Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelina209

o czym myśli 27 letni facet?

Polecane posty

Gość ewelina209

Który ma ustabilizowane życie zawodowe. Czego może oczekiwiać od młodszej kobiety? Seks to jedno ale czy coś jeszcze?

Gość bywa
jest sex, sex, sex, obiad, sex, ze nie bedzie marudzić i dalej będzie miała ochotę na sex.... a potem ew urodzi mu dziecko, ale nie zbrzydnie i dalej będzie miała ochote na sex

Gość ewelina209
czyli, że te dziecko i "rodzina" wchodzi w gre?

Gość ewelina209
no mnie też właśnie.... tam seks no dobra, ma swoje potrzeby facet... ale nie ma nikogo w swoim wieku kto mu te dziecko urodzi?:P

Gość bywa
a co chcesz zeby był z toba a z inna miał dziecko?? Wykonalne ale ja bym sie osobiscie nie zgodziła dzielić mężem/chłopakiem

Gość ewelina209
nie, nie. nie o to mi chodzi. Dziwi mnie, że facet 7 lat starszy ogląda się za młodszymi dziewczętami. W moim przypadku ja zaczełam studia dopiero a on już ma prace stałą itp :P

Gość kghk
ja mam męża 7 lat starszego i co??

Gość nitka..22
faceci zazwyczaj oglądaja sie za młodszymi

Gość ewelina209
to na razie chyba nęci ofiarę bo ani razu się do mnie nie dobierał, a dość długo się spotykamy już.

Gość daff
zowu ci faceci. A czego on może od ciebie chcieć jak myślisz? sex i jeszcze raz sex, że sie do ciebie nie dobierał nie oznacza, że nie zacznie przy najbliższej okazji. Znam takich typków, podrywaja i zamydlają oczy młodym dziewczynom, bzykają a potem znikają i mają je gdzieś bo to małolaty, które lecą na niewiadomo co.

Gość Pc vs Ps
To niezależy od wieku tylko od człowieka i charakteru. Jeden myśli o niebieskich nigdałach drugi o poważnych sprawach. Jak w życiu.

Gość daff
tak tak i na 100% cie kocha,.. ogarnij

Gość ogooreq
nawet 80letnie pryki ogladaja sie za mlodymi doopami a co dopiero 27 latek, , facet niewazne czy ma 20, 30, 50 czy 100 lat ZAWSZE mysli tylko o jednym, wiec od razu ci mowie ze kazdy przecietny (99/100 przypadkow)27 latek mysli o przewierceniu czegokolwiek co na drzewo nie ucieka, nawet jak ma zone rodzine 200 dzieci to i tak zawsze sie obejrzy za dlugonogą laska , tak juz jest

Gość ewelina209
tylko właśnie o to chodzi, że ja nie jestem laską....