Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annik212

Czy ktoś z was przeszedł ze studiów dziennych na zaoczne?

Polecane posty

Gość annik212

Cześć. Mam takie pytanie - jak w temacie. Jestem na 4 roku i albo od tego, albo ona 5 rok chciałam przejść na zaoczne. Głównym powodem jest to że muszę zaliczyć kilka egzaminów które są strasznie ciężkie, a na zaocznych bym ich nie miała. Jestem już czasem taka zmęczona i znerwicowana że nie mam sił :( Martwi mnie tylko Dyplom który uzyskam - tyle się na dziennych namęczyłam i mało cieszy mnie dyplom gdzie będzie napisane że ukończyłam studia w trybie zaocznym. I właśnie tego dotyczy moje pytanie - Co i jak w takim przypadku będzie napisane na dyplomie? Dyplom studiów zaocznych - czy też uwzględnią te moje lata na dziennych i napiszą że studiowałam dziennie? Proszę odpowiedzcie.

o ile wiem na dyplomie nie ma infomracji w jakim trybie skonczylo sie studia

Gość annik212
Też tak słyszałam - że nie ma różnicy i nie jest to napisane, jednak wydaje mi się że kiedyś widziałam u kolegi dyplom gdzie było napisane - tryb studiów dzienne. Nie wiem czy to był dyplom czy suplement, ale w suplemencie to już na pewno jest to napisane. I zastanawia mnie co piszą w takim przypadku gdy ktoś przechodzi na zaoczne?

Gość annik212
podnoszę.

Gość sam na sam
nie ma to znaczenia, a w dzisiejszych czasach nawet to ze ten dyplom bedziesz miała to i tak nic nie znaczy...

Gość Na dyplomie jest napisany tryb
Mój narzeczony kończył studia w 2009 i miał napisane, studiował na państwowej uczelni. Słyszałam, że chyba wprowadzili jakieś nowe przepisy, że musi być napisane. Radzę Ci wyjechać na tydzień, zrelaksować się i zabrać do nauki. 4 lata dzienne tylko po to, by na 5 się przenieść?

Gość annik212
No właśnie 4 lata dziennie. Dlatego tak się tym martwię. Ale może jednak na dyplomie uznają to jakoś.............. Może napiszą że tyle a tyle dziennie było, czy jakoś tak? :( Nie znacie nikogo kto podobnie miał?

Gość .....ot..co......
w dzisiejszych czasach i tak nie patrza na dyplom tylko na doswiadczenie🖐️

Gość annik212
Tak... słyszałam o tym.