Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monisia 1986

Zelixa czy Ktoś zna ? część 2

Polecane posty

heidi kazdy organizm reaguje inaczej. Ja zaczełam od zelki 10 w ciagu 3 pierwszych tygodni schudlam 8 kg. Ale byłam ,,wsciekła na cały świat,, obrazilam sie ,i stwierdzilam albo woz albo przewoz. pierwsze 7-8 dni był horror,gdyby nie dziewczyny z forum, ich wpisy czego moge sie spodziewac to raczej nie ryzykowałabym. 7-8 dni NIE SPAŁAM bo zmruzenie oczu na 1-2 godziny to nie sen. No i ,,kupka,,.............3 razy w grudniu-czyli co 10 dni, masakra. Lewatywka z przymusu pierwsza była, potem czytanie co ludziska doradzają,trzeba pytac :)Róznych ,,odmieńców,, mozna tu spotkac :):) hmmm Juz wiem że mięsa jesc raczej nie będę,Wędliny tez poszły w odstawke.Po 3 mcach diety powiem szczeze nawet mnie nie ciagnie do mieska :) Kiwi -musi byc takie miękkie- pobudza jelita-czyli kupka :) Grefruty 5-6 dziennie ,bo wiecej nie wepchałam w siebie. Zapychać trzeba żoładek zeby oszukac głód,i żeby było zdrowo. Dzieki bogu żoładek sie szybko obkurczył na tyle że popatrze na jedenie i juz jestem najedzona :).Martwi mnie to słodkie teraz. W domu widze tez poprawe w zywieniu,córki chodza z marchewka w reku i cały czas chrupia :)Owoców nie brakuje, wedlin nawet mój maz nie chce jesc.Maz wykupił karnet na siłownie :):):):) Jeszcze raz bardzo wam Babeczki dziekuje za to że jestescie :)

aha moze to wazne :) W jelitach zrobił mi sie koreczek który klinował przesuwanie sie kupy dalej.Dopiero lewatywami z cytryna pozbyłam sie problemu,dlatego podałam wam link do kamieni kałowych żebyscie sobie poczytały.

Gość Fisia.Misia
Witajcie kobiety!Byłam wczoraj u lekarza z tą moją nieszczęsną wątrobą/tak myślałam/ale p.doktor podejrzewa,że to kamica żółciowa.Byłam dziś na badaniach a w poniedziałek mam mieć usg.Wszystko się okaże we wtorek po badaniach.P.doktor zasugerowała,że przydałoby mi się schudnąć dla zdrowia z 10kg.Pytałam o jakieś leki pomagające schudnąć/nie o zelke/ale na razie nic mi nie wolno dopóki nie będzie wyników badań/a na dodatek u niej w gabinecie jak wstawałam rąbnął mi kręgosłup,aż potem sie oblałam i nie mogłam ruszać.Dostałam od razu leki i jak na ironię nie mogę ćwiczyć przynajmniej przez tydzień:-( I schudnij tu człowieku......Ale jak poszłam do apteki i zapytałam o zelkę to pani sprzedała mi ostatnią paczkę 15 bez recepty.Jak ja nie będę mogła zażywać to komuś odstąpię/Pani w aptece powiedziała,że nie mogą już zamawiać bo jest wycofana/ Zamelduję za parę dni co ze mną.pozdrawiam pa

Gość guska82
j ajestem 11 dzien na zelixie prawie nic nie jem cwicze 30 min dziennie i nie schudlam ani grama. i n adodatek jakis kryzys dzis mam . od samego rana wielki dół :(

guska tłuszcz a raczej tkanka tłuszczowa zamienia sie w wode, ale potrzebuje wody !!!!!. Odstaw kawe zatrzymuje wode i zasusza,wędliny napchane sa czyms co tez wode zatrzymuje,pij,pij i jeszcze raz pij. Postaw sobie koło łozka wode, koło kompa i wszedzie gdzie przebywasz.Jak nie jesz a trenujesz bedziesz osłabiona. Energie daje skrobia-BANAN ale jeden nie wiecej dziennie. Masz doła bo jestes osłabiona a efekty są mało widoczne.Nie kazdy leci z wagi.Zostaw trening bo ci serce klapnie. Poćwiczysz za pare dni, teraz gospodarka hormonalna w organizmie sie przestawia.Musi sie organizm przestawic.

