Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość papajjja

czy ktoras z was zdecydowala sie na dziecko

Polecane posty

Gość papajjja

mimo ze dzieci nie lubi? nie chodzi mi o wpadke a o swiadoma decyzje. Oboje z mezem za dziecmi nie przepadamy ale latka leca i jakas decyzje trzeba podjac, a boimy sie ze niedlugo bedzie za pozno i za pare lat mozemy zalowac ze nie chcielismy jak jeszcze moglismy.

my tak mamy. zegar tyka a nam sie nie spieszy. coz lepiej nie miec wcale niz miec i zalowac jak moja kolezanka. zrobili dziecko pod presja i bo wypada, miala nadzieje ze bedzie lepiej ale teraz mowi ze gdyby nie miala dziecka a wiedziala co to znaczy miec dziecka to by sie nie zdecydowala...

Gość saleminka8
lata lecą,ale nie przesadzajcie z tym :P moja koleżanka zaszła mając 35

Gość z wątpliwościami
Przyłączę się do pytania. saleminka8 --> ale ja mam 33

Gość z wątpliwościami
the best --> uprzedzam, że wbrew temu, co mówią (że po trzydziestce to ma się już parcie na dziecko), nie zauważyłam u siebie żadnej zmiany zapatrywań w latach 28-33 ;) Więc obawiam się, że dopadnie Cię ten sam rozumowy dylemat, co mnie teraz :o

Gość geweba
ja tak mam. jestem w 8 msc ciazy-po 30 stce. nie przepadam za dziecmi,moze sie ich boje po prostu...ale jak mysle o moim maluszku to robi mi sie cieplutko na sercu i nie moge sie doczekac kiedy bedzie z nami. swoje to jednak swoje:)

Gość Ja zawsze mowilam ze nie
bede miec dzieci... :) Widzialm jak w sklepie krzyczaly i wymuszaly na rodzicach rozne rzeczy. Non stop wrzaski. Zaszlam raz do kolezanki i po 15 min udalam ze dostalam sms ze musze wyjsc jednak. Bo nie wyrabialam dzieci wchodzily jej i mi na glowe... Bylam 5 lat po slubie. 30 na karku i dalej wstret do dzieci. Poszlismy do znajomych z pracy meza... Maja 3 dzieci... cudowne. Jak zobaczylam jak onie we 2 nimi sie zajmuja. te dzieci nie krzycza tylko mamusiu, tatusiu... Siedzielismy tam caly wieczor... A ja bylam w patrzona ja w obrazek. Po wyjsciu od nich powiedzialm, ze chce dziecko.. Bo dzieci sa cudowne jesli ma sie do nich serce, jesli je sie chowa a nie choduje jak swinie :D Dzis moja ma cora 5 lat... i jest cudowna... :) A co najwazniejsze nie krzyczy :P

Gość Justynaaaa12344
Witam kobitki czy po 7 dniach juz po miesiaczce moge zajsc w ciaze???dodam ze moj maz doszedl w srodku..

Gość Justynaaaa12344
Dodam ze pobolewaja mnie od wczoraj jajniki

Gość Justynaaaa12344
:)

Gość Justynaaaa12344
Czy ktos moze mi odpisac?