Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bede babcia

Pozostaje mi tylko sie cieszyc!

Polecane posty

Gość bede babcia

Choc moj syn skonczyl dopiero 18 lat, skonczy zawodowke a jego dziewczyna jest w tym samym wieku. Juz nawet dogadalam sie z rodzicami mojej przyszlej synowej jak nasza pomoc bedzie wygladac. Ja bede im w duzej mierze pomagac finansowo, a mama dziewczyny zajmie sie dzieckiem. Ja tez nie mam prawa miec pretensji do syna, sama urodzilam go jak mialam 17 lat, moi rodzice gdy ja sie urodzilam to moja matka miala 17 a ojciec 18. Oni wychowali moje dziecko, teraz ja bede musiala odchowac dziecko swojego dziecka:(

Gość taki jeden koleś
no to fajnie bo mały będzie miał 55letnich pradziadków .. a twoi dziadkowie żyją ? bo jak tak to idzie to maja 74lata ,a ich rodzice 92 . :)

Gość bede babcia
Dla mnie to nie jest powod do szczescia! ale juz innego wyjscia nie ma. Dziecko sie urodzi za kilka miesiecy, teraz pozostaje nam wszystkim tylko czekac, a ja bede musiala odrobic to czego nie zrobilam jak mialam wlasne dziecko.

no wiesz super to pewnie nie jest ale bywają prawdziwe nieszczęścia a ta sytuacja nie jest jakaś tragiczna ot bywa

Gość bede babcia
Nie, zyja tylko moi rodzice ktorzy wychowywali mojego syna od urodzenia. Oni tez obiecali ze przez jakis czas beda sie zajmowac dzieckiem! akurat mlodzi beda mieli pomoc z kazdej strony.

Gość gratuluje z dzieci zawsze
trzeba się cieszyć:)niezależnie od sytuacji;)