Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaja.sad

problem ze soba czy z facetem

Polecane posty

Gość kaja.sad

Bylam z pewnym facetem 3 lata,niby nam sie ukladalo ale czegos bylo brak,seks jak dla mnie za czesto i to w nienajlepszym wykonaniu a jak prosilam zeby to zmienic to zaraz sie na mnie obrazal...no i w dodatku mi nie ufal,raz sklamalam i mial pozniej caly czas pretensje chciaz staralam sie jak moglam zeby te zaufanie odzyskac...No i kontrolowal mnie czesto,sprawdzal kazdego smsa nawet od przyjaciolek,jak sie sprzeciwialam zraz zlosc i uwagi ze cos przed nim ukrywam itd.Nie powiem,czuly,pracowity, wszystko o sobie wiedzielismy.Ale poczulam sie tak zmeczona tym zwiazkiem ze postanowilam to zkonczyc. Pozniej poznalam tego drugiego,caly swiat by oddal dla mnie gdyby tylko mogl,no i ten romantyzm ktorego mi brakowalo.Naprawde czlowiek szczery,oddany i bardzo mu zalezy/zalezalo na mnie. Jedank spotkalam sie pare razy z tym pierwszym i zaczely sie rozmowy zeby do siebie wrocic...No i na samym poczatku od razu nerwy,rozczarowania...chyba nie tego od siebie oczekiwalismy i chyba tylko wspomnienia nas do tego popchnely zeby do siebie wrocic.... Doradzcie... I teraz mysle ktorego wybrac,

Gość Wolvfram
złośliwi powiadają, że prawdziwa kobieta ma trzech facetów , ten pierwszy jest aby odkrył tajemnicę dziewidztwa ten drugi jest aby wychowywać i płacić za dziecko ale nie swoje ten trzeci zakochuje się w pieniądzach kobiety , gdy ona już jest wdową i szuka kolejnego frajera :)

Gość zwlaszcza
masz problem ze soba :O