Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak czy nie tylko odp

czy skoro nie odzywa sie prawie 4dni to

Polecane posty

tyle to znaczy ile:) 4??? faceci czasem naprawdę są dla nas niezrozumiali co wcale nie oznacza najgorszego ale jak jest tylko on wie

Gość s333
KOCHANAN CHOCIAŻ RAZ W ŻYCIU ZACHOWAJ SIĘ JAK FACET I NIE ANANLIZUJ WSZYSTKIEGO I NIE USPRAWIEDLIWIAJ WSZYSTKICH JEGO WYBRYKÓW... DODAM TYLKO ŻEBY NIE BYŁO, ŻE JESTEM KOBIETĄ I UWIERZCIE MI PRZYJĘCIE MYŚLENIA FACETA BARDZO W ŻYCIU POMAGA :)

macie racje -to zwykly burak jakies 2tyg temu powiedzial ze on moze sie nie odzywac nawet miesiac ale to nie znaczy ze on o mnie nie mysli.tylko ze czasem sa takie sytuacje w zyciu nie no ja normalnie mam wrazenie ze on normalny nie jest i to sie na mnie przenosi

Gość s333
HEHE TEN FACET JEST SUPER :) GZIE TY TAKIEGO ZNALAZŁAŚ :) JESZCZE TROCHE I ZACZNIE CI WMAWIAĆ, ŻE SĄ TAKIE SYTUŁACJE W ŻYCIU ŻE FACET MUSI MIEĆ TRZY KOBIETY NA RAZ :D ON JEST REWELACYJNY ;D

Gość s333
WYCHODZE NA ANALFABETKĘ... MIAŁO BYĆ SYTUACJE, A JA NASKROBAŁAM SYTUŁACJE, ALE JUŻ SIĘ POPRAWIAM :)

no i po co pisałas o tym na kafe teraz już jesteś dostatecznie nakręcona :D heh

Gość wwrrr
Przede wszystkim Twojemu facetowi brak kultury - kiedy ktoś dzwoni, wypada oddzwonić. A to, że Cię nie szanuje, nienajlepiej wróży na przyszłość.

napisze ci tak codziennie wieczorem proszę mojego męża, żeby wysyłam mi sms lub zadzwonił jak dojedzie do pracy- bo wiadomo jaka jest pogoda i sie martwię codziennie mówi mi- dobrze kochanie i........nie dzwoni dzwonię zawsze ja:D a on mówi "zapomniałem" na początku tłumaczyłam teraz cala sytuację traktuję z przymrużeniem oka bo go znam i wiem , że on naprawdę zapomina:D mimo to juz chyba dla tradycji co wieczór go proszę a on co wieczór odpowiada- dobrze kochanie gdybym napisała o tym, że nie dzwoni co rano - na kafe usłyszałabym, ze jest burakiem, dupkiem, nie kocha mnie, nie dba o mnie i żebym go rzuciła:P

ogolnie to mi troche przykro. rozum podpowiada mi zebym go sobie darowala,bo wg mnie to ze on ma jakies problemy(dobra duze,ale to nie znaczy ze ma przyzwolenie na takie zachowanie

Gość s333
Z CAŁYM SZACUNKIEM IKE NIE ZGADZAM SIĘ Z TOBĄ. ZACHOWANIE TWOJEGO MĘŻA TO COŚ INNEGO. A JEŻELI FACET MÓWI ŻE SĄ TAKIE SYTUACJE W ŻYCIU ŻE MOŻE SIĘ NIE ODZYWAĆ NAWET PRZEZ MIESIĄC TO SORRY MY PONNY ALE TO JUŻ JEST BAJER :) GŁUPSZEGO STWIERDZENIA Z UST FACETA JESZCZE NIGDY NIE SŁYSZAŁAM

pewnie nie ma ogólnie to nikt nie jest idealny;) ale w związku nie zawsze jest sielanka czasem jest kryzys jeśli masz rzucać kogoś bo są chwilowe problemy to nie wróżę ci żadnego szczęśliwego związku co innego jak on cię po prostu oleje na maksa to nie ma o czym pisać ale jeśli się odezwie- to nie skreślaj związku bo nie dzwonił 4 dni

no z tym miesiącem to bajer:) fakt ale baba nie ma ust żeby odpowiedzieć- chyba sobie kpisz ? ludzie muszą sie dotrzeć a my lubimy udawać zrozumienie dla męskich spraw a potem płaczemy na forum

