Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość starlletka255

FACET- NOTORYCZNY KŁAMCA.

Polecane posty

Gość starlletka255

Moj facet cały czas kłamie.Po wazne sprawy ale i te błahe.Niewiem kiedy mowi prawde a kiedy kłamie.Ja juz przez niego wysiadam psychicznie.A on sobie z tego nic nie robi.

Gość To ja napiszę
Daj mu kopasa w dupasa i po sprawie.

chcialabym umiec tak poprostu zapomniec o wszystkim i bez mrugniecia okiem olac kolesia...zazdroszcze tym dziewczyna ktore tak potrafia szacun!!!

Gość starlletka255
Klamie non stop.Nie ma dnia bez klamstwa.Dzis tez mnie oklamal.Powiedzial mi dostal dzis wypowiedzenie z pracy- niewiem czy to klamstwo czy prawda.Bo potem powiedzial ze chcial sprawdzic moja reakcje.I ze wcale go nie zwolnili.Chcialam dzis z nim wrocic do domu to zaczal sciemniac ze jest u rodzicow.A tak naprawde byl z kolega na piwe. Pytam sie dlaczego mnie klamiesz- odp. ze mi prawdy nie mozna powiedziec.

Gość Marko Dobrzansky
tez oklamywalem brzydule na poczatku a i tak byla ze mna na koncu sama wyciagnij wnioske jasne

to tez niezly typ.tylko gdzie sa ci dobrzy, kochajacy mezczyzni? chyba ich nie ma...bo jak narazie spotykam i lokuje uczucia w samych draniach.umia sie maskowac umia. starlletka255 ile jestes ze swoim?

Gość starlletka255
Jestesmy razem ok.8 miesiecy a od 2 mieszkamy razem.Oboje mamy po 26 lat.Dla mnie to jest duzy nie odpowiedzilany gowniarz.Wszystko ma gdzies.Dopiero wspolne mieszkanie pokazalo jakim jest czlowiekeim. 1.nic w domu nie robi- nie sprzata kompletnie nic. 2. niedoklada sie do oplat w tym miesiacu dal mi tylko 200zł a ja przez to jestem splukana i do 10 zostalo mi 25 zl w portfelu.A on ma to gdzies bo jak bedzie glodny to pojdzie do rodzciow zjesc. 3.Brudas- wrocil z pracy i odrazu sie polozyl i teraz spi.Nawet sie nie wykapal ani nie przebral i w pokoju smierdzi skarpetami. 4.Nie odklada nic na swoje miejsce, ciuchy zrzuca po pokoju.Wanny po kapieli nie umyje 5.Przez tydzien chodzi w tych samych ciuchach i zebow nie myje. Powoli sie go brzydze.

Gość milencia86
kochana mam tak samo, moj teraz sie nie odzywa juz 2 tyg i juz nawet nie wiem czy jest moj.... chcialam z nim zamieszkac chociaz widzialam jaki jest w domu jak mu mamusia pod nosek podstawia, ode mnie oczekiwal tego samego... tesknie za nim mimo wsyztsko i nie mam pojecia o co mu chodzi dlaczego sie nie odzywa ja przestalam tez sie odzywac ale wcozraj nie wytrzymalam i napisalam o co chodzi chyba z 3 smsmy wyslalam i nic dzownilam odebral i powiedzial dobranoc wkurzylam sie niesamowicie... ech faceci ...

Gość starlletka255

Gość
Do autorki O ile to nie jest zciema! Uciekaj dziewczyno od tego klamczucha jak najdalej, bo zapewniam Cie ze wykonczy Cie psychicznie.Klamswo zabija, möj maz tak dlugo klamal tak kombinowal ze dzis lada dzien bedziemy po rozwodzie. Blagalam , prosilam niekiedy na kolanach o prawde,tlumaczylam ze nie musi klamac! ze chocby najgorsza ale wole prawde, ze wszystko wybacze i zrozumie. Nie docieralo nic, a gdy nadmiar jego klamstw, nawet z bardzo blachych powodöw przebral miarke to wyladowalam z ciezkim zawalem w szpitalu.I powiem Ci ze ,on nadal klamie. A przeciez juz naprawde nie musi.Zakoncz te znajomosc dopuki jestes mloda i zycie przed Toba. Pomijajac cala reszte jego wad.Posluchaj kobiety, ktöra dzieki klamstwu jest dzis wrakiem czlowieka.Pozdrawiam serdecznie, i zycze podjecia trafnej decyzji.