Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość neverland

dziwne chyba ropne wykwity na palcach i podeszwach stóp

Polecane posty

Gość neverland

mam na palcach i podeszwach stop dziwne chyba ropne wykwity. piszę chyba ropne, bo nie wiem, ale są żółte. są twarde i przy próbach np wyciskania bardzo bolesne. jest to wykwit mający taka biale koleczko wokol niego, a na obszarze gdzie jest ich kilka, skóra wokół nich jest ciepniejsza. są półprzezroczyste, widać że w środki są takie czerwone kropeczki. występuje to wlasnie tylko na palcach u rąk i na podeszwie stopy, nigdzie indziej tego nie zauważyłam. a i na stopie bardzo to swędzi. wygląda to ohydnie chcę to usunąć ale nie wiem co to jest i czym to leczyć. pomocy!

idz koniecznie do dermatolaga - nie dzialaj na wlasna reke bo mozesz to tylko pogorszyc

Gość neverland
kurde to juz mam od dluzszego czasu ale teraz to po prostu apogeum. a lekarz jest dopiero od przyszlego tygodnia a ja wtedy wracam do szkoly... bede musiala nosic chyba plastry... ;(

Gość nie farbujesz
A niby dlaczego działajac na włąsna ręke moze tylko pogorszyc???a myslisz ze dermatolog nie moze pogorszyc????I to jeszcze jak moze,a juz napewno nie musi pomóc,tylko nasprzedaje troche chemicznych preparatów i bedzie biznes:)hehehe,lekarza z Bożej łaski kto by ich nie znał to by sobie ich kupił hehehe

Gość neverland
to w sumie to co racja to racja ale musze sie jednak wybrac bo skoro nawet moja babka nie wie co to jest xd to bedzie ciezko leczyc. pseudonim to do mnie? bo ja farbuje klaski xd

Gość neverland
*kłaki

Gość nie farbujesz
Co Ty pleciesz "perfectlas " Jkak masz tak radzic na wszystkich tematach tego forum,to lepiej sie zamknij,zadna słuzba zdrowia z lekarzami nie zapewni nalezytej opieki a tylko wyciagnie kase i zrujnuje zdrowie

Gość ale jak długo to masz

Gość ale jak długo to masz
to może do rodzinnego idź i pokaż, może rozpozna co to jest.