Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monisia 1986

Zelixa czy Ktoś zna ? część 2

Polecane posty

Gość małagruba
w sierpniu poleci 43, a o odchudzaniu to już chyba mogę zacząc pisac książki. w teori wiem dużo, ale praktyka nie idzie w parze z teorią, niestety

Gość MADZIORNOoo..
Ja zelki nie biore dzien 3 i juz pol kg wiecej a jem tak jak z tabletkami... ech.. ale bynajmniej samopoczucie lepsze i minely zatwardzenia i bole zoladka!! WIdac mi nie sluzylo.. W sumie nie wiem po co ja sie tu produkuje i tak nikt mi nie odpisuje... ;| Czuje sie jakbyscie mnie ignorowaly... PA

Gość Fisia.Misia
Madziornooo,jesteśmy,moja droga jesteśmy.Tylko większość pewno czyta:-).Ja też odstawiam na jakiś czas,bo odezwała się wątroba,jakieś przebarwienia mi wyszły na buzi i na dekolcie,trochę muszę poczekać i zobaczymy jak będzie dalej.akilogramy stoją jak zaklęte....Pozdrawiam.

madziorno ja odstawiłam zelkę 3 tygodnie temu na polecenie mojej endo.Od tego czasu nadal stosuje dietę 1200 kcal -5 posiłków dziennie i nadal chudnę nie waże się każdego nia bo to nie ma sensu ważę się raz na tydzień nie myś, że bez zelki nie możesz schudnąć i od razu przytyjesz dasz radę życzę optymizmu

Gość monisia 1986
przepraszam ze dopiero taraz ale taez mialam takie wrazenie ze jeztem ignorowana ale oki :-D dzis troche poszalalam z alkoholem juto sie odezwe bo mialam mala awarie z komepenm pozdroweki ale waga 0.8kg rewlkw buzia :-D

Witam wszystkie kobietki. Dziś moje wazenie, 118,6 kg więc szału nie ma ale waga spada a to najważniejsze. Trochę sobie pofolgowałam w zeszłym tygodniu ale już od dziś wracam do codzienności.Musze jeszcze się zmierzyć bo może wiecej spadło w cm niż kilosach. Pozdrawiam

uuuuu widze ze dziewczyny spodziewaja sie okresu....zbiorowo:) humorki nie dopisuja:( spadam do roboty,:( i tez mam doła z tego powodu głowa do góry nikt was nie ignoruje !!!!!

Gość xmamuska
Hej dziś poje ważonko :D po 20 tabletkach -5.1 :D a więc rewelka :D ze złych wiadomości dostałam dziś okres i bez kija do mnie nie podchodź !

Hej dziewczeta! madziorno i monisia - nie mazgajcie sie co do tego ze ludzie nie odpisuja. to chyba taka charakterystyka tego forum. :) madziorno - przykro mi ze nie mozesz brac tej zelixy, ale jak sie po niej zle czujesz to nie ma co. ja tez sie ciagle zastanawiam czy w ogole zaczac na dobre. zdania wsrod lekarzy sa tak podzielone - mam paru w rodzinie i kazdy mowi mi co innego. mysle ze mozna branie zelixy porownac z biegiem po lekko zamarznietym jeziorze jak nie wpadniesz to sie co najwyzej przeziebisz. ale jak wpadniesz.... monisia tak trzymac nie przejmowac!!! CZY my wszystkie wlasnie mamy OKRES? ja zauwazylam ostnim razem ze okresu nie da sie przezyc dobrze z zelixa. wszystkie objawy nadchodzacych dni byly jakby 100razy silniejsze. wtedy tez zawisilam branie i ciagle probuje sobie ustalic jak najlepiej zrobic zeby byly te przerwy na okres. ok koniec na teraz wypielegnowane CYCKI w gore, kg w dol

Gość małagruba
a ja spróbuję brac co 2 dzień 15mg. Jak wcześniej brałam to poza zatwardzeniem i wzmożonym pragnieniem nic mi nie było, a przy okresie też wszystko było ok. przy wzroście 152 w kapeluszu , warzę 81,8. z kąd bierzecie te fajne bużki???

hej malagruba, buzki biora sie same tzn. emotikony. A powstaje to tak ze jak uzyjesz dwukropka i prawego nawiasu = :) jak uzyjesz srednika i prawego nawiasu = ;) jak uzyjesz dwukropka i lewego : ( ale bez spacji powstaje :( no i tak dalej :P :) m

