Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak czy nie tylko odp

czy skoro nie odzywa sie prawie 4dni to

Polecane posty

nie lepiej wyjść do znajomych ... na jakąś impreze??? może to nie był ten .. jesteś młoda i całe życie przed toba

Gość tak czy nie tylko odp
przepraszam bardzo ale to chyba on ma jakis problem z komunikacja a nie ja.. jesli jednak jest tak ze sie obrazil bo nie napisalam: o boze kochanie!!naprawde masz biegunke_??biedactwo,moze przyjade i naparze ci herbatki i pomasuje brzunio. dodam ze jak ja raz mu napisalam ze boli mnie brzuch(okres) to wylecial z jakims glupim zartem no ale dodal czy cos ma mi przyniesc.i jakos sie nie obrazilam a zart nie byl ani smieszny ani w dobrym guscie

ike nie jestem wrozka i nie zamierzam jesli ktos sie lubi domyslac to prosze bardzo moze na domyslach spedzic zycie ja wole wyjasniac sprawy a jak nie mam z kim to zajmuje sie soba...kiedys sie to wyjasni

Gość na bank ma kogoś na boku
megusia no brawo!!! tu się z tobą zgadzam w 1000000000000000% :D olac temat, nie dreczyc,nie meczyc, nie dzwonic etc. zacznij zyc własnym życiem!!!

przecież napisałam jej żeby się nie nakręcała i zajęła się czymś innym:P jesli facet nie odbiera i nie odpisuje ja uważam, że owszem można puscic focha ale jak widzisz że ktoś sie stara- to jesli ci zależy to i ty powinieneś odpuścić bo możesz doczekać się focha wiekszego:P

Gość s333
-> NA BANK MA KOGOŚ... - JA JUŻ TAKA JESTEM, ZAWSZE SZCZERZE :) ALE DOSYĆ O MEGUSI... AUTORKA MA POWAŻNY DYLEMAT, A YEEZ SIĘ UPARŁ ŻE TO ONA MA GO PRZEPROSIĆ.. STRASZNA JEST TA SOLIDARNOŚĆ PLEMNIKÓW :) TEN FACET POWIEDZIAŁ DZIEWCZYNIE ŻE SĄ TAKIE SYTUACJE W ŻYCIU ŻE MOŻE SIĘ PRZEZ MIESIĄC NIE ODZYWAĆ, A POTEM FOCHAMI STRZELA, BO JEJ SIĘ TO NIE PODOBA?? A JAK TY TO SOBIE WYOBRAŻASZ?? ON JĄ ZA COŚ TAKIEGO NIE PRZEPROSIŁ, A ONA MA SIĘ KAJAĆ?? POZA TYM NAWET GDYBY MIAŁA POWÓD ŻEBY PRZEPRASZAĆ TO JAK MA TO ZROBIĆ SKORO ON TEL NIE ODBIERA?? YEEZ... TROCHĘ "MĘSKIEJ" LOGIKI

Gość znam odpowiedź
Ty o moim byłym chyba piszesz!!!!!!!!!!!!! Byliśmy ze sobą pół roku, i nagle przestał się odzywać. Po prostu. Choć było to dawno temu to do dziś jak o nim pomyślę szlag mnie trafia! Nie popełniaj mojego błędu, nie pisz i nie dzwoń do niego!!!!!!!!!!!!!! Na początku naszej znajomości zapytałam go jak zerwali ze swoja poprzednią dziewczyną a on na to, że po prostu przestał się do niej odzywać i mi głupiej się czerwona lampka nie zapaliła!

Gość s333
YEEZ Z GÓRY PRZEPRASZAM JEŚLI JESTEŚ KOBIETĄ A JA O TYCH PLEMNIKACH NAPISAŁAM :)

autorka zacznij mysleć inaczej... znajdz sobie jakieś zajęcie i nie myśl o im... a w życiu możesz spotkać kogoś wyjątkowego i o nim nie bedzies juz pamiętać

no to ustaliłyśmy, że - facet autorkę rzucił lub - na bank ma kogoś lub - strzelił focha za sraczkę lub - olewa kobiety długim miesięcznym milczeniem na znak miłości autorko wybierz sobie którąś wersję :)

yeez jest kobietą :) chyba że oszukiwała mnie długie miesiące

autorko a może on chce rozwiązać swoje problemy i potem być z toba... może nie chce cię wciągnąć w swoje problemy ....

