Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

myffka0

co o tym myslec?

Polecane posty

czesc jest jedna sprawa o ktorej nie wiem co myslec. chodzi o mojego chlopaka. widuje sie z nim tylko w weekendy bo on pracuje na popułudniu cały czas a pszed praca to wiadomo ze nie bo ja sie ucze. teraz akurat mam ferie. dzis rano napisał mi ze bierze wolne bo zle sie czuje i nie za bardzo jak ma jechac do pracy. miałam nadzieje ze chociaz przyjedzie do mnie a on ze nie wie ale raczej nie bo chce sie kurowac na jutro bo juz idzie do pracy. spytałam jeszcze niedawno czy napewno nie przyjedzie a on mi pisze ze raczej nie był teraz zatankowac i umyc auto i zmarzł. co mam o tym myslec do mnie nie przyjedzie bo niby zle sie czuje a auto potrafił myc :( prosze o powazne odpowiedzi

Gość Ulka op
hehe nie traktuje cie poważnie naiwniaczko

jesli nie miałas nic powaznego do powiedzenia mogłas sie wogole nie wypowiadac :/

Gość facet zawsze na pierwszym
miejscu stawia auto , albo nauczysz się z tym żyć albo będziesz zadręczać sie dalej

ale tu nie chodzi mi o auto. tylko po prostu nie rozumie dlaczego auto potrafił umyc czyli wyszedł z toba czujac sie zle i twierdzac ze go choroba bierze a do mnie nie przyjecha wiedzac ze bedzie siedział w ciepłym domu. on nie jest taki ze wazne jest dla niego auto pojechał zatankowac wiec i przy okazji umył ale to az takie istotne nie jest

Gość Ulka op
Bo ma Cie gdzies i wolał Cie okłamac niz spedzać dzien z Toba

Gość ŚlicznaStudentka
a Ty nie możesz do niego pojechać??

Gość bajki opowiadaju tutaj
Nie miał potrzeby to nie przyjechał do Ciebie, czego tu nie rozumieć. Samochód był ważny, Ty nie byłaś tak ważna. Ale i tak pewnie będziesz szukała innego wytłumaczenia. Wszystkie jesteśmy takie naiwne:(

Gość to sobie zamow
taksowke...