Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monisia 1986

Zelixa czy Ktoś zna ? część 2

Polecane posty

oj nugla nugla , pytałysmy gdzie zniknełas :) ja mam zepsuty komputer własnie sprawdzam co tam u was słychac :)

no hej dziewczyny!!!macie racje wkoncu glod sie odezwal ale to i nawet lepiej bo juz chodzilam jak cien...ale jem 1 posilaek dziennie owoce i duzo wody .oczywiscie wszystko chudziutkie i zdrowe i jest ok.wczoraj sie wazylam przelamalam sie i w szspitalu gdzie pracuje weszlam na wage i ....schudlam 4kg w niecale 2 tygodnie.!!!swietnie.mam nadzieje ze na nastepne 2 tygod tez ubedzie 4kg.bardzo bym chciala!!!a czy to niejest tak ze chudnie sie napoczatku a po 3-4tygod waga stoi??????mam nadzieje ze tak niebedzie.pozdrawiam !!!goraco i powodzenia w chudnieciu laseczki!!!!!!!

to jest niesprawiedliwe ze niektore kobiety maja szczupla sylwetke w genach i moga jesc ile chca i kiedy chca!!!!!a my biedaczki mamy wyrzuty sumienia ze zjadlam to czy tamto...o losie chyba juz zaczynam sama wpadac w jakas paranoje.wciaz mysle co moge a czego nie.dziewczyny niepoddawajcie sie!!!ale wiecie co jest dobre...u mnie w anglii to kazdy wyglada jak chce nikt sie niedzieli na szczuplych -chudych kazdy sie toleruje i niezwraca uwagi na otylosc!!!!tu jest znakomita tolerancja i wspanialy angielski humor i podejscie do samego siebie i chyba to mi daje duzo motywacji do dalszego dzialania.bo wtedy wiesz dokladnie ze odchudzasz sie nie dla kogos tylko dla siebie....i to jest piekne.trzymam kciuki pozdr!!!!!

Gość AgataNogąZamiata
Przeżywam z Wami już drugą miesiączkę - jakie romantyczne:)). Jak się nie położę zaraz spać, odgryzę sobie nogi i je zjem. Boże, zela przed okresem to wogóle dla mnie jak wit C... Angelina - no niestety, waga leeeciii a potem stop, i wolniutko... Ja przez pierwszy miesiąc zeszłam gdzieś z 6,5 kg, a teraz zaraz będzie drugi i już jakieś 3,5...:(

Gość AgataNogąZamiata
pomarły z głodu czy jak? :))

witajcie kochane minął już ponad miesiąc od kiedy odstawiłam zelkę nadal stosuję dietę i chudnę niestety nie tak szybko jak bym chciała ale z wagi startowej 108 mam 95 Pozdrawiam serdecznie i życzę sukcesów w odchudzaniu nie poddawajcie się :)

Gość FisiaMisia
Cześć kobietki!Po wszystkich badaniach okazało się,że mam kamień w pęcherzyku żółciowym ok.13mm,i termin zabiegu na 6 maja.na szczęście to nie wątroba,to nadal mogę brać zelixę.w sumie odkąd biorę tzn.wzięłam z przerwami około 25 tabletek,schudłam w sumie 4 kg.I jest to naprawdę dobry wynik,cieszę się bardzo.Pozdrawiam serdecznie. Dzięki Agata:-)

FISIA MISIA !!!!!! WCZORAJ URODZIŁAM KAMIEN ŻÓŁCIOWY !!!!śliczny zieloniutki Zadna operacja !!!!!!!!!! mial ok 5-6 mm zero bólu , Puknij sie z opercją konowały tylko kroją,jest alternatywa.Koniecznie pisz do mnie na maila!!!! Wysle ci co i jak, i gdzie szukac informacji.Troche mi było niedobrze , pół nocy łaziłam (najwieksza zywotnosc watroby i woreczka żółciowego miedzy 23,00 a 5 rano) wysyp kamieni- Wysyp kamyków miałam o 17,00.Bezbolesny !!!!!!!.Cholera gdybym nie wywaliła ,,zdobyczy ,, to bym ci poczta wysłala zebys zobaczyła. Kolejny ,, odciew ,, planuje na sobote.

Gość Lalalunia25
nie brałam ale znam dużo kobiet , które brały - ponoć MÓZG WYPALA :)

Gość madziara2609
Witajcie Kochane Zelixiarki :) długo się nie odzywałam ale nie tylko ja :( ostatnio jakieś pustki tu :( ja juz drugi miesiąc biore zele , po informacji o zakazie sprzedaży mam zapas na jeszcze 2 mies. nie wiem czy tyle wezmę , jak nie to odstąpię komuś :) bo jak bede chudła tak jak do tej pory to zostanie ze mnie cień :) akurat mam miesiączkę i waga jakby stanęła a nawet ciut wzrosła, ale do tej pory schudłam ponad 13 kg :) w planach jeszcze 7 :( zobaczymy jak będzie ...... Jestem z Wami i piszcie więcej bo nie ma co czytać :( BUZIACZKI KOCHANE :):):):):):):):):)

Gość zella
Moja mama stosuje Zelixe i nie narzeka. Stosuje to jako suplement diety - ma swoją ściśle określoną dietę i tym się wspiera. Ludziska narzekają na cene Zelixy, ale nie jest prawdą że kosztuje 60 zł!!! Ja u siebie w Warszawie kupuje ją w Aptece za Grosze za 52 zł wiec "da sie przeżyć".

