Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tasasa

Czy to, że chłopak do mnie przeklina oznacza że mnie nie kocha?

Polecane posty

Gość tasasa

Wyzwał mnie dziś od szmat i kurw. Że mam spierdalać że się mnie brzydzi i jak sobie pomysli że mnie całował to mu się niedobrze robi :| to bardzo mnie boli ponieważ ja go kocham. Nie zdradziłam go. ZObaczył że mam wiadomośc od innego chłopaka i dlatego tak mnie wyzwał. Czy on mnie kocha? A to że klnął było w złości?

Gość tasasa
no do mnie do mnie przeklina ;|

Gość ja powiem tak.....
o naiwności ludzka ręce opadają jak się czyta coś takiego dziewczyno facet Cię ewidentnie nie szanuje i o żadnej miłości tutaj nie ma mowy i żadne usprawiedliwienie że emocje nerwy ....dojrzały kochający człowiek potrafi opanować emocje i nie ubliżać takimi słowami kochanej osobie a następnym razem dostaniesz w pysk bo odezwałaś się do kumpla na ulicy uciekaj od chama puki czas

Gość stara 23latka
ja mysle, ze problem jest głębszy:) On wie, że do ciebie może, bo..nie masz pozycji, kasy itp Ale juz do ANgeliny czy Charzliz juz by tak nie powiedział:D To druga strona medalu wielu facetów:)

Gość tasasa
on ma 19 lat... wiele osob mi tak mówiło ale... on potrafi być dobry... czuły i troskliwy... mi natomiat nie mozna iść na impreze bez niego, nie mogę pisac i rozmawiać z chłopakami, ciągle powtarza mi że mnie kocha ale nie wiem czy to miłość :( mam 18 lat boję się go starcić :(

Gość stara 23latka
faceci mysla, ze jak maja kase i pozycje to wiele mogą:) Zawsze jak poznawałam faceta pytałam sie jak jest ideał kobiety:) I wielu mowiło gwiazdy z hollywood, :) No i dla takiej wymaginowanej trzymałby jezyk za zębami. Ja myślałam, że etap plakatów mija wrazze skonczeniem 18stki:D widac u wielu nie:)

Gość tasasa
stara23latko mój chłopak ma także swoje gwiazdy i idolki.. ostatnio interesuje sie Lady Gagą. ;| raz mi powiedział że mam taki sam tylek jak ona ;/ może i masz racje że jak facet ma kasę to myśli że wszystko mu wolno, że jest krolem. Boli mnie to jak mnie traktuje :(

Gość stara 23latka
oczywiscie, ze tak..spojrz na polityków...to samo.. a głupie to..ze az strach..no ale kasa, pozycja, prestiz.. spojrz na pisarzy...jak ich byle jaka ksiazka sie sprzeda o matko..jak balon idą w górę.. pycha i nic więcej.

Gość marteeena123
czyli drogie panie, trzeba się bogacić żeby pokazac im gdzie ich miejsce :D?

Gość ja powiem tak.....
no skoro się boisz go stracić to dalej tkwij w tym związku facet będzie Cię wyzywał od kurwy szmaty itp....zabraniał wychodzenia z domu a Ty będziesz później pisać łzawe posty na forum bo przecież potrafi być czasem czuły Twoje życie Twoja sprawa pamiętaj najpierw szanuj siebie a później wymagaj tego od innych

Gość ARA196
To oznacza, że jest chamem a to, że Cię nie kocha jest chyba jasne. Chyb, że dla pewności powinien Ci jeszcze przywalić.

Brak szacunku, z kims takim radze zerwac kontakt po prostu... Nie ma prawa na Ciebie krzyknac, a co dopiero zaklnac... Ale jak znamy zycie to mu wybaczysz, potem sytuacja sie powtorzy i takie bledne kolo powstanie...