Gość guska82
kawy nie pije wogole bo sie boje z tab. i najbardziej mi jej brakuje

ja pije, juz po takim kopie jaki dostawałam po zelce nic nie mogło mnie zabic :) ale napiłam sie ROZCIENCZONEGO mineralną wina ,,wermut,,i.... myslałam ze zdechne.Kazdy organizm inaczej reaguje. Jestem po lewatywce i czuje sie 10 kg lżejsza- humorek tez duuuuzo lepszy

Gość mi41
witam wracam na wojnę z kilogramami , na dzis 96kg przy wzroscie 165cm Inak podaj prosze jeszcze raz link na oczyszczanie pozdrawiam i trzymajcie za mnie kciuki

uwidoczniłam swój mail, jak ktoś chce poczytać o oczyszczaniu organizmu niech pisze do mnie na maila to przesle mu mailowo wersje elektroniczne książek które mam na ten temat. Zamiast kupować czy szukac , wydrukujecie sobie lub będziecie czytac na kompie :)

Gość Fisia.Misia
Witajcie! mi41-super,że wracasz!Dasz radę trzymam kciuki.Ja nadal bez zelki,bo nie wiadomo jakie będę wyniki,ale staram się mało jeść,a wściekam się o byle co./nienawidzę być taka...../pozdrawiam.

cześć dziewczyny. jestem tu nowa, choc przygode z zelka juz mialam za soba miesiac temu . przez dwa tygodnie bralam zelke , schudlam okolo 7 kg. ale teraz mi wrocilo. nie umiem sie powstrzymac od jedzenia... teraz czekam na recepte staramn sie jakos sobie ja zalatwic.. i wezme kuracje na 2 miesiace. ! bo te 2 tyg, to za malo bylo zdecydowanie chocby nawet ze wzgledu na unormowanie tego... pozdrawiam trzymajmy za siebie kciuki! WSZTSKIE JESTESMY PIEKNE ! A SZCZUPLE .. niebawem :)

Gość karo0007
witam wszystkie kobitki mam pytanie czy ktoras z was potrafi powiedzieć jak to jest z tymi tabletkami?czy są nadal dostępne ponieważ jakieś dwa tygodnie temu byłam u swojego lekarza który od pół roku przepisywał mi żelixe i powiedział że już mi nie przepisze ponieważ wycofali ze sprzedaży!? zaproponował mi balonik na żołądek jednak z tego co wyczytałam w internecie to w tej chwili się nie kwalifikuje ( BMI musi być powyżej 40) moje 34,9) mam 165cm wzrostu i warzę 95 kg.Teraz się pochwalę schudłam 20kg Dla mnie super ale jeszcze chociaż z 10kg i będę bardzo szczęśliwa :)

Gość wiola seweryn
do karo...jezeli nie przepisal ci zelki to popros o afibron to jest to samo co zelixa i meridia tylko sporo tansze przynajmniej w radomiu duzo tansze. a zelixe u nas w radomi tez wycofali.

Gość AgataNogąZamiata
mi41 - WIITTAAAAJJJ!!!! Fajno że jesteś. Co się z Tobą działo kochana? Chudłaś? Tyłaś? Walczyłaś? Poddałaś się? Napisz trochę. Po entuzjastycznym powitaniu odzyskanej koleżanki powiem tak: JESTEM SŁONIEM. Od kwietnia co miesiąc wesela. Znacie klimat, co? Sklepy widzę dwa: H&M i C&A. I oczywiście nic szałowego nie będzie - wezmę to, w co wejdę. Jutro mi przejdzie - jestem po poszukiwaniach kreacji bezowocnych, muszę to przegryźć. Na dodatek wszyscy już kurwa widzą, ślepi nawet. Nie ma na mnie ośmiu kilogramów tłuszczu, ostentacyjnie mierzę stare spodnie i kupuję mniejsze, pytam nawet czy widzi we mnie jakieś zmiany. Dziś zapytał: Czy to chodzi o to, że się przestałaś malować? Powiedział to patrząc w moje oczy mazgnięte cieniami w odcieniach wściekłego fioletu...