Gość -MEA-
Ostatnia tabletka z seri Zeli 10 połknięta...od jutra zaczynam 15 mam nadzieję,że żadnych skutków ubocznych nie będzie:) Na wagę wejdę w sobote-zobaczymy czy coś dalej drgneło,narazie te 4-5 kg więc nie jest źle chodź mogło by być lepiej :p Pozdrówki:)

Gość iskierka nadzieji
hej dziewczyny.... u mnie tragedia.... brak motywacji i zapału... pomóżcie..!!!!! napewno mnie juz tu nikt nie pamięta, ale to nic, bo ja was czytam dziennie...

siema, widzę że marudzicie, zganiacie na okres:) każda widzę inaczej przeżywa. Ale nie warto. ja znów zaszalałam nie jadłam 24 godziny, ale domownicy się domyślili i dzisiaj już pilnowała żebym zjadła, ale niech już będzie bo w sumie mi nie zaszkodzi. Gdy przyszłam z pracy ok 16 weszłam jak zawsze w ciuchach na wagę pokazała 108 kg czyli chyba coś się dzieje, ale trochę pomogłam nic nie jedząc, a to źle. a wszytko przez walentynki dostałam doła takiego ze masakra, kolega do którego coś czuję, ten co pisałam że wrócił do dziewczyny, napisał że skłamał a mówiąc o niej nie ona była tą osobą tylko ja, napisał że to we mnie się zakochał itd miałam nadzieję że przyjedzie a tu dupa na końcu się pokłócił gdzie jest już to normą że każda nasza rozmowa kończy się wymianą zdań chce bym go zapomniała, a to trudne....pożyjemy zobaczymy. dziwne dla mnie że ktoś mówi że kocha ale nie chce być razem chociaż dwie strony do siebie coś czują.... masakra:( Nie wiem ale czuję ze chodzi o te moje kilogramy, dlatego kosztem zdrowia kombinuję, staram jeśc się mało ale to nic nie daję bo mam z lekka pomału zawroty głowy i muszę jednak jeść...ale udowodnię jeśli nie jemu to kuplom z pracy że jednak potrafię i będą mu zazdrościć że dla niego tak się postarałam. ps wszyscy naokoło mi wmawiają że coś rzuciłam ale kurczę ja tego nie widzę chociaż waga jest niby mniejsza.Muszę się do kumpeli wybrać co nie widziała mnie od grudnia, ona nic nie wie że coś biorę i zobaczy się czy jest mniej:) pozdrawiam Was i trzymajmy się razem damy radę a jak nie to latem się gdzieś spotykamy i straszymy chudzielców:)

Hej! Zaczelam brac zelixe,postanowilam wzyc sie co 2 tydz.Po dwoch tyg schudlam 4kg,teraz drugie wazenie przypadnie mi 20.02.Mina 4 tyg.Moje codzienne odzywianie wyglada mniej wiecej tak: rano srednia kromka ciemnego ziarnistego chleba z jakas wedlinka i goraca herbata bez cukru,potem miedzy godz 13-14 jem jajecznice z jednego calego jajka i dwoch zoltek,do tego srednia kromka chleba i gorac herbata,i to jest moj ostatni posilek.W wieczornych godzinach grejfrut.Jestem jak narazie bardzo zadowolona i czuje po sobie,ze jeszcze schudlam,no ale wazenie dopiero w sobote:).Do tego jeszcze,codziennie smaruje brzuch i bioderka balsamami regnerujacymi,antcel,przy tym masujac,poniewaz jestem po ciazy a brzuch jednak od jedzenia sporo mi urusl i boje sie,ze skora moze wygladac niezaciekawie po schudnieciu.Ogolnie po tych tabletkach czulam sie w miare dobrze,wiadomo troche oslabiona,poddenerwowana,czasem senna,ale bylo do zniesienia,do pewnego momentu.Ostatnio zaczela mnie bolec glowa,przedwcoraj myslalam,ze mi eksploduje,nie moglam ani siedziec ani lezec,w ostatecznosci wzielam ketonal i bol jakos minal.Chcialam sie dowiedziec,poniewaz slyszalam ze osobom,ktore nalogowo pala i zazywaja te tabletki moe grozic wylew,poniewaz zelixa podnosi cisnienie a palenie papierosow zweza naczynka.Czy jest ktos kto moglby mi cos powiedziec na ten temat?,poniewaz naprawe zaczelam sie niepokoic.