tak czy nie byc moze ty nie masz problemu z komunikacja to fakt bo jasno dalas mu do zrozumienia ze dla ciebie wazne jest by do ciebie przyjechal i nie bardzo zwazalas na to jak on sie czuje. tym samym stworzylas sytuacje ze on strzelil focha. mierzysz inyych po sobie tym czasem kazdy inaczej czuje i reaguje. kazdy ma inne potrzeby gdy go boli brzuch i nie kazdy lubi wtedy zarty. gdybys widziala od poczatku troszke dalej bylo by ci latwiej. byc moze cos naprawde nie gra miedzy wami a ty brakiem wspolczucia stworzylas tyko okazje do jego milczenia. masz tylko wedlug mnie jeden ruch. przepros go za brak wspolczucia.jesli po tym sie nie odezwie to znaczy ze cos innego jest na rzeczy.

Gość s333
DLATEGO Z GÓRY PRZEPROSIŁAM. PO PSEUDO NIE DA SIĘ OCENIĆ, A BRONIŁA GO JAK LWICA :)

teraz sie okaże że ten facet to yeez który naprawde jest kobietą i od lat wszystkich oszukuje- ŻART!!! NIE OBRAŻAĆ MI SIĘ TU,NIE UNOSIĆ I NIE STRZELAĆ FOCHAMI :D

yeez dajesz rady nie będąc pewna powodu milczenia ona zadzwoni przeprosi a ten zdębieje

Gość s333
-> NA BANK... TY MNIE TEŻ ROZBRAJASZ :D JUŻ CIE LUBIE :)

na bank jak tak dalej pójdzie to każdą opcję należy brac pod uwagę :)

ZGADZAM SIĘ Z IKE ŻE SYTUACJĄ Z TZW OBSTRUKCJA NIE MOŻE BYĆ POWODEM KILKUDNIOWEGO MILCZENIA! OK ŹLE SIĘ CZUŁ MOŻE I ONA NIE ZACHOWAŁA SIĘ JAK BY SOBIE TEGO ŻYCZYŁ ALE TO NIE POWÓD ŻEBY STRZELAĆ FOCHA! ON PO PROSTU MIAŁ SRAKE A NIE UMIERAŁ NA NP.RAKA W DANYM MOMENCIE! NIE DEMONIZUJMY SRACZKI!!!

MEGUSIA pomysl jak piekna bys miala stopke gdybys zamienila JEGO na SIEBIE :d :d :d

S333 CHCE NA CIEBIE JAKIŚ NAMIAR :D JUŻ WIDZĘ ŻE MAMY PODOBNE PCZUCIE HUMORU ;D TAKI KOMPAN DO ŻARÓW SIĘ PRZYDAJE ZWŁASZCZA W TAKA POGODĘ:/

Gość d-annnka
dziewczyny,tak mądrze tutaj dyskutujecie;P..że pozwole sobie na moment wtrącic sie do dyskusji ze swoim problemem-przepraszam,autorko:) oboje jestesmy b.dojrzali,związek ze trzy lata juz,a on nadal ma swój profil na fotce..nie wiem,co o tym sądzic?hmmm.wiem,że próbował sie z jakas dupą umawiac,ale nic ztego nie wyszło...przymruzyłam na to oko.Jeden,jedyny raz.\ Ale nie wiem,co z gosciem zrobic? ogólnie widze,ze mu zalezy,codziennie cos tam skrobnie do mnie,no.jakos sie stara w miare mozliwosci..Może to tylko dla zmydlenia mi oczu? poradzcie cos,kochane

IKE JEŚLI BIERZEMY KAŻDĄ OPCJĘ POD UWAGĘ TO ZACZYNAMY LUSTRACJE KAŻDEGO POKOLEI HEHEHEH DAWAC LINKI DO KONT NA FACEBOKK'U NASZEJ KLASIE ETC :D MAM NADZIEJE ŻE NIE OKAŻE SIĘ ŻE TO JA BYŁAM TW"BOLKIEM" :D

autorko tu nie znjadziesz rozwiązania bo zaczyna sie już obrażanie innych wiec juz koniec dawania porad

yeez jak jego? jej też poza tym jeśli nie chodzi o sraczkę to autorka nadal będzie w punkcie wyjścia bo facet nie odbiera telefonu więc pozostaje sms ona mu napisze, że przeprasza on jej nie odpisze bo nie o to chodziło i wracamy do punktu wyjścia