Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malinka111111

ja jako prezent

Polecane posty

mam pomysl na oryginalny mysle pomysl na prezent dla moje go Misia,postanowilam ze zakupie sobie jakas czerwona seksi bielizne i potem mu sie w tym pokaze(od razu mowie ze wzesniej obawialam sie pokazac mu sie w bieliznie-kompleksy) martwi mnie tylko jeden aspekt nie chce zeby mnie zle zrozumial, chcialabym zeby bylo potem milo ale na seks nie jestem gotowa i mysle ze on moze tak zrozumiec ta bielizne i wogole mam mu powiedziec poporstu ze na seks nie jestem jeszzcze gotowa czy go poporostu nie zachecac i nie kupowac tej bielizny.. co Ey byscie zrobili??

Gość lucjan B
nie pokazuj szynki głodnemu bo się napatrzy i nadal bedzie głodny a polak głodny to złyyyyyy.

Gość juzio ze szcygieł
ze swoja jestm od 3 mc i jaby tak pokazała sie w takiej "kreacji" a potem powiedziałaby że nici z sexu to chyba bym sie pochlastał - nie kupuj jak nie chcesz sexu moja radaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość dobrze chlopaki radza
:D no chyba, ze chcesz go podkurwic, to kup i zaloz :D

Gość ***Narzeczona ***
Nie rozumiem Cie Ty masz byc prezentem czy bielizna ktora chcesz zalozyc?? Jak Ty masz byc prezentem to eiwidentnie nastaw sie na sex a bielizne to sobie facet moze na wystawie poogladac. To tak jakby chlopak przyniosl ci czekoladki i powiedzial ze nie wolno ci ich zjesc.

Gość jazdagwiazda
jak dla misia to powinna byc baryłka miodu a nie ty w bieliźnie której nawet nie może miec .

zastanawiam sie skąd sie biorą takie bezmózgi jak autorka :) Kupi sobie bielizne i myśli że to prezent dla chłopaka.. Kwiatki sobie kup i powiedz, że to prezent dla niego :P