Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przykre stwierdzenia

Niestety ulubiony temat pań na tym forum to pieniądze facetów

Polecane posty

Ciągle tylko dyskusje ile facet powinien zarabiać i ile pieniędzy mieć, choćby od tatusia. Taka dyskusja was najbardziej pochłania i najbardziej emocjonuje. To właśnie takie tematy tutaj cieszą się największym wzięciem. Dla was facet to jego kasa, to świadczy o jego wartości. Jesteście jak samice kierujące się prymitywnymi instynktami. No ewentualnie was interesuje, żeby za to pieniądze kupił sobie szpanerską brykę, a także żeby miał wygląd boya z dyskoteki. Wasz świat jest bardzo smutny, jesteście proste i płytkie

Gość takie moje przemyślenia
Niestety, ulubiony temat panów na tym forum to wygląd facetek. Ciągle tylko dyskusje, ile facetka powinna ważyć, ile mierzyć, jakie ciuchy nosić - choćby od mamusi. To was najbardziej pochłania i emocjonuje. To właśnie takie tematy tutaj cieszą się największym wzięciem. Dla was facetka to jej wygląd, to świadczy o jej wartości. Jesteście jak samce kierujące się prymitywnymi instynktami. No ewentualnie was interesuje, żeby przy tym wyglądzie szpanowała jeszcze dziewictwem co najmniej do dnia ślubu, a także żeby miała potężne wiano od rodziców. Wasz świat jest bardzo smutny, jesteście prości i płytcy. pozdro:)

Niestety, ulubiony temat panów na tym forum to wygląd facetek. Ciągle tylko dyskusje, ile facetka powinna ważyć, ile mierzyć, jakie ciuchy nosić - choćby od mamusi. To was najbardziej pochłania i emocjonuje. To właśnie takie tematy tutaj cieszą się największym wzięciem. Dla was facetka to jej wygląd, to świadczy o jej wartości. Jesteście jak samce kierujące się prymitywnymi instynktami. No ewentualnie was interesuje, żeby przy tym wyglądzie szpanowała jeszcze dziewictwem co najmniej do dnia ślubu, a także żeby miała potężne wiano od rodziców. Wasz świat jest bardzo smutny, jesteście prości i płytcy. pozdro:)

Gość nie - czasem oni sami

Gość przekora
Protest! zgłaszam protest!!! nie sądz a nie będziesz sądzony... nigdy nie należy mierzyć wszystkich jedną miarą bezwzgledu na to czy chodzi o kobiety materialistki czy o mężczyzn bez zasad i honoru. Dajmy na to że na 10 piszących tu jedna lub jeden to ktoś kto ceni inne wartości niż super bryka pełny portfel i to ile lasek zaliczył . Czy nie został -ała przez ciebie właśnie skrzywdzonym?

Statystyki mówią same za siebie. Kobiety najchętniej dyskutują, ile facet powinien zarabiać

Też mi przykro z powodu tych statystyk... ale co z tego?

Nie sądzę aby kobiety częściej najczęściej dyskutowały o pieniądzach mężczyzny. Takie mam obserwacje.

Gość autorze jak widze jestes jedny
m z tych dwoch czy 3 facetow zakladajacych topiki o kobietach lecacych na kase.... akurat najwieksze wziecie jakim ciesza sie tu topici to sa te o zdradzie, o kochankach mezow, bylych mezow albo mezatek. masz jakis uraz bo nie masz kasy a naoogladales sie Mody na Sukces? :D

Jakoś wcale faceci tu nie piszą głównie o wyglądzie kobiet, bo to już nie ta epoka. Dzisiaj sam wygląd kobiecie nic nie daje

Jakoś wcale kobiety tu nie piszą głównie o zarobkach mężczyzn, bo to już nie ta epoka [tak, tak, my też poszłyśmy do pracy i potrafimy na siebie zarobić]. Dzisiaj same pieniądze mężczyźnie nic nie dają [skoro same potrafimy je zdobyć, to mężczyźni pod tym względem przestają nam imponować].

Gość przestan karmic trolla
widac od razu ze to jest ten sam poyeb ktory caly czas zaklada topiki o materializmie kobiet.