Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dak_Lady

Oliwka do masażu erotycznego

Polecane posty

Gość Dak_Lady

Hej, Co polecacie do masażu, już zgłupiałam, nie wiem co wybrać:Durex, jakąś zwykłą oliwkę, jest tez fajna linia "Kamasutra" ale za droga. No i najchętniej bym chciała coś co można delikatnie podgrzać.Przekopałam Internet i zamiast coś wybrać to zgłupiałam:-( I proszę niech sobie niektórzy darują teksty pt" olej silnikowy" bo to juz jest nudne....

Gość kaana
Duży wybór oliwek znajdziesz na: http://emilosc.pl Ponadto feromony, olejki i inne tego typu rzeczy :)

Gość anaskaaaaa
my z chlopem uzywamy zawsze zwyklej oliwki

Gość ffffffffffffffffffffff
ja uzywam spermy

Gość (nie)zwykły facet
oliwka w żelu daje rade :) polecam

Gość Psikutas bez s
zależy do masażu czego ... jeśli ciała piersi pupy itp bez masażu myszki to wystarczy oliwka dla niemowląt ... natomiast jeśli masaż obejmuje myszkę to polecam durex play (duże opakowanie) bez zbytniego zapachu i przeszkadza w późniejszych pieszczotach ustami (żel jest lekko słodkawy)

Gość sssrytte
dobry efekt daje podgrzanie oliwki, np całego opakowania w dość gorącej wodzie. Kapnięcie na strategiczne punkty daje wspaniałe odczucia.

Gość ErykErykowski
lepszy będzie Castrol 15w40 nie będzie tak spływał z łap :) co minerał to minerał

Gość amelka2345
W sklepie internetowym dyskrecja masz naprawdę ogromny wybór i tanio ;) _________________ Dyskrecja.pl - mega sklep i hurtownia

Gość Antyspamer
a ta k...wa z dyskrecji znowu spamuje nie kupujcie u nich niczego

Gość zielona_fala
do ciała to zwykła oliwka a do miejsc intymnych to według gustu ja używam czasami durex play massage 2in1

Gość gość
ja kupilem olejek do masażu w sklep-intymny.pl by masować swoją żonę i masuję super się rosmarowuje i wchłania miły zapach.

Gość gość
Żeby wczuć się w klimacik erotycznego masażu warto kupić sobie oliwkę zawierającą feromony, coś takiego jak ta http://feromarket.com/aff/m85kat/pheromassage.php . Nie jest to aż tak drogie, a jak ktoś chce oszczędzić to zwykła oliwka za kilka złotych (np. z firmy ziaja) też się jak najbardziej nada.

Gość gość
Od olwiek lepszy jest olejek migdałowy, jest świetny. Tutaj sobie o nim poczytajcie: http://olejek-migdalowy.pl I pamiętajcie, żeby koniecznie trzymać go w lodówce.