Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aqa82

jak mam zinterpretowac temp?

Polecane posty

Moje cykle sa 28-30dniowe.Od pól roku mierze temperature.Dzis jest moj 30 dc i nadal @nie widac.Co prawda od tyg mam bolące piersi (bardziej sutki) i zero innych objawów.Ponieważ mierze temp to wiem bo wynika to z moich obliczeń ze jest juz 17 dzien wyzszych temp a na @ sie nie zapowiada.NIe wiem co jest ,bo nigdy tak nie miałam.

jeżeli nie cierpisz na LUF, to 18 wyższych temp może juz oznaczać ciążę :) zrób jutro test może

Minia, z co to LUF? Pytam, bo kiedys tez tak mialam i niestety to nie byla ciaza. I do dzis nie wiem czemu tempka byla wysoka przez ponad 20 dni, a @ sie zgubila. Autorko topiku, zrob test jutro, Minia dobrze radzi :)

Gość saleminka8
albo ciąża albo coś z hormonami,bo gdy faza lutealna się wydłuża to coś z progesteronem musi być,ja mam fazę lutealną 13 dni (13 dni wyzszych temperatur) gdy minęło 16 dni wiedziałam,że to ciąża i faktycznie :)

luf jest to tak jakby "przeterminowane" ciałko żółte. Często konieczne jest wywołanie @ Ale myśle, ze szansa na ciążę jest :)

no to ja miałam w tym cyklu ten LUF :o bo 24 dni miałam wyższe temperatury, @ nie było i pojawiła się dopiero w dniu, w którym poszłam na badanie beta hcg :o a 3 miesiące temu przeszłam operację-laparoskopie, po to żeby unormować cykle i zajść w ciążę (mam pco), a tu widzę, że dupa zbita :(

dzięki za liczne Wasze odpowiedzi i porady.Czekam do jutra jak nie dostane @ to w pt zrobie test nie mam co czekać a on chyba mi wiele wyjaśni.TYm bardziej ze ostatnie jakies 6 temp jest powyzej 37.

Gość zadajkawka
aqa82 a w ktorym jestes dniu cyklu

Gość zadajkawka
acha doczytalam masz 30 dc

Aha dodam jeszczeze kochałam sie z moim chlopakiem w 20dc a wyraźny skok był widoczny w 12 dc wiec niewiem jak to z tą temp i od tamtej pory cały czas jest ona na wysokim poziomie od36,6 do ponad 37.A zawsze @ miałam regularnie najpoźniej co 30 dni

aqa a wcześniej nie było stosunków? 8 dni po skoku już muszą być niepłodne. Nawet jeśli owu była trzy dni po skoku, zostaje 5. A kiedy miałaś szczyt śluzu? Czy tego nie badasz?

były alez oczywiście natomiast ciaze wykluczam bo pod koniec okresu był wiec szanse znikome na zaciążenie.Szcyt śluzunie wiem dokładnie kiedy był bo nie notuje ;(a chyba powinnam

owulacja była trzy dni przed lub trzy dni po skoku, tamte stosunki się liczą

nie jestem w stanie powiedziec czy owulka była 3 dni przed czy 3 dni po bo jakichs typowych objawów nie mam a testów owulacyjnych nie robie wiec nie wiem.

Minia moze podam te moje ostatnie temp to moze cos wyjaśni?

Kochane juz chyba wszystko sie wyjaśniło.Dzisisaj temp mi spadła i no i nadeszła ta wyczekiwana @.