Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolex

Gdzie można znaleść kobietę, która zasługuje na miłość?

Polecane posty

Gość kolex

Gdzie mogę znaleść kobietę, dla której najważniejsza z życiu jest miłość? Gdzie mam szukać prawdziwej naturalnej, inteligentnej, uśmiechniętej dziewczyny, która uwielbia jak ją się przytula i całuje, która jest wyjątkowa? Dlaczego jest tak dużo kobiet, które są sztuczne? Czy dlatego że nigdy nie spotkały odpowiedniego mężczyzny?

Gość kwiatuszek8
a ile masz lat??

Gość summervalentina
wszyscy mówią że jestem śliczna, nie maluję się i uwielbiam być całowana i przytulana:)

Gość do kolex
ile masz lat?

Gość .T
och, ja nie mogłam dla siebie znaleźć faceta, to dziewczynę znalazłam ;). Prawda jest taka, że faceci wolą te sztuczne.

Gość odpowiedź brzmi wszędzie
takie istnieją, chociaż potrzeba trochę więcej wysiłku żeby je znaleźć

Gość ole ole ole ole ole
gdzie?Ile mozna szukac jak szalony tej wlasciwej.Gdzie, to ja wiem-wszedzie.Ale ile ijak by rywal nie sprzatnal sprzed nosa?

Gość kolex
nie desperado :) Ja tylko zapytałem gdzie są takie kobiety, bo właśnie takie są w moim typie. lat mam mało, bo tylko 17, ale marzę o tym, aby mieć właśnie taką kobietę, żeby dać właśnie takiej szczęście, bo nie każda na to szczęście zasługuje nie wiem jak inni ale ja nie lubie sztucznych (nikogo nie chcę obrazić)

Gość smilecat
we Wrocławiu

Gość kolex
i nie biały kruk :)

Gość w galeriach
na pewno nie znajdziesz, juz o jedno miejsce poszukiwan mniej.

Gość kolex
oczywiście, mógłbym napisać: gdzie mogę znaleść tanią, naiwną, nieczółą dziewczyne na jeden raz? - ale po co??? co mi to da??? czy nie lepiej wiązać się z kimś na dłużej, albo na całe życie???

Gość amaletta
nie znajdziesz do chwili gdy sam będziesz rozpatrywał miłośc w kategoriach czegoś "na co się zasługuje" Miłość prawdziwa jest bezinteresowna

Gość kolex
źle się wyraziłem :) chodziło mi o to, że nie warto kochać kogoś kto nie potrafi kochać

Gość amaletta
ależ dobrze się wyraziłeś... teraz tez piszesz: NIE WARTO KOCHAĆ KOGOŚ... a miłość z natury jest bezinteresowna i nie patrzy czy warto czy nie warto ;)

Gość a nie masz racji
kochac trzeba z glowa.Milosc bezinteresowna jest jedynie do dziecka.Kochamy je niezaleznie jakie ono jest.Obdarzyc miloscia osobe, ktora jest niegodna naszego czystego, prawego uczucia jest totalnym nieporozumieniem, ba nawet glupota.

Gość kolex
ale jak z góry wiesz, że osoba będzie Cię ranić to czy będziesz chciała z nią być? :) oczywiście, źle jak już się zakochasz, dlatego lepiej jest zapobiegać czemuś takiemu

Gość amaletta
a nie masz racji kochac trzeba z glowa.Milosc bezinteresowna jest jedynie do dziecka.Kochamy je niezaleznie jakie ono jest.Obdarzyc miloscia osobe, ktora jest niegodna naszego czystego, prawego uczucia jest totalnym nieporozumieniem, ba nawet glupota. To co ty piszesz się nazywa handel uczuciami i jak dla mnie jest zdecydowanie gorszą formą handlu niż handlowanie ciałem. Mnie nie chodzi o to, aby pozwalać aby ktos twoim uczuciem wycierał soboie podłogę. Mnie nie chodzi o to, żeby z miłości dostawać w dupę bo przykładowo kochamy ćpającego narkomana... Można i zostawić pijącego alkoholika własnie z miłości do niego, i taki akt może byc wyrazem miłości. ale jak z góry wiesz, że osoba będzie Cię ranić to czy będziesz chciała z nią być? a skąd to wiem z góry? No i ja widzę zasadnicza róznice miedzy pojęciem "kochać kogoś" a "chcieć z kimś być". można kogos kochać i absolutnie nie chcieć z nim być :classic_cool:

Gość życie nie bajka
rozejrzyj się dookoła jest ich pełno tylko wy zwracacie uwagę na te sztuczne

Gość zauważyliśmy
no laski zwykle nie maja szans p-rzy tych co wszystko majha na wierzchu

Gość kolex
zgadzam się z amalettą, ale aby spełnić swoje marzenia i pokochać kogoś z kim chce się być, należy przebywać w jego otoczeniu

Gość amaletta
kolex: należy przebywać w jego otoczeniu tak? a dlaczego?

Gość kolex
bo łatwiej jest pokochać taką osobę

Gość kolex
a tak swoją drogą to dużo wiesz na temat miłości, czy znalazłaś się w takiej sytuacji, jaką opisałaś?

Gość kolex
szybko pisałem :)