Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość green_sava

Znów się z czymś nie wyrobię - pomocy...

Polecane posty

Gość green_sava

Słuchajcie, w sobotę przychodzą do nas wspólnicy męża. Pracują razem od niedawna i to ich pierwsza wizyta u nas. Zobowiązałam się zrobić dość wytworną kolację, mężowi bardzo na tym zależy. Okazało się jednak, że jutro po pracy muszę załatwić milion spraw a piątek miałam przeznaczyć na częściowe przygotowanie jedzenia. W sobotę pracuję do 14 a o 18 przychodzą goście, więc boję się, że z nerwów zrobię coś "na odwal" i niczym że tak powiem się nie "pochwalimy". Znacie może jakieś szybkie przepisy na coś dobrego i jednocześnie trochę innego niż zwykła sałatka?

Gość Sardynkaa
no wiesz... to zalezy jak bardzo wytworna ma byc ta kolacja. moja znajoma przygotowala ostatnio stek z kangura w czerwonym winie, ale to zdecydowanie nie jest szybka potrawa. ja mogę polecić ci super deser: bita śmietana, pokruszona beza i do tego truskawki.

Gość orange.me
dziwię się, że piszesz o takich rzeczach na forum zamiast zainteresować się np cateringiem. ja osobiście kocham gotować, ale czasem wolę skupić się na 2-3 super potrawach a resztę dań po prostu zamawiam.