Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gxfxx

sprzedaż na allegro

Polecane posty

Gość gxfxx

Czy sprzedaje ktoś z Was może coś na allegro ??? Chodzi mi o doświadczonych sprzedawców. Mam mały problem z wystawieniem aukcji i chciałam się poradzić.

Gość kujdek
Może i nie super doświadczony ale kilka rzeczy sprzedałem ....

Gość gxfxx
Chodzi mi o to że moja aukcja na podglądzie w moim allegro przed jej wystawieniem nie wygląda jak wszystkie inne już wystawione, dodam zrzut ekranu i myślę że już będzie wiadome o co chodzi http://naforum.zapodaj.net/58145e0bcef6.jpg.html a moje pytanie po co te wszystkie dane pod sztukami są widoczne ??? Na żadnej innej aukcji tego nie widać.

Gość gxfxx
sprzedaje może ktoś ??????????

Gość kujdek
Pod sztukami są opcje jak chcesz promować swoją aukcję/promować żeby była bardziej widoczna od pozostałych, to oczywiście więcej kosztuje ale ..... http://tnij.org/fnw6

Gość gxfxx
ale po co się to tam znajduje ? wyświetli się to wszystko na aukcji ?? Żadna aukcja tak nie wygląda a nie wiem jak to zrobić żeby tego nie było. Jak wiesz to powiedz jak to zrobić.

Gość kujdek
To są opcje aukcji, to się nie wyświetla na aktywnej aukcji !! Te opcje widoczne są tylko na podglądzie ! faktycznie nie będzie tego widać na aukcji !!

Gość gxfxx
Na pewno ??? Jesteś pewien ??? Bo chcę wystawić a nie chcę żeby to wszystko się wyświetliło. U Ciebie też tak jest ???

Gość kujdek
To są opcje przy wystawianiu aukcji i one nie pokażą się na istniejącej aukcji !

Gość gxfxx
WIELKIE DZIĘKI :) Bo zastanawiam się już nad tym od tygodnia.