Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xyzed

Przede wszystkim szanowne panie nie ufajcie samym sobie

Polecane posty

Myśl jak myśl :) :classic_cool: ,a nie wiem czy faceci sobie ufają ale ja sobie ni chu.. chu... :D:D:D:D

,a nie wiem czy faceci sobie ufają ale ja sobie ni chu.. chu... ale w sensie że co? :)

tylko swojemu penisowi nie właśnie jemu najbardziej ufają że zawiedzie ich na niebieńskie polany... na parę minut, oczywiście, ale zawsze:P

:D aaa w stylu penis zawsze prawdę ci powie? głowa i serce mówi---nie zdadzaj kobiety,a pen---a cóż Ci szkodzi,nie bądz frajerem! ;)

głowa i serce mówi---nie zdadzaj kobiety,a pen---a cóż Ci szkodzi,nie bądz frajerem! jestem za tym że u faceta wszystkie wymienione organy przemawiają jednym głosem:) facet nie jest az tak skomplikowany.

15:04 [zgłoś do usunięcia] retro głowa i serce mówi---nie zdadzaj kobiety,a pen---a cóż Ci szkodzi,nie bądz frajerem! jestem za tym że u faceta wszystkie wymienione organy przemawiają jednym głosem facet nie jest az tak skomplikowany. hmmm może masz rację ale usprawiedliwiaja się żałośniej niż kobiety.

może masz rację ale usprawiedliwiaja się żałośniej niż kobiety. to znaczy jak...?

nie chce mi się o tym pisać,ale jak czasem słyszę jak faceci się usprawiedliwiają to nie wiem czy mam płakac czy się śmiać ;)zmykam do domu

Ha ,kiedy ja słyszę tłumaczenia kobiet to zawsze padam ze śmiechu :D:D:D:D:D:D:D:D retro nie ufam samemu sobie ,a tym bardziej swojemu penisowi bo ten jak sama twierdzisz myśli jedynie o dupczeniu :P :D

bo ten myśli jedynie o dupczeniu też mi wielka nowina... chociaż w zasadzie ściślej rzecz ujmując, penis jednak sam nie myśli musi mieć jakąś łączność z twoim mózgiem... czyli jakby co to powiedzieć... to ty myślisz tylko o dupczeniu, i to się zgrabnie przekłada na penisa... kumasz?

retro chuj z kumaniem :P sama swego czasu nabazgrałaś ,że facet myśli chujem więc co pierdolisz o mózgu i jakiejś tam łączności?? :D:D:D:D:D:D:D:D ale dziękuję o boska,żeś i coś takowego jak móżg u mnie dostrzegła :D:D:D:D:D:D:D:D Chyba jakowyś pean na Twą cześć napiszę :D:D:D