Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chybasieciesze

czy mogło się nam udać?

Polecane posty

Gość chybasieciesze

witam 16 stycznia miałam @ dziś 27 kochaliśmy się 3 razy :P:P spróbujemy jeszcze w sobotę-ze względu na pracę nie możemy wcześniej... mamy szansę??? pozdrawiam

Gość Inka E
Ja Miałam @ 15 stycznia i dopiero w sobote będziemy mogli się postarać. Też bym chciała by się udało. A co myślisz że kiedy masz owulacje? I ilu dniowe masz cykle? :)

trzy razy to zbyt dużo! Są mniejsze szanse na pełnowartosciowe nasienie :) najlepiej cały cykl co drugi dzień :)

Gość Inka E
No może i najlepiej co drugi dzień, ale my sie widzimy tylko w weekendy także musimy trafić :)

Próbujcie jak możecie :) Ja męża widzę też tylko dwa dni w tygodniu i starania idą kiepsko, ale są bardzo przyjemne :)

Gość CiemnookaKotka21
masz problemy z zajściem w ciążę??? to ile wy macie lat?

Gość Sabiiiinna
MINIA85 2 razy na tydzień go widzisz? tzn???

Gość Agnes19903
Witam Okres Mialam 15 stycznia byl on dosc krotki bo do 18 a zawsze mam gora 5-6 dni..W Poniedzialek 25 i 24 stycznia kochalam sie z mojim chlopakiem on doszedl w srodku chcialabym sie dowiedziec czy duze jest prawdopodobienstwo ze bede w ciazy??Bardzo chcemy miec dziecko..A ja nie wiem czy wczoraj byly dni plodne??I kiedy moge zrobic test ciazowy..Dodam ze dzisiaj i wczoraj pobolewaaja mnie jajniki..Z gory dziekuje za odpowiedz

Gość Agnes19903
Witam Okres Mialam 15 stycznia byl on dosc krotki bo do 18 a zawsze mam gora 5-6 dni..W Poniedzialek 25 i 24 stycznia kochalam sie z mojim chlopakiem on doszedl w srodku chcialabym sie dowiedziec czy duze jest prawdopodobienstwo ze bede w ciazy??Bardzo chcemy miec dziecko..A ja nie wiem czy wczoraj byly dni plodne??I kiedy moge zrobic test ciazowy..Dodam ze dzisiaj i wczoraj pobolewaaja mnie jajniki..Z gory dziekuje za odpowiedz

Gość Agnes19903
Prosze o szczere wypowiedzi

A widzisz kariery się zachciało :) Mam nadzieję, że do lata mąż zmieni pracę :) Widzimy się tylko w weekendy CiemnookaKotka21 tutaj wiek nie ma nic do rzeczy :)

agnes już Ci chyba pisałam, że masz małe szanse. Dni płodne określić możesz tylko Ty sama :)

Gość Inka E
Agnes wątpie żeby Wam sie udało Ja miałam @ 15 stycznia też trwał do 18 stycznia i licze że dni płodne bede miała w pon, wt chyba :P

Gość Inka E
Agnes ale wg kalendarzyka jest szansa, to zależy jak długie masz cykle ja mam 30-33 dniowe róznie

Gość Krycha19903
Ja tez mam dluzsze zreszta zrobie test to sie przekonam..Dziekuje

Gość Krycha19903
Zreszta kazda kobieta jest inna i ja nawet nie wiem czy bede czy nie a wy mozecie Tylko strzelac..Ale dziekuje za wypowiedzi..