Gość mi41
witajcie Agata duża buźka za takie powitanie , milo ze ktoś jednak mnie pamięta, wróciłam na wojnę z kilogramami.Jak na razie apetyt mam iście diabelski, zjadłabym własne buty, ale spoko pełna kontrola , jem tyle ile trzeba (przynajmniej mi się tak wydaje) .Waga stoi jak zaklęta , w tyłku tez się wszystko pokołowało, ogólnie czuje się jak nadymany balon, jak wypuszczę gazy to odlecę.No cóż uparłam się , więc to przetrzymam .Coś tam czytałam o afibronie,któraś to brała , ponoć idzie to dostać w aptekach i nie ma problemu z receptą.A tak ogólnie to chodzę zła , jestem wielką bombą nerwową .Dzieci jadą do sanatorium ,wiec będzie mi łatwiej panować nad nerwami.Teraz już będę z wami buziaki

Gość pola255
hej kochane pomozcie 4 miesiace temu zmienilam anty yasmin na novynette i w pierwszym miesiacu mialam plamienia w polowie opakowania w drugim nic a teraz 4 opak.polowa i znow je mam mam diete trocche cwicze biegam ,brzuszki itp.czy to powiazane jest z tym??

Gość pola255
a zelke biore co 2 3 dni .pomozcie jak cos wiecie

Gość xmamuska
Hej laseczki u mnie waga spada nadal, mniej, wolniej ale idzie w dół,co mnie cieszy, jem już 2 opakowanie i mam nadzieje na kolejne 2 ;p choć powiem szczerze że przytłacza mnie brak piwka, mam od czasu do czasu na nie ochote :( no i wczoraj wystrachałam się na maxa, cały dzień mialam przyśpieszony puls i ciągle kręciło mi się w głowie :( dziś już dobrze od początku brania Zelki - 6,7 kg, a biore 4 tab z 2 opakowanie, także nie nie jest źle :)

POLA! nie powiedzial i ginekolog ze przy zmianie tabletek tak bywa?ale niepokojace jest ze po 4miesiacach. mysle ze to jednak tylko tabletki a nie zelixa. Ja bym sie wybrala do lekarza. sciski dla wszystkich

agata taka duża jestes a zdziwiona facetem :):):) Moj juz ma wytrenowane, jak sie o cos pytam to nawet nie patrzy tylko mowi , ,, tak kochanie,, ,, kocham cię,, - kotek schudłam ? ,, tak kochanie ,, -kotek mam krzywe nogi ,, tak kochanie,, hehehe

Gość xmamuska
Inka39 ale mnie rozbawiłaś hahahaha :D a ja dziś testje, nie wziełam tabletki i zobaczymy jak mi będzie :) zaczynam oszczędzać w obawie przed tym że nigdzie już nie dostane, ale w tym tyg ide do lekarza zobaczymy co mi powie

Gość mi41
witajcie co do zeli to juz sama nie wiem co kombinują :( byłam w aptece jest normalnie w sprzedazy nie maja nakazu wycofania (z centrali), wiec dlaczego do diaska lekarze robią problemy z wypisywaniem recept? U mnie waga stoi :( pozdrawiam

