Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wiki2211

Ile zarabiacie i w jakim zawodzie w tym marnym kraju???

Polecane posty

Gość yugfefedrfegg
1200zł nauczycielka matematyki :O

Gość klementioaaanka
1400 fryzjerka po 10h dziennie plus soboty :O

Gość pracuje jako szwaczka
1200 na rękę 8 godz. wszystkie soboty wolne

Gość pstynka
niewierze że tyle zarabiacie, tzn ze tak mało.. ja mam 1800 na rękę i ledwo starcza do pierwszego

Gość około 2500 tys
jedna praca na pól etatu gdzie na rekę dostaję 820 zł (szkoła- specjalista ds. ekonomicznych), druga praca 6 godzin dziennie samodzielna księgowa (bardzo początkująca) 1600 na rękę (umowa o dzieło) także wychodzi około 2400 na rękę 10 godzin pracy dziennie, 60 tygodniowo soboty i niedziele wolne,

Gość kłopotliwy półgolf
ja zarabiam 1100 zł miesięcznie :O - a właściwie to jest to stypendium naukowe, bo robię doktorat i pracuję na uczelni.

Gość czarnyyyyyy
Od 3000 d o3500 netto. Po licencjacie duża firma informatyczna stanowisko ds. wsparcia procesów sprzedażowych i posprzedażowych 8-9 godzin dziennie zależy ile pracy się akurat trafi.

Gość ja nie mam stałej pracy
Ale jak mam zlecenia, to wychodzi ok. 2000 zł/tydzień.

Gość bsdvj
2200 nauczycielka angielskiego dyplomowana

Gość wariatuńcio
30 lat pracy 2500 na łapę ślusarz mech

Gość scarlet obama
1500 grafik komp na papierku najniższa kraj

Gość platynowa27
ja mam 2438 na rękę plus dodatki 41 zł za służby (teraz niestety krucho z tym i jak się trafi jedna na 2 miesiace to dobrze). 2000 raz w roku mundurówki. Do tego 13 pensja. Dodatek urlopowy 600. To tyle. Pracuje w wojsku (8 h dziennie, wszystkie weekendy wolne)

Gość az sie wierzyc nie chce
1500 zł specjalista w średniej firmie, studia + podyplomówka, urodzę dziecko i zmieniam pracę.

Gość az sie wierzyc nie chce
Dodam, że te 1500 zł to na rękę. Żenada.

ja piszę dr i pracuję na uczeni wyższej publicznej - jestem asystentką - dostaje 1600 zł na rękę, do tego pracuje na umowę o dzieło w 2 prywatnych szkołach wyższych - średnio wychodzi z nich 1000 zł miesięcznie. 400 zł stypendium naukowego, 13 pensja, plus raz do roku kasa na wakacje - w tym roku 900 zł. ale kiedyś było ciężko...

Gość MeFistolDK
7000zl (po srednim kursie) na reke, ale to nie w PL ... polecam emigracje - Dania, 37 godzin tydzien pracy.

Gość sortowacz prasy
1024 netto + nadgodziny

Gość Artie 7000
ok. 2600 powiedzmy że specjalista w biurze, kika lat doświadczenia. Super lekka praca nie przemęczam się. Myślę żeby wskoczyć za jakiś czas na kierownika ale to w innej firmie. tak że mam nadzieję na wzrost.

Gość Jus 26
2600 netto technik farmacji , pracuję 7 godzin/dzień. Czasami mam pracującą sobotę w drugiej aptece , ale dodatkowo płatną. Praca odpowiedzialna , ale bardzo ją lubię. Współpracownicy i szef bardzo OK.

Gość handlowiec nowych technologii
zarabiam 7000 tys brutto i to jest na utrzymanie 4 osobowej rodziny -dwójka dzieci , żona i ja , pracuje cały dzień

Gość Weronika- weronka
jestem terapeutą zajęciowym, a tak właściwie wychowawcą jak kto chce. osób niepełnosprawnych intelektualnie na rękę 950 zł czyli 1330 na papierku, nie ma 13 bo to stowarzyszenie i nie musi ale może więc nie daje 13 wczasy pod gruszą 200-300 zł premia na Boże Narodzenie tak ok 400zł studiuje na własny koszt dla siebie zarobki koleżanek,kolegów po fachu po licencjacie ok 200 zł więcej po magisterce ok 500 zł

Gość PISZCIE TEZ SWOJE MIASTO
architekt - 1.500 zl po studiach, 8 h dziennie

Gość nie no szok
a ja myślałam ,że mój mąż ma mało 3500 na rękę w służbie mundurowej ,ale jak tak was czytam to mi lepiej

Gość aaaabbbb
analiyk finansowy, 2500 netto, praca zaraz po studiach, warszawa, w papierach 8 h dziennie, w rzeczywistosci dupa dupa dupa, ale musze zdobyc doswiadczenie zeby zmienic ja na lepsza :(

Gość pogromca glupoty
"a ja myślałam ,że mój mąż ma mało 3500 na rękę w służbie mundurowej ,ale jak tak was czytam to mi lepiej" tepa dzida jestes! typowa Polska natura,wazny ze drugi ma gorzej.....

Gość drummer
studiuje a po za tym gram w 5 osobowej kapeli. muzyka na żywo. łącznie imprez w roku koło 20. z czego średnio wychodzi mi ~500 zł za jedną. do tego tez sylwester jednak tutaj juz 1000 zł za 10 h grania :) tylko trzeba sobie odmowic zabawy :)