Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezbalansowany

Niedojrzałość facetów

Polecane posty

Gość niezbalansowany

O co chodzi gdy kobieta mówi że facet jest niedojrzały?? Może ktoś poda takie przykłady zachowania się czy coś :)

Niedojrzały facet to taki duży dzieciak i tak się właśnie zachowuje, jak dziecko ;) A zachowań takich jest wiele ;p

Gość 0_1_1_Sedesee Oryginal_1_1_0
Mezyczna zawsze jest niedojrzaly, gdy robi cos nie pomysli swojej partnerki. One specjalnie tak pierdola zeby bylo Ci glupio :o

Gość wróżka nóżka pipkwe
np nie rozwiązuje problemów tylko ich unika, a potem dziwi się, że są nie rozwiązane :O

Gość niezbalansowany
Z sedesm się zgodze pewna dziewczynka próbowała mi nie raz udowodnić coś takiego. Ale nadal nie dostałem konkretnej odpowiedzi/przykładu. Dajcie jakies przykłady :) niech sie ktos wysili na monolog :P

Np. obrażanie się o byle co (choć to głównie domena dziewczyn :P ) , nie szanowanie zdania drugiej osoby, bycie egoistą, nie liczenie się z nią i inne tego typu dziecinne i infantylne zachowanie ;)

Gość niezbalansowany
czyli jestem już dojrzałym mężczyzną :P HA! ale to co napisałas to się nadal tyczy wielu znajomych mimo że są starsi ode mnie hmmmm.....

Bo faceci rzadko stają się naprawdę dojrzali psychicznie i są wiecznymi chłopacami do końca życia często ;)

Gość niezbalansowany
mi się wydaje że to ci co dostali za dużo od zycia na starcie mają taką dziwną niedojrzałośc, rozszczenie i egoizm do wszyskich i wszystkiego

Gość mattcera
a ja mysle, ze kasa i pozycja robi z facetow dzieci... Ponadto oszukują..jedno robią, co innego mówią..to tez dziecinada..

Gość niezbalansowany
znam takiego kolesia co potrafi gadac tylko o sobie, nawet jak sie o cos spyta druga osoba mu odpowiada to potrafi przerwac, wstać i odejśc nawet! a potem sie dziwi że dziewczyny go unikają :P

Zgadzam się, dlatego jak patrzę teraz na moich kolegów, którzy dostali od razu wszystko na tacy i nie musieli na to zapracować to widzę w wiekszości rozpieszczonych gówniarzy ;) Normalnych chłopaków można policzyć na palcach jednej ręki...

Gość niezbalansowany
Z tą kasą to też prawda! Jest koleś, potrafi sam zarobić ale też w domu za nic nie płaci, i zero myślenia o konsekwencjach :)

"brażanie się o byle co (choć to głównie domena dziewczyn " czyli jesteście niedojrzałe "a ja mysle, ze kasa i pozycja robi z facetow dzieci..." więc pewnie związałaś się z chłopakiem zamiatającym ulice za 1200 zł? ale jak taki niedojrzały typ utrzyma twoje dzieci? :D

BNB nie generalizuj, że wszystkie takie jesteśmy :P Duża część dziewczyn przez pewnien czas w swoim życiu się zachowuje jak pieprzone księżniczki ale wyrastają z tego, choć nie wszystkie niestety ;)

Gość Mertoro
" O co chodzi gdy kobieta mówi że facet jest niedojrzały??">>> Niedojrzały emocjonalnie - nie jesteś mężczyzną, który bezkrytycznie zapatrzony i zakochany w kobiecie, masz szacunek do samego siebie i potrafisz odmówić na absurdalne i uwłaczające Ci prośby, co wywołuje niezadowolenie, a nawet cierpienia pań. :)

Gość Wazon
Mężczyźni nigdy nie dojrzewają.

"niezbalansowany - (...) ale to co napisałas to się nadal tyczy wielu znajomych mimo że są starsi ode mnie" bo dojrzałośc ma niewiele wspólnego z wiekiem niestety.

Gość elo elo 3 2 zero
Pewnie probuje zrzucic wine na Ciebie, samej bedac niedojrzałą, taka jest prawda i odpowiedz.

Gość nie ma problemu i taktak
lukasz - brawo moj tato dojrzał do roli ojca, gdy pojawiły się wnuki teraz patrzę na ojca moich dzieci, tak dojrzewa razem z synami dla mnie dojrzaly człowiek to ten który potrafi ponosić konsekwencje swych czynów wchodzi w swoje zyciowe role świadomie

Gość To ja kafepedysta
A ja jestem niepoważny bo nigdy nie miałem dobrze, więc skoro świat jest szalony to ja jestem tylko małym wariatem niepoważnym , niekonsekwentnym bo nikt odemnie niczego nie wymaga ;).

Gość nie jestem ladna
niedojrzaly - taki co nie wie czego chce

Gość pp22
Ja chce by zawsze zdrowy - wiem czego chcę - no to więc jestem dojrzałym mężczyzną :)