moja waga nadal 81200 nic nie drgnela Moj dzisiejszy jadlospisik: sniadanie: kawa z mlekiem 3 kromki czarnego chleba z wędlina i serkiem obiad: dwamale kotlety mielone,troszkę ryżu z sosoem i kapusta kiszona Podwieczorek: kilka słonych paluszków, ciasteczko lu go i kawa z mlekiem Kolacja: 1 kromka czarnego chleba i 3 śledziki z octu Duuużżooo?? Buzki kochane

Gość doris32
Witam...... Podziwiam Was dziewczyny i zazdroszczę silnej woli. Ja biorę Zelkę, ale żeby jakaś dodatkowo dieta........z przykrością się przyznaję że nie stosuję :x, jak pisałam wcześniej nie mam ochoty na słodycze no i nie jem po 18tej.Waga spada powoli, ale spada :). she......-ja miałam migreny i odstawiłam Zelixe, pobrałam Sumigre, a tego też nie można łączyć, bóle przeszły i wróciłam do Zelki, i jak do tej pory migreny nie ma:). Pozdrawiam doris

Co do żelki i łaczenia z tabletkami przeciwbólowymi hmm ja nigdy nie łacze tabletek ZADNYCH, dziecko na moich oczach by mi zgasło.Nieprzytomna pielegniarka dała antybiotyk w zastrzyku zaraz po doustnym podaniu jakiegos specyfiku- spieszyło jej sie !!Córka miała wstrzas analiktyczny czy jak to sie nazywa uhhh. Ja jestem przeczulona na tym punkcie,-jak jeden lek to drugi odstep min 3 godziny Raz miałam migene na poczatku brania żelki dopiero po 7 godzinach od żelki wzielam solphadeine i to polowe dawki +kawa bo wzmaga dzialanie paracetamolu zawartego w leku Monisia- miksture mozesz spokojnie stosowac, nie powinna zaszkodzic. Chociaz na poczatek proponuje Ci po prostu wypic codziennie na czczo szklanke przegotowanej wody z miodem plus pół cytryny.Ja na czczo jem kiwi 2-3 lub grejfruta-kibelek murowany!!!!! Poczytałam o tej miksturze-to nic innego tylko wstep do oczyszczania watroby i jelit wg Tombaka. Wg lekarzy, w jelicie grubym 50-cio letni człowiek może nosić 5 – 12 kg złogów (kamienie kałowe, śluzy itp.), których organizm nigdy samoistnie nie wydali.

Mamuska !!!!! te całe kfc i tym podobne jadą na,, przyprawach,, które powoduja ze chce ci sie jesc i jesc jeszcze wiecej !!.Takie uzalezniacze po prostu. Na dodatek smazone na tłuszczu ,,wielokrotnego uzycia,, Taka duza a daje sie tak wkrecać!!

Robie się zrzęda !!!! chyba zbliża sie okres:)

Gość lżejszaaaaa21212121
hejka, przeraszam ze sie wcinam widze w dlugi i rozbudowany wątek, chcialabym tylko dodac od siebie troszke o Zelixie... Schudlam przez 4 misiące 13 kg !!! Tylko i wyłącznie dzięki temu preparatowi ktory pomogl mi opanowac napady jezenia i wyrobic w sobie pozytywne odruchy zywieniowe .. Jem niby normalnie , nie stosowalam zadnej radykalnej diety. jedynie duzo wody niegazowanej, fastfoody i slodycze ograniczone itd Wiele lat zmagalam sie z conajmnie 8kg nadwagą , dzis jestem pelną energii zadowoloną kobietą i WKONCU zamiast paniki czuje radosc na mysl o wiosnie i lecie :) Zaczynałam z 76 kg (165 cm) w październiku . Dziś mam 63. Byc moze szlag mnie trafi i wątroba wysiądzie ale tego co dzis czuje nikt mi nie zabierze :p

hehehe ja 15 kg w 2 i troche miesiaca (troche bo dzis chyba 7 luty ) Widok mojego .... tyłka wynagradza wszytko:) A DZIEWCZYNY SIE ROKLEJAJĄ !!!!!

