Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolex

Gdzie można znaleść kobietę, która zasługuje na miłość?

Polecane posty

Gość amaletta
czy znalazłaś się w takiej sytuacji, jaką opisałaś? jeśli pytasz o związek z nałogowcem - nie jesli pytasz o miłośc do kogos z kim nie chciałabym być - tak a co do: bo łatwiej jest pokochać taką osobę serio? łatwiej chyba jednak na odległość, mozna sobie człowieka wyidealizować według potrzeb i rzeczywistośc nie sciąga nas z rózowego obłoczka na ziemię ;)

Gość takie to PRAWDZIWKI
pytasz gdzie można znaleźć dziewczynę która jest prawdziwkiem? Są takie, naprawdę są, trudne do znalezienia , jak to prawdziwki. Mój kumpel przez sporo lat był...jak ta latająca mucha...tak z gówienka na gówienko...bawił się ...jak smarkacz niedojrzały...chociaż inteligentną bestyją był Aż znalazł prawdziwka ...gdzie..?...zdziwisz się....bo w kościele..........i to dziewczynę bardzo urodziwą...wartościową i z zasadami ....taki diament Koleś przestał być muchą, teraz to jest KTOŚ.. trwa to już sporo lat.....i nie ma wątpliwości że znalazł swoją drugą połowę..............i dodam.....że prawdziwki są wymagające i na byle co nie pójdą....ale warto

Gość takie to PRAWDZIWKI
no proszę, Kafeteria gwiazdkuje słowa szlachetne ...bo część słowa źle się kojarzy I tak cała pozytywna wypowiedź stała się dwuznaczna, a tymczasem było to porównanie do najbardziej szlachetnego grzyba wśród grzybów czyli do....prawdziiiwka

Gość kolex
dzięki, a co do amaletty: jak zareagowałabyś gdybyś spotkała kogoś kto nie sprowadzał by cię na ziemię?

Gość amaletta
dzięki, a co do amaletty: jak zareagowałabyś gdybyś spotkała kogoś kto nie sprowadzał by cię na ziemię? nie bardzo rozumiem co masz na mysli, rozwin proszę. Natomiast jesli chodzi o drugiego człowieka, to ja jestem zdania że albo jest sie na etapie klapek na oczach albo znajda się elementy które "sprowadzają na ziemię". Wynika to po prostu z faktu iż ludzie są rózni i maja rózne oczekiwania ;)

Gość kolex
a co zrobilabys gdybys spotkala kogos kto jest idealem jakiego szukasz?

Gość amaletta
hm...dlaczego przychodzi my na myśl sposób w jaki w sredniowieczu sprawdzali czy otrzymana moneta jes na pewno z wartosciowego kruszcu? :D ;)

Gość kolex
do amaletty ale co wtedy zrobilabys?

Gość amaletta
kolex do amaletty ale co wtedy zrobilabys? nie wiem, nie miałam okazji sprawdzic empirycznie. Pewnie nadgryzłabym jak sredniowieczni kupcy monetę :D. Nie ma ideałów, ja ich zreszta nie szukam. Poza tym mam doskonała swiadomosc faktu, że to co widzc na pierwszy rzut oka a to co widać po jakimś czasie ewentualnie po zmienie perspektywy z jakiej patrzymy to zwykle dwie rózne rzeczy... Do czego zmierzasz?

Gość kolex
mi nie chodzi o ideał społeczny, mi chodzi o ideał jakiego Ty szukasz

Gość amaletta
ja nie szukam ideału :D ponawiam pytsnie: do czego zmierzasz?

Gość kolex
nie twierdzę, że szukasz, ale co zrobisz jak znajdziesz? ciekawi mnie to

Gość amaletta
ciekawi mnie to mnie też :D a ty co zrobisz jak znajdziesz?

Gość wszedzie...

Gość izius
wlasnie pisze do Ciebie;) pozdrawiam. mozna mozna, :)

Gość kolex
uciesze się :)

Gość kozio
ja też mam podobny problem, do nastolatek: czy tak jest naprawdę, czy naprawdę nie szukacie prawdziwej miłości???

..kiedys myslałam,ze wspolnie spedzone lata jakos ludzi łączą,ze nie jest tak łatwo zapomniec tego,co kogos z kims łączyło...teraz los dał mi niezłego pstryczka w nos...okazuje sie,ze bardzo łatwo zastąpić mnie inną i zapomniec o mnie,ze chcac angażować sie w zwiazki nie-przelotki trafiam na mezczyzn,ktorzy wyznają zasadę jednonocnej lub zaledwie kilkunocnej love...a ja tak nie chcę...chcę by ktos idąc do mnie miał uśmiech na buźce ,chcę by myslał o mnie ciepło rano gdy się goli,gdy jedzie samochodem podpisac umowe,gdy kupuje bułki i pomysli,że Youla lubie białą czekoladę wiec kupi i przyniesie...przykładow mozna mnozyc ale wniosek jest jeden...i to gorzki do przełkniecia...jak sie okazuje prawdą jest ,ze tego kwiatu jest poł swiatu i bardzo łatwo zastapic kogos kims innym,nowszym,nieodgadnionym jeszcze...a ja?zwyczajnie chciałabym byc pokochana w całosci i szczegole...just all

Gość kasia090985
to zależy od szczęścia

Gość do Diabollica27
wiesz, nie trzeba isc z facetem szybko do lozka

nie ide.musze cos czuc zanim pojde.taką mam zasade.kocham i okazuje sobą...nie czytałes mnie uważnie...pisałam,ze nie jestem przelotką a teraz nastała na to moda ,z czym ja sie nie zgadzam...

Gość fghfghf
jak pochocha was facet to zostawiacie go z dresem albo jest nudny Ahh kobitki wam to dogodzic

Gość yfugfjn
tak jest

Gość do tematu.....
Na Dworcu Centralnym w Warszawie...powodzenia!

Gość muryyyy
wątpie żeby tam znalazł :)

Gość muryyyy
.

Gość heheheeeeehe
dlaczego?

Gość murrrryyyyyy
domyśl sie

Gość heheheeeeehe
jakoś nie mogę