Gość AgataNogąZamiata
Ceny w sieci poszły w górę, ale kupiłam sobie zapasy. Wolę nie wykorzystać i sprzedać niż nie mieć. Mój pierwszy sukces dziś. BMI spadło poniżej 30. Minimalnie, ale mogę już się pożegnać narazie z półką OTYŁA i usiąść na NADWAGA. Oczywiście decycują gramy, balansuję na pograniczu, ale zbliża się @ więc pewnie jeszcze tam zasiądę na trochę. No ale dziś mam nadwagę, więc wypada się cieszyć (w ramach świętowania dopuściłam się dwóch kinder czekoladek). Miałam zastój wagi po pierwszych tabletkach drugiego opakowania. Inaczej - po zgubieniu gdzieś 7 kg. Trwało to 3 tygodnie, pewnie komuś się to przydaży, więc od razu ostrzegam przed poddawaniem się - stan przejściowy, dziś waga znowu drgnęła. Inka - tematu MĄŻ nie tykam, bo musiałabym ostro pojechać po bandzie... Moja córcia wczoraj wróciła po 2 tygodniach z antybiotykiem do przedszkola. Na 3 godziny. Odebrałam ją z gorączką, trzęsącą się z zimna. Mój mąż z nią jeżdził po lekarzach i mnie nie słuchał żeby od razu jechać do naszej ukochanej Pani doktor. Powiedział, że lekarz jest lekarz. No i taki to lekarz, który zapisał antybiotyk w ciemno i nie leczył tym samym tego, co trzeba. Pojechałam wczoraj do naszej Pani doktor, zrobiłyśmy komplet badań i wyszło. Dała odpowiedni antybiotyk na odpowiednią bakterię...mam nadzieję, że w końcu wrócę do pracy...

hej dziewuszki jak wam idzie????dzis mija 8dzien z zelixa no i jeszcze sie niewazyla brr boje sie.........a jesc mi sie dalej niechce 3litry wody dziennie no i 1 miseczka platkow sniadaniowych to moja dieta cud.ale czuje juz jaknby organizm sie przyzwyczail no i juz niema takiego kopa jak w pierwszym tygodniu ale jet ok.i juz sie wysypiam normalnie,.no ale niewiem czy uda mi sie zlecic tyle ile chcialabym mam grube kosci i straszniue trudno mi zrzucic nawet 1kg.no ale zobaczymy.jesli chodzi o ruch to mam go w pracy nadmiar.fizyczna praca w anglielskim szpitalu takze mysle ze to zastapi cwiczenia hihi.pozdrowienia z anglii dla wspanialych polek!!!!!!!aha zazywam od 5lat antykoncepcje czy to ma jaqkies minusy z zelixa??prosze o odp papap

u mnie zastój w spadku wagi pojawił sie tez po 3 tygodzniach brania - i trwał 3 tygodnie. Juz ponad tydzien ?? (nawet sama dokładnie nie wiem ile ) nie łykam żelki. Jem jak królik,staram sie ,,jechac ,, na warzywach i owocach. Ten batonik prynce polo to był efek zarzycia leku na odrobaczanie heheheh. Organizm i lokatorzy dostali fioła. Dla nie zorietowanych okazało sie ze ta moja zarłocznosc a jak nie zarłocznosc to ciagłe osłabienie było wynikiem pasozytów w organizmie. Temat fuj... ale istnieje. Juz specjalista jestem w tej dziedzinie.Mówiac w skrócie skutecznosc badań kału wynosi 20-30 %, innych badan tj krwi i jakis tam testów to ok 35-40%. Kazdy lekarz doskonale wie ze srednia ilosc zarazonych ludzi np w polsce to ok 90-95%. SZOK. Córka miała bóle głowy, czasami brzucha,chrostki .Raz było raz nie było. Męża bolały notrycznie kolana, itp. Objawy hehehehe ale to było to !!!!! Wszystkim zaaplikowałam lekarstwo-pies najmniej winny!!! Dom odkarzony,wszytko wygotowane,mydło do rak jakiego uzywaja przed operacja chirurdzy. Walneło mi na całego. Dziwnie nie odczuwam głodu, jedynie zmęczenie ale to chyba normalne po tylu godzinach pracy. Pozdrawiam :):) Cały czas do was zagladam i trzymam kciuki za was