Gość małagruba
Do ewcia1_5 głowa na pewno boli Cię bo zdecydowanie za mało jjesz. W ciągu dnia MUSI byś 5 posiłków, a 2 z nich mają stanowic wyłącznie warzywa lub owoce. Nasze błędy polegają na tym, że zjadamy np. jabłko, pomarańczę ect. a za godzinę wsuwamy talerz zupy lub albo coś innego, mówiąc, że już długo nic nie jedliśmy, a jednak to zjedzone jabłko to też był posiłek. A swoją drogą to zazdroszczę Ci,że masz w sobie taką siłę, że potrafisz już nic pod wieczór nie jeśc. Ja właśnie mam problemy z wieczornymi napadami głodu, a nawet w nocy do lodówki trafię :(

Gość małagruba
też palę, tzn, przed chwilą wypaliłam tzw. ostatniego. ciekawe jak długo wytrzymam bez tego świństwa, a ciśnienie faktycznie zaczeło mi skakac

Do:malagruba.Faktycznie mało jem ale wczesniej mnie az tak glowa nie bolała,nie wiesz moze czy faktycznie moze to doprowadzic do wylewu?Palenie+zelixa?Moze zaczać brać te tabletki co drugi dzień?Naprawde sie wystraszyłam...

Gość małagruba
powinnaś zmierzyc sobie ciśnienie, ono też jest przyczyną bólu głowy

@ ewcia1_5 co na to Twoj lekarz? zapytaj. , malagruba - widze ze sie nauczylas emotow ;)

moje kolezanki w pracy mówią ,, suche jest wredne ,, :):) suche to chyba było do mnie- i nie wiem czy mam sie cieszyc czy płakac. hehe mam więcej siły i gonie reszte do roboty :) Po całym dniu biegania w pracy w butach na obcasach powinnam mieć nogi jak banie,przestały mi pękac naczyńka krwionosne na nogach,nawet mąż zauważył. I niech mądrzy pisza ze zelka szkodzi A NADWAGA LECZY ??? Na to forum trafiłam o jakies 5 lat za póżno Pozdrawiam Aha nie chudne pomimo diety od ok 3 tygodni Widać osiagnełam juz stan ,, zastoju,, Mam tylko nadzieje ze efekt jojo sie nie pojawi. Nadal zazywam zelke 15mg- ale tak co 2 dzień- zapobiegawczo

dzis udalo mi sie jakos przeprowadzic dzien bez tabletek tak jak podczas brania ale ciekawe jak dlugo....

Gość iskierka nadzieji
No widze ze chyba nie mam poparcia.... i wlasnie wtrynilam lizaka...leeeee vice- tak to niestety jest z facetami. Pączuszek sie podoba, ale dla pokazówki wola badyle....pociesz sie tym, ze skoro nie stoi do swoich uczuc i do ciebie to nie jest tego warty ..palant jeden.. Odnosnie palenia... ja pale nalogowo od kilku lat, choruje tez na nadcisnienie..zele biore kilka miesiecy, ale nic mi sie nie dzieje.... wylewu polki co brak..hhahahahah

Gość Fisia.Misia
Witajcie Kobiety! Do iskierki---dobrze,że lizaka,a nie cudownie pachnącą,nęcącą kremówkę!!!Aż mnie skręca,żeby poszperać w lodówce.Dziś mnie nosi,a że do sklepy kawałek drogi i chęci żadnej do wyjścia między ludzi,to zeżarłam dziecku chrupki!!!całą pakę!!!dobrze,że miałam drugą,bo gdy tak wtrężalałam te chrupki,moje dziecko zaglądnęło do pustej już paczki i mówi/2,5roku/Mamo,no chyba zartujes,zostawiłaś paplochy,a dla mnie nie ma i co zlobimy?/dobrze,że miałam tę drugą.Ufff,głupio mi się jakoś zrobiło,poczułam się jak wstrętna świnia.Może to podziała na mnie jak motywacja?Okres tuż,tuż..Obym jakoś wytrzymała te najbliższe dni,pozdrawiam,)

Gość AgataNogąZamiata
Fisia Misia i iskierka - dobrze że lizaka czy kremówkę a nie pół paczki żelowych miśków i 6 ciastek na balu ostatkowym z dzieciakami w szkole...i to bez związku z miesiączkowymi napadami. No nic - ostatki, dziś post, chyba pójdę z duchem Kościoła i umartwię swoje cielsko... JEdno wiem - jak bym się nie zmieniła - słodycze pozostaną moim najbardziej toksycznym przyjacielem, którego tak samo kocham jak i nienawidzę. Tak już będzie. Forever. Pozostaje walka.

