Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocy ludzieee

Nie wiem co mi dolega. Pomocy! mam straszne uczuclenie za uszami

Polecane posty

Gość pomocy ludzieee

Nie wiem co sie dzieje ale za uczami mam skore czerwona, tak jakby poparzona,sucha strasznie. Myslalam ze to uczulenie od kolczykow ,przestalam nosic, zaczelam smarowac oliwka kilka razy dziennie.na kilka dni pomoglo i znowu czerwona, jakby poparzona, niewsamowicie sucha skora za uszami na calej dlugosci ...Do tego w uszach schodzi mi skora:( Co to jest? jestem przerazona

Gość jedwab nie jest odżywką
idź do lekarza a tak to kup sobie alantan, może ci pomoże

Gość kamyk niebieski
Wypij sobie wapno, to raz, a dwa, zastanów się jakich kosmetyków używasz. Popsikałaś się jakimś dezodorantem może, albo kremem posmarowałąś? Czy jakas odżywka do włosów, nie spłukana dobrze spowodowała Ci takie dolegliwości. Maścią z wit.A posmaruj. No i pozostaje dermatolog.

Gość pomocy ludzieee
a wlasnie dzisiaj popsikalam sie znowu perfumami i skora jest mocno zaczerwieniona..Przez tydzien nie uzywalam ,do tego smarowalam oliwka i nie mialam takiego uczulenia..sa to laurenta parisienne

Gość pomocy ludzieee
Nigdy od perfum nie mialam uczulenia a testowalam dziesiatki zapachow...Jak zaczelam te uzywac to wyskoczylo mi uczulenie...dzisiaj przestane ich uzywac izobacze czy na 100% mam racje