Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mama krasnalka

jak przebiega sprawa o dziecko?

Polecane posty

Jeżeli ktoś już to przechodził to poproszę o jakieś informacje. O co sędzia pyta rodziców? Czym się będzie kierował jeżeli obydwoje rodzice są dobrzy dla dziecka? Dodam tylko tyle że ojciec odszedł ale dzieckiem jako tako się interesuje

Gość martuuulka
o alimenty czy jaka sprawa?

Mamo krasnala-jesli wniosl sprawe o opieke nad dzieckiem sad bedzie was badal,rowniez dziecko w osrodku ROD-k przez psychologow (niestety malo przyjemna procedura) i tam gdzie wyjedzie wiekszy kontakt dziecka zostanie przyznana opieka,napewno bedzie tez wywiad kuratorski zarowno w domu ojca jak i twoim..Wiec sie tego spodziewaj...na szczescie w duzej wiekszosci przypadkow dziecko jest w Pl przyznawane matce..powodzenia..

A asd w takich sprawach kieruje sie tylko dobrem dziecka...Oczywiscie warunki bytowe i mieszkaniowe sa tez wazne...Ale najwaznijsze z kim ma wieksza wiez emocjonalna...

ja złożyłam sprawe o miejsce pobytu dziecka przy matce. Ojciec dziecka nie daje mi pieniędzy na dziecko. Dziecko nas kocha równo tak mi się wydaje ale ostatnio więż z ojcem lekko się "poluzowała" Mam prywatną prawniczke która twierdzi że dziecko będzie przy mnie bo nie ma podstaw żeby je zabrać. Dziękuje za odpowiedz