Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iikkaa

Tunezja w lutym, ktoś był??

Polecane posty

Gość iikkaa

Witam wszystkich serdecznie, mam kilka pytan odnaśnie wyjazdu do Tunezji konkretnie Sousse w lutym. Jaka jest pogoda? czy jest co robić? czy wszystko pozamykane poza sezonem? Z góry dziekuje za odpowiedz!!!

Gość Aslan
nie odważyłabym się. Never! Nie w lutym, najwcześniej w czerwcu najpóźniej koniec września. Poza tym wszystko tam jest zamknięte teraz i jest nuuuudno. Chyba, ze chcesz w hotelu siedziec. Tunezja ma specyficzny klimat. Niby Afryka, ale czesto pada deszcz i pogoda zaskakuje. Jest dosc wietrznie i chlodno. Po co masz tam jechac jak wieczorem bedziesz chodzic w bluzach i swetrach...oby! Teraz ladniej jest na Kanarach, ewentualnie w Egipcie - chociaz ostatnimi dniami i tam lało strasznie i w Hrg i Sharmie. Maroko może? Tunezję sobie daruj :)

Gość ja bym nie leciala
tyle w temacie:)

Gość iikkaa
Aslan ,dziękuje za odpowiedz. Ja byłam w październiku i była super pogoda powyzej 25 , słoneczko i zastanawiałam sie jak jest w lutym?, koleżanka mnie namawia na wyjazd .

Gość Aslan
Jak koniecznie ma to być Tunezja to zmieńcie termin. Jesli to ma byc w wakacje to pamietacjcie o ramadanie w tym roku od 11 sierpnia do 11 wrzesnia okolo. W Tunezji to ma czasem znaczenie.

Gość iikkaa
Nie ,nie musi być Tunezja. Tylko chcemy w lutym (przerwa po sesji na studiach) no i coś po cenie;)

Gość Aslan
Na 10 lutego macie w Egipcie w Sharmie 5* hotel Regency Plaza Resort za 1459 zł - to bardzo tanio! Alfa Star Taniej za 1200 jest Al Diwan.

Gość iikkaa
własnie sprawdzam ,oferty;)

Gość truskaweczka676
Nie bo tam jest śnieg :P

Gość życie nie bajka
ja byłam w maju i było akurat ;) myslę,że wrzesień i pażdziernik to lepszy wybór

Gość iikkaa
no to Egipt:) Dzieki

Gość Aslan
Super! Bawcie się dobrze.