Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wiki2211

Ile zarabiacie i w jakim zawodzie w tym marnym kraju???

Polecane posty

Gość fasola1
'hfhf nauczycielka zarabia 1890 na rękę i narzeka??? za ok 20 godz tygodniowo pracy??? to chyba lekka przesada, wiele osób by tak chciało. do tego dochodzą wakacje, ferie i przerwa świąteczna przecież, no ale nauczycielom zawsze mało..." kocham te teksty sama jestem nauczycielka 1300 zl i wcale nie parcuje 18 o przepraszam teraz juz 19 h ..niech jeden z drugim bierze setki sprawdzianów do domu i to sprawdza zobaczy ile czasu to zajmuje nie wspomnę o przygotowaniu lekcji etc..nawet nie chce mi sie gadać a mąż 5-6 tys kierownik w firmie budowlanej i zyje tylko dzieki niemu !!

Gość csvcsvcsv
Bank, specjalista w IT (bez kontaktu z klientem) 3, 5 lat doświadczenia, 25 lat, 1530 zł netto + premie -/+ 300 zł netto, Katowice wyższe mgr, po AE

Gość dgdfhgfhjghj
up

Gość a ku ku -
do góry

Gość Miroslawka
Pracuję w laboratorium i zarabiam 1300 na rękę. Ukończone studia magisterskie + 2 podyplomówki, staż 8 lat :(

Gość ala bez kota79
To i tak dobrze, że macie pracę- ja jeżdżę na szkolenia i robię po dwa tygodnie za darmo po czym wybierają kogoś innego. Konkurencja jest taka duża, że nikt w Polsce nie da wam dobrze zarobić, ratuje tylko własna firma. Jestem bez pracy a startowałam na recepcjonistkę, wykształcenie turystyczne, biegły angielski, Wymagania menagerów z kosmosu, najlepiej znać obowiązujący program na wczoraj, nikt nie daje rozwinąć skrzydeł, bo mają wybór spośród tysiąca podań. Nienawidzę tego kraju.

Gość zmarnowana i zmęczona
pomoc osób starszych, 900zł/miesiąc na rękę. 20 letnie doświadczenie w zawodzie. na papierku pracuję 7 godzin na dzień, w rzeczywistości wychodzę o 7 rano a wracam o 18 (podopieczni mieszkają daleko od siebie). do utrzymania 3 osobowa rodzina.

Gość pracownik państwowy
1500 netto + 13-stki itp.

Gość zmarnowana i zmęczona
od 1500 do 10000 za weekend, DJ

Gość sarah brightman
1500 zł praca w kawiarni ; )

Gość Mamoniowa
Urzędniczka - ok. 1950 zł netto, do tego na święta 370 zł, 13-tka i tzw. "gruszka". Wyższe wykształcenie, ukończonych kursów nie zliczę. Ale wierzę, że bedzie lepiej i w końcu nie będę sobie odmawiać wielu rzeczy :)

Gość opiekun osób niepełnosprawnych
1317 na papierku

Gość pomoc wychowawcy
1400 zł

Gość rechabilitant mgr
1870 + 13 + premie ok 200 zł co 2 miesiąc pracodawca opłaca kursy, szkolenia