Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iwonka_Iwo

zdradzilam psychicznie...co dalej...?

Polecane posty

Gość Iwonka_Iwo

powiedziec mojemu chlopakowi..? jestem z nim pol roku,od jakis 3 miesiecy czuje ze to nie TEN i tu nagle pojawil sie ten drugi..jestem teraz za granica i nie wiem czy czekac 3 miesiace jak przyjade i mu wszystko powiedziec czy napisac mu to zeby niepotrzebnie to przeciagac..?

Gość Iwonka_Iwo
wypowiedzcie sie prosze..ja na prawde nie mam sie kogo tutaj poradzic..

Gość a co to znaczy zdradzic
psychicznie?

Gość ja ci wytlumacze matolku...
to znaczy ze nie fizycznie!!! tylko sie zakochala a nie poszla z nim do lozka!!!

Gość Iwonka_Iwo
to znaczy zakochac sie w kims innym, gdzie tamtemu obiecalam na wieki wiekow razem..

Gość pppppppppiiiiiiiiiooooooooo
moim zdaniem nie ma czegoś takiego jak zdrada psychiczna. a jeśli chcesz być fer do twojego chłopaka to poczekaj trzy miesiące i wytłumacz mu wszystko normalnie

Gość elinio
mogłabyś poczekać te 3 mce,dopiero wtedy mu powiedz,ale z kolei potrafisz oszukiwać z premedytacją?

Gość a co to znaczy zdradzic
matołków szukaj u siebie w rodzinie :/ nie ma szans, żebyście zobaczyli się wcześniej niż za 3 miesiące? bo tak długo to nie ma sensu oszukiwac i siebie i jego... on nie wie, że spotkałaś kogoś innego i przez te trzy miesiące będzie żył nadzieją, że niedługo będziecie razem... wyjaśnij to jak najszybciej, może to i głupio, ale przez telefon chyba jedyna rada...

Gość Iwonka_Iwo
bazienka no wlasnie ja tak robie, nie pisze ze kocham, nie pisze ze tesknie..jestem chlodniejsza niz kiedys..fuck! do doopy sie porobilo...no ale coz...zycie :) jakos bede musiala mu to powiedziec..

Gość Iwonka_Iwo
no nie ma szans zeby sie spotkac szybciej, przyjechalam tu do pracy i nie chce wracac specjalnie po to zeby z nim pogadac. Juz przed wyjazdem jak jeszecze nie spotkalam tego drugiego to powiedzialam mu ze chce byc sama, on sie poplakal, ja zmieklam :/

witam wydaje mi sie ze takie przeciaganie do 3 miesiecy raczej nie ma sensu nie pisz ale zadzwon i powiedz co i jak moze on przez te 3 miesiace ktore by czekal znajdzie sobie inna ktora pokocha najgorsze co moze byc to taki chlod bo czlowiek mysli dniami i nocami dlaczego tak jest ....

Tak tez mysle ze brzydko tak przez telefon ale 3miesiące?ochłodz relacje szybko i na maxa i powiedz mu jak najszybciej a nie za 3miesiące.ja wolalbym wiedziec chocby bolalo niz byc oszukiwanym.przygotuj go i powiedz bo Cie uzna za ..... No wiesz strach szacunek bo jak go miec do kogos kto tak dlugo oszukuje..przygotuj i powiedz.współczuję sytuacji ale tak..takie jest zycie.mówiłas ze przed wyjazdem chcialas zerwać wiec nie mecz sie tym bardzo.bądź po prostu fer i wytlumacz mu to szybko.