Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokakolakola

TESCIOWA - POMOCY !

Polecane posty

Gość kokakolakola

HEj ! jestem osoba ktora zawsze cenila sobie prywatnosc i niezalnosc.... OBecnie jestem w ciazy i moja tesciowa zachowuje sie jakby to dziecko bylo jej... widzialam ja kilkanascie razy na oczy poniewaz mieszkamy w innym miescie :) a zachwouje sie jakby znala mnie od dziecka i miala prawo pytac o co jej sie tylko podoba... mowi mi w co mam sie ubierac , co jesc czego nie jesc , ze nie jestesmy po slubie zastanawiamy sie na nazwiskiem (podwojne) podsluchala rozmowe , przyszla do nas i zakomunikowala ze nie wyjdzie z pokoju dopoki nie dowie sie jakie nazwisko bedzie mialo dziecko :o powiedzielismy zgodnie z prawda ze nie wiemy po czym strasznie sie oburzyla bo MUSI miec po tatusiu i koniec kropka... wybiera tez imie dla dziecka , i mowi mi jak postepowac z jej synkiem :/ jednym slowem koszmar .... nawet wygadala sie ze jej syn ma sie ze mna zareczyc , zepsula mi wiedzma niespodzianke Poza tym podsluchiwala kazda klotnie i pozniej sie wtracala... jak dowiedziala sie ze do 4 mc palilam papierosy (poniewaz nie wiedzialam ze jestem w ciazy , zaszlam w ciaze biorac tabletki i mialam okres:O , oczywiscie od razu rzucilam) malo nie dostala zawalu nie powtorzyl mi co mowila ale domyslam sie - nic milego , strasznie mnie to wkurzylo bo ona przez 4 ciaze palila od poczatku do konca... czy Wy tez macie okropne tesciowe ? jak sobie radzicie ?

Gość ech widać żeś młoda