Gość lżejszaaaaa21212121
dlaczego się rozklejaja? poczytalam troche wątek i jestem mega zdziwiona informacją o wycofaniu Zelixy? Pierwsze slysze !! :(To juz na 100 % pewne? I jak rozumiem moge miec problem z receptą?? :(:(:(:(

Gość mi41
witam drogie koleżanki dziś u mnie tez niewesoło, nerwa mam strasznego , ogólnie jakiś dól , nie mam wsparcia znikąd :( Wieść o wycofaniu zeli mnie dobija .Waga stanęła jak zamurowana i ani drgnie :(, Głodu nie czuję,mogłabym nie jeść wcale, pić tak samo, jest przerażające , ze zmuszam sie do picia.Automatycznie wiąże sie to z trudnością w wypróżnianiu.Coś mi zaczął wzrok szwankować, czy to możliwe by od zeli? Jednym słowem plaga nieszczęść.Jednak nie poddam się bo wizja lżejszej mnie bardzo mi pomaga.Rany bądźcie przy mnie bo oszaleję i mimo ,ze jestem tu chyba najstarsza proszę was wspierajcie mnie, łatwiej mi będzie

Hej Dziewczyny i chlopaki moze!!! COS CO NIE KLEI I UJEDRNIA CIALO - dla pewnej ktora pytala - WKLEJKA Z DAWNEGO POSTU poswieccie czas na masaze olejkiem np Ziaja cellulit(wielka butla z dozownikiem 500ml, starcza na wieki, pachnie pomarancza rozgrzewa, pobudza). Ja robie to po kapieli na mokre ocieplone cialo. biore takiego gumowego "jeza" na uchwycie i sobie jezdze rozprowadzam ten olej a przy tym masuje, na koncu zostaje woda ktora scieram recznikiem. mniej niz 5min zaraz w lazience, przy regularnym stosowaniu b ujedrnia skore. najlepiel przed tem zrobic tem peeling z kawy, ktory tu kolezanka podawala.( do peelingu tez uzywam tego "jeza" - niepolecam czegos co wyglada jak myly walek do ciasta. KONIEC WKLEJKI Nie zalamujcie sie. Na pewno nie jest to zdrowy lek. Ale ma dac efekty, ktore w dluzszej perspektywie sprawia ze zycie na dlugo stanie sie zdrowsze! Forum nie umiera - wnosze to po tym ze nie bylo mnie kilka dni i nie moge nadazyc z czytaniem. Co jednak zauwazam po czytaniu jadlospisow, widze ze zadna jeszcze nie pisala czy bierze jakies witaminy. WITAMINY I MINERALY sa bardzo wazne dla rownowagi organizmu. nie dostarczamy je stosujac uboga diete lub po prostu za malo jedzac. Pijecie mnostwo wody, wyplukujecie witaminy, a przy kawie szlag trafia magnez. Cwiczacym bardzo przyda sie wapno ktore jest co prawda w mleku ale potrzebujecie wiecej. I o tej porze roku to jz w ogole trzeba duzo wit C (nie ma obawy przed hiperwitaminoza). Moze warto pomyslec o braniu dodatkowych witamin. Ja do mojej wody czesto wrzucam te tabletki musujace - rozne z witaminami, zelazem itd. malo kosztuja - sa smakoe!!! :) zly humor i zdenerwowanie tez moze byc spowodowane zakloceniem gospodarki tych niezbednych do zycia przyjaciol. Nie wycienczajcie tak organizmu!!! Ja kiedys jako jeszcze dziecko (14lat) jadlam tylko jogurt 1,5% 150g dziennie!!!. Bylam chuda ale co z tego jak mi wlosy wypadaly, dziasla opadaly i niestety mysle ze przez niedobory wit a z tamtego okresu, mam teraz problemy ze wzrokiem. Przeciez chcemy byc piekne, a nie zasuszone i anemiczne. Pijcie sok z marchewek, albo to tez dobra metoda na gloda - podjadajcie marchewki. jedzenie marchewek jest meczace, maja malo kalorii i sa slodki :) Calusy i dobranoc. P.S. Aha wybierajac specyfik witaminowy popatrzcie czy dawka zawarta pokrywa przynajmniej 100% zap. na dzien. niacyny jest zawsze troche mniej niz 100%. a wit c to mozna przyjac nawet i 500% nic sie nie stanie.