Gość monisia 1986
Witajcie Kobietki :-D WSZYSTKIEGO DOBREGO W NASZE WSPANIALE SWIETO ;-D jak tam u was leci ? ja obecnie 80.4kg 10 kg za mna :-D tydzien niebralam zeli dzis zarzyje i bede brala co 2 dzien czasem z dwu dniowa przerwa pozdrowionka dla wszystkich milego swietowania :-) buziaki

ja juz bez zelki dosc długo. Nic nie tyje, rzarłocznosci nie ma. Kosci mi na dupce wyszły :)w wannie nie za wygodnie siedziec więc leże. A co tu tak cicho /??????

Gość magda :-)
witam . troszke czytalam o zelixsie i od dzis chcialam zaczac kuracje a tu ide z recepta do apteki a tam mowia mi ze dostali zakaz sprzedazy i w innych aptekach to samo . Mozecie mi doradzic moze ktos ma mozliwosc odstapienia ?

Hej Dziewczeta! gratuluje utraty kilogramow oraz wszelkich kamieni :) U mnie niestety posucha. nie mam czasu na zelixe. Wiem ze to brzmi dziwnie. Najbardziej szkoda mi mojego karetu na cardiofitness(bieganie na biezni) i silke. byl od pazdziernika i w marcu sie konczy. uje... ale wiedzcie ze sledze wasze losy i jestescie dla mnie swoistymi bohaterkami!!! usciski

Siema laseczki, fajnie słyszeć, że chudniecie:) mi się wyrobiły tyły tz takie kształy podobne do człowieka patrząc od tyłu...brzuch to masakra...aż nie wiem czy nie zrezygnuje z odchudzania...taka galareta...ale nie mogę sie dziwić całe zycie byłam gruba....takie upragnione 8 kilo mi pozostało....chciałabym do maja...bo komunie będą...tz jak zrzucę te 8 kilo to będe miała przy wadze 2 cyferki a nie 3:). tak ostatnio licząc to od września zjechało mi ok 15 kilo. aż mi się wierzyć nie chce bo ja tego nie widzę...patrząc nie patrząc od stycznia z przerwami na zelixe zjechałam ok 8 kilo. wiec nie jest źle...przyjdzie wiosna trzeba rowerek wyciągnąć i pojeździć....ale czy po pracy będę miała aż tyle sił? hihi oj nygus jestem i podziwiam kobietki którym się chcę ćwiczyć:) pozdrawiam... trzymajcie się ciepło bo zima niby wraca....a dzisiaj to słoneczko na dworze aż czuć wiosnę:)

Do Marcinek Za ile? Zelixa za 200pln? z tego co wiem to juz nielegalny lek!! Spadaj stad cwaniaczku!!!! Takimi jak ty powinna zajmowac sie policja!!!

kobietki gdzie kupujecie teraz zelkę? W aptece nic się już nie załatwi z receptą:(

Gość MADZIORNOoo..
HEJ.. NADROBILAM FORUM WIDZE ZE WAGA WAM STOI... JA NIE WIEM JUZ ILE NIE BIORE ZELI... POCZATKI BYLY SPOX ALE TERAZ MAM NAPADY GLODU NIE RAZ TYLE ZJEM ZE ORGANIZM ODRZUCA I WYMIOTUJE :/ PRZYTYLO MI SIE JAKIES 0,5 KG WIEC NIE JEST ZLE.. RECEPTE BEDE MIEC JUTRO CHCE BRAC ZNOW ZELKE ALE CO 2DZIEN ZEBY PANOWAC NAD GLODEM I DEFINITYWNIE JA ODSTAWIC.. RAZEM ZE MNA BRAC ZELKE ZACZYNALA MOJA KUZYNKA ZERO SKUTKOW UBOCZNYCH DO TERAZ... STRASZNIE SIE POCI I MECZY... I NAJWAZNIEJSZY PROBLEM... OD 2-3TYG MA PLAMIENIA?! NIE WIE CO JEST GRANE CZY TO MIESIACZKA CZY CO?! POGUBILA SIE I NIE WIE CO MA ROBIC.. OCZYWISCIE DODAM ZE RECEPTE MA NA LEWO WIEC Z LEKARZEM NICI.. MIALA TAK KTORAS Z WAS??????? ZERO INFO NA NECIE NA TEN TEMAT... KOBITKI I SIE NIE PODDAWAJCIE... GDZIES PRZECZYTALAM ZE POMIEDZY OPAKOWANIAMI POWINNO ROBIC SIE PRZERWY OK TYGODNIA... MOJEJ KUZYNCE KTORA KONCZY DRUGIE OPAKOWANIE NIC NIE ZESZLO PRZEZ TEN MIESIAC!!! JA SIE CIESZE ZE ODSTAWILAM PODEJRZEWAM ZE PO PRZERWIE BEDE Z WAGI SCHODZIC ;) BUZIAKI :*:*:*:*:*

