Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam zbyt

nie mam doswiadczenia duzego wiec prosze o rade....

Polecane posty

Gość nie mam zbyt

jestem z dziewczyna , nie mialem przed nia wielu partnerek wlasciwie to jedna z ktora wspolzylem pare razy, z moja obecna po 2 mc poszlismy do lozka na pocztku bylo ciezko, gdyz byla bardzo plytka wiec musilem yc ostrozny a do tego waska , po 2 mc stalo sie cos dziwnego stala sie bardzo luzna nie czuje kiedy w nia wchodze , praktycznie nie czuje nic ...rzomawilem z nia ona ma to samo... widze jak jest jej przykro jak dlugo sie meczymy jak ona udaje a ja nic nie czuje i nie moge dojsc...co sie stalo?

Gość ale ona byla dziewica
gdy zaczynaliscie?

Gość nie mam zbyt
nie miala jednego partnera z ktorym odbyla 1 wszy raz jednak kochali sie kilka razy i sie rozstali bo on ja zdrazil,,,

Gość nie mam zbyt
naprawde zanim sie kochalismy piescilem ja ..i nie mogle najmniejszego palca wlozyc.....przyszlo mi na mysl iz moze to dlatego ze pomimo ze spimy ze soba 2 mc kochamy sie duzo np po 6 razy dzinnie czy to moze byc przyczyna?

to ja mam na odwrot =/ bylam dziewica gdy sie zaczynalismy kochac...przez dlugie mce tez go nie czulam i mielismy wrazenie luzow...jak mi to powiedzial - zbyt dosadnie :O - popadlam w duze kompleksy - teraz stosunku sa mozliwe jedynie po dluugiej grze wstepne, jest ciasno, plytko, z otarciami, wklada mi max 2 palce i jest okropnie. wplywa na to ma to, ze jestem spieta, nie potrafie juz bawic sie seksem, wciaz pamietam jego slowa, mimo, ze przepraszal...nie umiem sie juz na niego otworzyc. moze Twoja Dama, gdy zaczynaliscie, tez bywala spieta i skrepowana, bo to poczatki, a teraz jest juz zupelnienie rozluzniona??? poza tym u mnie w roznych fazach cyklu, pochwa bywa mniej lub bardziej ciasna i wilgotna, oraz - niech zacznie cw. miesnie Kegla (do poczytania na necie). WYDAJE MI SIE, Z E FACET JEST ZDOLNY DO DOJSCIA TAK SAMO Z CIASNA JAK I LUZNIEJSZA POCHWA :)...TYLKO Z TA DRUGA, TRWA TO DLUZEJ ;) - ALE TU POZYTEK DLA KOBIETY WIEKSZY.

ilosc stosunkow nie wplywa na rozciagniecie sie pochwy :O chyba ze masz megggaa :P. pochwa to miesien, wiec duza liczna stosunkow - jesli wplywa na nia i jej elastycznoc korzysnie :P

Gość nie mam zbyt
njagorsze jest to ze ona sama sie zadrecza sama mi mowi ze bylo i jest inaczej ....raz do mnie powiedzila : to twoja wina rozpechales mnie...bo w sumie jak ona mowi mam duzo wiekszego penisa od jej bylego... bomimy sie juz zblizen;/ nie wiem nie moglem jej wsadzic tam jednego palca a teraz ptrafie 3 , 4 naraz...mzoe powinnismy zrobic sobie przerwe?

Gość rety facetttt
zal mi twojej kobiety :O, 3-4 wejda do prawie kazdej piiiczy, a ty tragedie z tego robisz. przywykles do ciasnej lapy i teraz nie masz frajdy z prawdziwego ruuchanska! to jest wlasnie prawdziwa ciipa prawdziwej kobiety.

Gość pomarańczowa suczka
niech dziewczyna cwiczy mięśnie kegla. wybierajcie pozycje, w ktorych cipka wydaje sie ciasniejsza.

Gość nnbuij
o jaa

Gość melazyna
zostaw ja