Gość pola 255
czesc kochane . ja juz krwawie i napady zarcia juz minely okropnie jest przed wtedy lodowke bym zezarla.. duzo pije naprawde ktos tu mial problemy ze wieczorem chce mu sie jesc ja tez tak mialam moj przychodzil o 22 z roboty i jadl kolacje no to ja tez a teraz juz nie ostatni posilek jem o 17 ,17.30 ale zelke biore o godz.14.30 dlatego jak zjem potem malo kolacje to mi pecznieje w zoladku i jestem nazarta.czasem jak sie obudze siusiu w nocy tak o 2 to burczy mi w brzuszku ale do lodowki mam daleko wiec idy nyny dalej.smaroje sie balsamem z ziaji tym czarnym,ale powiedzcie mi co wy macie fajnego i co wam pomaga na ten brzucholll:))))) buziaczki. hehe mam zakwasy wczoraj biegalam buziaki

Gość monisia 1986
hej kobitki :-D nio ja sobie poszalalam ostatnie 2 dni kupela przyjechala ni i trzeba bylo to oblac naszczescie niejadlam nic slodkiego tylko paluszki to moj wrog niestety :-( pola 255 JA BRZUCHOLKA SMARUJE L KARNITYNA W ZELU POSLADKI NO I UDA ROWNIEZ :-) DO TEGO PEELINGUJE CIALO KAZDY WIECZOR PRZED SMAROWANIEM a jak tam kochane sytuacja z kupnem zelki bo chyba niedlucho przejde sie do mojej endo po recepte buziolki moje odchudzaczki i jakie tam kochane efekty u was z kg ? pozdrowki :-D

Gość ledaaa
czesc kochane!!:) chwile mnie nie bylo bo nie mialam neta ..:/ nikomu nie spieszylo sie zeby go naprawic.. zreszta do tej pory nie wiem czy jest sprawny bo siedze u rodzicow w domu gdziie tez dopiero napraili przed 2 godzinami bo ktos powyrywal kable..wandale jedne.. Wracajac do sprawy odchudzania..jestem tuz juz przed okresem i nosi mnie:/ strasznie mnie nosi:( wykurowalam sie i chce znow zaczac brac zelke mam 55 tbl..diete mam dalej i jakies 4-5kg mniej :) co mnie motywuje zeby jeszcze druge tyle sie pozbyc. troche mam stracha ale po wczesniejszych 5 tbl nie bylo mi nic miezylam RR, tetno w ciagu dnia i bylo ok takze jestem dobrej mysli. dziopki acie jakis dobry sposob na powstrzymanie sie od napadow jedzenia przy okresie??:( Niech ktos pomoze plissss.( bo jak widze chyba kazda miala w ciagu ostatnich kilku dni. ):) Moj maz przyjezdza na weekend nie bylo go 2 tyg:) zamezam zrobic mu walentynki spoznione.. macie jakies fajne pomysly?? to tak poza odchudzaniem choc zwiazane bo pomoze spalic wiecej kcl:P:) buziaki kochane:)

Gość monisia 1986
ledaaa ja proponuje pic kiedy bedziesz czula napad glodu siemie lniane ja stosuje podwojnie oddluszczone mielone to tylko sie zalewa woda i poczekaj az troszke ostygnie i zrobi sie gestsze zapycha i dziala na oszukanie glodu a pozatym ma duzo blonnika i pomaga przy zaparciach a ma duzo innych cennych wartosci :-D niektorzy nielubia ale to jest kwestia przyzwyczajenia :-) http://www.fit.pl/ciekawostkifit/siemie_lniane,11,15,15,2821,2851,0,0,0.html

Gość małagruba
cześc dziewuchy, czy słyszałyście o A6W? niby takie proste,ale pot się leje, porobiłam wymiary talia(u mnie brak owego) 112, bioderka 116, dzisiaj minął 2 dzień, na razie mam ogromną ochotę to cwiczyc, za tydzień podam wymiary, ponoc toto cuda działa.Nie wiem czy to wpływ cwiczeń ale jestem pełna optymizmu i energia mnie rozsadza, a dzisiaj zapomniałam wziąśc zelkę, A wiecie jaki pyszny jest chlebek ze smalcem ze skwareczkami??? ejlala dzięki :)