Gość AgataNogąZamiata
angelina22 - poczytaj sobie nasze zmagania na całym tym forum, myślę, że wszystkie się pod tym podpiszemy - ZA MAŁO JESZ! Oczywiście pomijając zdrowie - bo to oczywiste - jedząc tak mało wbrew pozorom wolniej się chudnie, bo organizm zwalnia metabolizm żeby oszczędzać zapasy, a co za tym idzie - i po trzecie - wystarczy potem zjeść odrobinę więcej a zaraz widać to na wadze. Dziewczyny, powiedzcie, czy tak nie jest? Kochana, już to przerabiałyśmy - nie warto. W końcu nawet na Zeli organizm upomni się o więcej, przyjdzie MAŁY GŁÓD - gwarantuję - a wtedy od razu to co zjesz zobaczysz na wadze. Uważaj, kochana.

Gość monisia 1986
witam kobietki moja corcia 2 tygodnie chorowala i jeszcze lekko przeziebiona jest dlatego niemialam zabardzo czasu pisac ale codziennie sledze wasze poczynania od niedzieli nie zarzywam zeli bo jestem chora a wole niemieszac lekow mam jeszcze 20 tabletek ktore rozloze sobie tak ze bede brala z 2 dniowa przerwa bo nawet niebiorac zeli od niedzieli po 4 dniach schudlam 0.6 kg no rewelacja a co najlepsze jest juz 7 z przodu oj dawno u mnie tak niebylo 79.8kg po40 tabletkach z tym ze nie codziennie mysle ze warto oszukiwac organizm moze niebedzie jo jo :-) i juz moj plaszyk zaloze i niektore spodnie z przed ciazy jestem taka zadowolona :-) chcialam wam napisac ze jak nie zarzylam zelki w niedziele jakos tak kolo16 w poniedzialek tak bardzo dziwacznie sie czulam jakby organizm oczyscil sie z zeli moge to porownywac do zejscia ;-) ale juz w wtorek bylo ok :-) miala moze ktoras z was tak po odstawieniu zelixy ???? mam nadzieje ze to 20 tabletek pomoze mi jeszcze 10kg zrzucic a potem to walka z dietka i rowerkiem :-) pozdrowionka i buziolki :-* i powodzenia caly czas 3mam za wszystkie zelixiarki

Witajcie,oj nie bylo mnie tak długo,ale z tego co przeczytałam nawet nikt nie zauważył:-)No dobra,to opisuję.Jakieś trzy tyg temu skończyłam swoje pierwsze opakowanie zelixy,zeszło mi 8,5kg!!!Na sam koniec ważyłam 95kg.Potem przestałam brać,bo nie miałam do niej dostępu.No i zaczęło sie dziać...miałam takie napady głodu,że zeżarlabym całą lodówkę z zamrażarką włącznie!!!Ciągle chciało mi się...czekolady!!!Myślałam,że zwariuję!!!Jak już sobie pozwoliłam na małe co nie co,czułam się jakbym przez rok nic nie jadła i wszystko było dla mnie taaakie pyszne!Przez te 3 tyg.waga podskoczyła o...1kg!!!Wczoraj znajomy wrócił z Polski i przywiózł mi opakowanie kolejne 10mg.Dziś łyknęłam pierwszą i tak jak poprzednio przechodze to bezobjawowo:-).Zjadłam tylko śniadanie,wypiłam kawę i ani myślę o jedzeniu!!!Znowu działa!No to dziś rano waga wskazywała 96kg.Za 10 dni ważenie kolejne i zobaczymy!Pozdrawiam Was wszystkie i buziaczki z Anglii przesyłam :-*

NOOO nie :P:P NUGLA byś się wstydziła, Ja pytałam o Ciebie , niepokoiło mnie co z Tobą i jak Ci poszło po opakowaniu zeli. Odzywaj się częściej , pozdrawiam.

BMI-WIELKIE WIELKIE PRZEPRASZAM!!!!Atak w ogóle dziewczynki,co tu tak pusto dzisiaj??????????