Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Odpychany

Nieprzystępna żona

Polecane posty

Gość Odpychany

Żona spędziła kawał życia z brutalami, którzy ją gwałcili (pierwszym był jej ojciec), i teraz tego samego oczekuje ode mnie. Jak się w łóżku próbuję do niej przytulić, to mnie odpycha. Nagiej jej nie widziałem chyba od miesiąca. Kładzie się w dziennych ciuchach albo w grubym, zakurzonym dresie. Mam z niej zsunąć spodnie tylko tyle, ile koniecznie trzeba, i od razu ostro wchodzić. Ja tak nie umiem. Chciałbym jej dogodzić, ale po prostu fizycznie nie potrafię. Potrzebuję poczuć w ramionach nagą kobietę, jej miękkość, ciepło, zapach, bliskość, wtedy jestem zdolny do seksu. A jeśli nie nagą, to w miękkiej piżamce, koszulce, czymkolwiek "łóżkowym". Przed ślubem tak sypiała, teraz - zapomnij. Jak jej o tym powiedziałem, zaczęło się piekło. Że ją uważam za nieatrakcyjną, że nic do niej nie czuję, że jej nie chcę. Ona ma fantastyczne ciało, ale ja do niego nie mam dostępu. Żeby było śmieszniej, żona jest nimfomanką i ciągle lamentuje, że za rzadko się z nią kocham.

Jest chora przez to co zrobił jej ojciec. Musiałaby zrozumieć, że to psychiczne i pozwolić na normalny sex, miałaby porównanie... Czy w ogóle próbowała normalnie?

Gość Odpychany
Tak, ale mówi, że to nudne, za mało pasji i nie czuje się wystarczająco pożądana. Jak się facet na nią rzuca jak bestia, to wtedy wiadomo, że jej chce. W dodatku ciągle wymyśla powody, żeby mi się nie oddać: a to jest czymś zajęta, a to źle się czuje, a to, a śmo, a jak to uszanuję, to potem obrywam: "MNIE SIĘ NIE PYTA, MNIE SIĘ BIERZE, CIOTO!!".

człowieku na co Ty czekasz???zaprowadz ją do seksuologa lub psychologa NATYCHMIAST!!!tracicie swoje najpiekniejsze lata..Mysle ze z rok kuracji i bedzie super.Zaufaj mi. :)

Gość niunka1991
oj biedny jesteś jak ja bym powiedziała do swojego misia cioto to hehh chyba by juz zadnego seksu nie było

Gość dr. Evil
autor zmyśla/prowokuje

Gość onimaru
moją to boli głowa, brzuch, ma mdłości, jest zmęczona albo po prostu nie ma ochoty czyli chce się jej średnio 2 dni w miesiącu a jak ja odmówię to wielkie oburzenie że już mi sie nie podoba

Gość uppppuppuppuppp
...

Gość rowerka
współczuje.....i myśle że potrzeba wam bardzo dużo cierpliwości i rozmów.a najlepiej jak by dało się żone namówić na wspólną wizyte u specjalisty

Gość zielona_fala
hmm ciężka sprawa współczuję ci albo do lekarza oboje albo tak jak napisał normalny zgwałć ją bo ona tego chce tak jest nauczona inaczej nie umie tak jak to robił ojciec latami i pewnie z wyzwiskami albo zrezygnuj z niej

Gość tak myślę
powiedzieć CIOTO do męża??? o kurwa to sie w głowie nie mieśći

Gość fdsfssdf
"MNIE SIĘ NIE PYTA, MNIE SIĘ BIERZE, CIOTO!!" fajne prowo albo masz zone psychopatke

Gość ja powiem tak .....
ja uważam że Twoja żona ma problem ze sobą i powinna zacząć się leczyć to co spotkało ją w przeszłości odbiło się ogromnym piętnem na jej życiu i psychice ....

Gość spróbuj ją zerżnać
przez ten dres, bez zdejmowania ile trzeba. Może to jej się spodoba.

no ja bym na terapię rodzinną poszła, i do seksuologa...Może prowo ale z drugiej strony ofiary gwałtu bywają niezle skrzywione... Może prawda

Tu bym się podpisała pod wypowiedzią --- normalnego1979----- ja nie mam zadnych problemów z przeszłości, a też jak raz miałam faceta, który pytał się o pozwolenie na seks to doprowadzało mnie to do szału! Myslę, że może to dotyczyć sporej części kobiet. dla większości zdrowych seksualnie bab optymalna wersja seksu, to dłuuugie mocne bzykanie, a później równie mocne przytulanie! No;)

Gość Bzzzykacz
Niech Odpychany spuści jej łomot, zwiąże, wychędoży w obie dziury i w głębokie gardło z połykiem, zrobi jej brutalne bukkake na twarz, a potem niech jeszcze raz ją spierze i żażąda "za karę" żeby była rozebrana, wykąpana, przytulaśna i z inicjatywą. ;-)

Gość nienormallnaaaa

Gość nie masz pojęcia jak bardzo
ona cię potrzebuje...

niektóre tak mają musisz trochę popracować nad sobą - jak ci jej dres przeszkadza to zedrzyj go z niej, rzuć na łóżko, rozszerz uda i sobie pooglądaj jak ci mało tego widoku ;) a potem po prostu zerżnij mocno jak będzie zmęczona po silnym orgaźmie to możesz się przytulić (i jeszcze bobra wymemłać by doszła po raz kolejny)

albo mam alzheimera albo autor tego postu jest idiotą. postuluję drugą opcję. mógłbyś chociaż zmienić układ zdań jełopie.

Gość rozwiedź się z nią

Gość puh
Nie dajcie się podpuszczać. Brutalnie gwałcona przez ojca nimfomanka??? Nawet jeśli jeśli ta cała heca byłaby prawdziwa - to rozumiem, że ci byli ukochani brutale Twojej żony po prostu Cię zmusili do ślubu z nią. Zatem zrób tak samo, znajdź jelenia ;-)

Gość AniaHa
Jej jest źle z dobrocią, bo jej nie zna, proste.

a co cię dziwi w gwałconej nimfomance? 60% ofiar gwałtu odreagowuje poprzez seks swoje złe doświadczenia 40% nie decyduje się na seks

Gość wcale nie rozumiem postu
Puh... :O

Gość widocznie twoja żona to lubi
skoro spędziła kawał życia z brutalnymi gwałcicielami. Albo się dostosujesz, albo jej nie zaspokoisz. Chyba wiedziałeś o tym przed ślubem?