Gość MADZIORNOoo..
IDE KUPIC JUTRO U NAS W APTECE POWIEDZIELI ZE WYCOFALI ALE SPRZEDAJA RESZTE OPAKOWAN. ZOSTALA WYCOFANA PONIEWAZ UZALEZNIA I KOBIETY POWYZEJ 55 R.Ż MIALY KOMPLIKACJE... TAK WYKAZALY BADANIA W NIEMCZECH... WIEC TO NIE PRZEZ TYCH CHUDZIELCOW :P U NAS KOSZTUJE 60TABL 39.95

nic KOMPLETNIE mi sie nie dzieje po odstawieniu zelki dziwny 1 tydzien - samopoczucie. Normalnie jem tj nie jem :) ruchliwa normalnie nic sie nie poce Spie jak mops zero napadów głodu- ale mam zawsze w domu jablka grefruty kiwi Złosliwa jestem jak zawsze czyli norma :) modziorno iles ty zarła ta zelke ?????

Gość monisia 1986
MADZIORNOoo.. JA MIALAM 2 DNI PLAMIENIE TAKIE TYLKO NA WKLADCE 2 KROPELKI NIEWIEM JAK MIALA TWOJA KUZYNKA TUDZIEZ KOLEZANKA BO MAM ZANIK PAMIECI :-) MI SIE TO PLAMIENIE ZDARZYLO GDZIES PO 2 -3 TYGODNIACH ZARZYWANIA ZELI POWIAZALAM TO OD RAZU Z NIA BO WCZESNIEJ NIEMIALAM NIGDY ZADNYCH PLAMIEN JESLI DO 2 -3 DNI JEJ PRZEJDZIE TO OK ALE JAKBY MIALA TE PLAMIENIA DLUZEJ TO RADZILABYM SKONSULTOWAC SIE NP Z GINEKOLOGIEM NO I POINFORMOWALA GO ZE ZARZYWA ZELIXE ALE MYSLE ZE SAMO PRZEJDZIE BUZIOL

Gość monisia 1986
I JESZCZE CHCIALAM NAPISAC JUZ JAK DLA MNIE POZNO I LEDWO CO PATRZE STAD DUZE LITERY SORRY JA BIORE ZELE CO DRUGI DZIEN I NIEMAM NAPADOW GLODU NASZCZESCIE I NA TYGODNIOWEJ PRZERWIE TEZ NIEMIALAM NAPADOW GLODU OKI DOBREJ NOCY FORUMOWICZKI

Gość MADZIORNOoo..
Jadlam miesiac i zaczely mi dziwne problemy zdrowotne wychodzic... teraz miesiac przerwy zaczynaja sie napady glodu dlatego chce ja brac co drugi dzien.. Jesli dalej bede sie zle czula to odstawie... Ja mam ok z miesiaczka.. CO do dnia i godziny;) Ona caly czas bierze regularnie no i o... skutki sa...

Gość nrrkkr
szukam zeli i szukam i niestety masakra - nigdzie nie ma :( skoro jestem w trakcie kuracji, to powinni chociaz jeszcze 10 sprzedawac, zebym mogla zejsc z 15 spokojnie - dokonczyc plan a tu niestety. dramat!

Gość monisia 1986
ZELIXA 15mg 60tabletek Inka39 madziara2609 dorota1975 angelina22 Do wymienionych wyrzej nickow wyslalam na email zaproszenie do gry KINGOLOTTO polega to na zbieraniu punktow bardzo prosta sprawa ja dopiero kilka dni sie w to bawie ale uwazam ze niemam nic do stracenia wiec czemu mam niesprobowac gra jest CALKOWICIE DARMOWA bo na platne nie inwestuje zapraszam do rejstracji jak macie ochote w razie jakis pytan piszcie pozdrowionka dla wszystkich zelixiarek jesli by ktos byl chetny do tej gry to prosze o podanie emaila wysle zaproszenie :-)

Gość yy
od wczoraj jest wstrzymany obrót - aż do decyzji - albo znow dopuszcza albo wycofaja

Gość AgataNogąZamiata
Schudłabym o wiele więcej gdyby nie dni takie jak ten. Powinnam dostać dziś @ ale nic, cisza. Nosi mną tylko i słodkiego mi się chce. No i dziś popłynęłam. Ale się nawpieprzałam, dżizes!!!!

cholera mi wychodzi ze my wszystkie mamy w tym samym czasie okres :) Ja nie dostałam ........zerzarłam 8 pieczonych w piekarniku skrzydełek z kurczaka posypanych papryczką chili zieje ogniem :):) Najwyżej mnie przeczysci :)

Gość MADZIORNOoo..
ECH.. ZLE WIESCI LEKARZ MI NIE DAL RECEPTY!!! POPROSTU NIE WYPISAL I JUZ... U NAS SA TE TABSY JESZCZE ;D ZA 39.95 A RECEPT NIE DAJA KURDE ;/