Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mało mi do szczęścia trzeba

pochwalę się, co tam

Polecane posty

Zaraz mnie tu objedziecie, co tam… muszę to powiedzieć. zawsze miałam ładne włosy, ale teraz po prostu super. Jestem nimi zachwycona i przyznam, że to moja największa ozdoba! Do połowy pleców, ciemny brąz (farbowane), gładkie, proste, mocne, żadnych odstających kosmyków, lśniące jak w reklamie… no po prostu coś wspaniałego. A dziś nie stosowałam żadnych kosmetyków, żadnego nabłyszczacza.. same z siebie tak błyszczą.

Gość ahohajuja
hahaha jakbym siebie slyszala. moje rowniez sa piekne, tez do polowy plecow, brazowe, mocne zdrowe, chcoiaz prostuje je dzien w dzien. kocham je.

też czasami prostuję, choć proste mam z natury

Gość ahohajuja
ja z natury fale moje wlosy gdy maja taka dlugosc sa neizawodne, wygladam w nich zawsze dobrze

Gość stosujecie cos do pielegnacji
czy po prostu macie takie wlosy bo taka jest ich budowa i struktura? Gratuluje i zazdroszcze ale tak pozytywnie :-)

Gość ahohajuja
ja mam swoj zloty srodek, kiedys stosowalam pelno odzywek od garnniera do gliiskur itp itd, wlosy wtedy mialy problem ze wzrostem i niszczyly sie... teraz wiem ze wszystko co daje efekt natychmiastowu czyli gladkei piekne wlosy po umyciu, to szajs. stosuje najzwyklejszy szampon joanny, i od czasu do czaus nakladam na wlosy maseczke z nafty kosmetycznej.

Gość k1986
Ja też zazdroszczę, bo włosy niestety nie są moją mocną stroną :-/ rzadkie, słabe, matowe... ech...

włosy mam z natury zdrowe, ale od kilku miesięcy łykam silice i tez nakładam naftę :) kupuje taką z olejkiem rycynowym szampon mam, wstyd się przyznać, z biedronki, a zwykle kupuje pokrzywowy, taki w dużej butli. garniery i inne pantiny dawno temu odstawiłam

Gość stosujecie cos do pielegnacji
I slusznie robicie dziewczyny! Czytalam ze te drogie szmpony typu pantene itd zawieraja mnostwo chenmii i silikonu ktory okleja wlos dajac pozornie efekt "lepszego" wlosa a potem je obciaza robia sie tluste itd... Joanna ma bardzo dobre szampony do wlosow, zgadza sie. A jaks sie odzywiacie i czy palicie?

a ja zdałam egzaminy w zerówkach i mam miesiąc wolnego od studiów :D

Gość kiedy kafe sie zbuntuje
nie owijam w bawelne, zapraszam na nowe forum do pogaduszek, bardzo proste w obsudze ... i nowe niedeptane rozmowynoca.my-forum.pl

Gość ja tez ja też wczoraj
miałam ostatnią zerówkę, a sesja od poniedziałku dopiero:)

Gość ahohajuja
ja nie pale, a odzywiam sie raczej nie zdrowo, mam niedobor magnezu i zelaza w oranizmie i dziwi mnie to ze wlosy na tym nie ucierpialy (paznokcie nie mialy tego szczescia)

nie odżywiam się chyba zbyt dobrze. nie palę.

Gość jkknkl
autorko mozesz mi naposac cos wiecej o tej nafcie?? co to dokladnie jest ? gdzie mozna to kupic i ile kosztuje ? i czego jeszcze uzywalas , ze Twoje wlosy sa tak ladne ? pytam bo moje niestey nie sa i chialabym je doprowadzic do satnu przyzwoitego :((

nic więcej nie używam, a naftę kupuje w aptece w buteleczce za 5 zł. chyba 100 ml jest, nie pamiętam czy 100, czy 150. przed myciem trzymam czasem 10 min. jak mam czato to godzinę, albo i więcej. ale same zabiegi nic by nie dały, takie mam po prostu włosy

nic więcej nie używam, a naftę kupuje w aptece w buteleczce za 5 zł. chyba 100 ml jest, nie pamiętam czy 100, czy 150. przed myciem trzymam czasem 10 min. jak mam czas to godzinę, albo i więcej. ale same zabiegi nic by nie dały, takie mam po prostu włosy

Gość dobrze mowicie dziewczyny
nie ma to jak nafta kosmetyczna:D to chyba najlepsza rzecz do wlosow lsnia i sa mocne, po prostu piekne!!! nafta do kupienia w aptece za okolo 5-8 zl dziadostwo tluste ale dziala cuda:) jest do wyboru sama nafta rumiankowa,z witaminami,z czarna rzepa,nie pamietam z czym jeszcze kazda dobra:)