Gość s333
TYLKO CZY AUTORKA ZAREAGOWAŁA NA TO STWIERDZENIE?? BO JA CHYBA ZE ŚMIECHU TY BYM SIĘ POPŁAKAŁA :) A TERAZ SZCZERZE... CHCIAŁABYM POZNAĆ TEGO FACETA, BO JEST NAPRAWDĘ WYJĄTKOWY... :D

wtedy go spytalam czy on sobie zarty ze mnie robi,a on dalej swoje itd

Gość s333
TO FAKT, JEJ WINA... :) TAK WIĘC KOCHANA AUTORKO TEGO JAKŻE FAJNEGO TEMATU, ZASTANÓW SIĘ CZEGO NAPRAWDĘ CHCESZ I CZEGO OCZEKUJESZ OD ZWIĄZKU, A POTEM PODEJMIJ DECYZJĘ CO ROBIĆ DALEJ. W INNYM WYPADKU ZOSTANIESZ W TYM JAKŻE ZNIEWALAJĄCYM ZWIĄZKU I BĘDZIESZ KULIŁA USZY I TŁUMACZYŁA ZACHOWANIA FACETA Z CZASEM NIE TYLKO SOBIE ALE I INNYM :) ŻYCZĘ DUŻO ROZSĄDKU I DYSTANSU DO TEJ SYTUACJI :)

spytałaś ??:D było powiedzieć jasno i dobitnie chyba sobie kpisz nie wyobrażam sobie tego :P tak to juz jest, że albo szczerze człowiek mówi czego oczekuje albo potem płacze po kątach

Gość s333
A I JESZCZE JEDNO PYTANIE, ILE LAT MA TEN TWÓJ CUDOWNY MĘŻCZYZNA??

on wtedy stwierdzil ze zadnych zartow sobie nie robi, a ja wtedy ze sorry ale jesli mysli ze ja bede w zwiazku z kims kto uwaza ze normalny jest brak odzewu przez miesiac to sie myli to odpowiedzial ze jeszcze malo wiem o milosci:D boze,naprawde chyba mam klapki na oczach w tym roku skonczy 29lat

aha i on tak powiedział a ty, co? zostałas i przyjęłaś do wiadomości ?:D to teraz płacz

Gość s333
I TY SIĘ MARTWISZ, ZAMIAST ŚMIAĆ :) PRZECIEŻ TEN FACET JAKO KOMIK ZAROBIŁBY MILIONY I NIE MIAŁBY ŻADNYCH PROBLEMÓW W PRACY :) NIBY PESEL MÓWI ŻE JEST DOROSŁY, A GADKĘ MA NA POZIOMIE LICEUM CO NAJWYŻEJ :)

odpowiedzialam mu ze chyba jest nienormalny,wtedy sie trohe sfochowal. ogolnie to on ma zaburzone podejscie do zwiazkow...byl z dziewczyna chyba z 8lat czy wiecej z przerwami i byla to znajomosc na odleglosc,gdzie sie widywali cos tak co miesiac,dwa.

Gość s333
IKE... ŚWIĘTE SŁOWA :) PRZYKRO TO MÓWIĆ, ALE SAMA SOBIE ZAWINIŁAŚ KOBIETO...

to znaczy ostatnie 3lata to byl taki zwiazek

Gość s333
JA CIE PROSZĘ I ON JESZCZE MÓWI, ŻE WIE COŚ NA TEMAT MIŁOŚCI??? UDANY EGZEMPLARZ, TAMTA TEŻ PEWNIE Z NIM WESOŁO MIAŁA... ZOBACZMY MOŻE DOBRE STRONY, CHŁOPAK MA PONAD PRZECIĘTNE POCZUCIE HUMORU :D