Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiamsię

PIERWSZY RAZ

Polecane posty

Gość zastanawiamsię

Zacznę od tego : Mam 18 lat, mój narzeczony nie nalega ale czuję, że chciałby mieć za sobą pierwszy stosunek. Ja nie mogę się zdecydować bo.. po co ten pośpiech? Ale w sumie niedawno obiecałam mu, że w dniu jego urodzin to zrobimy... a więc : chciałabym prosić o rady albo opis własnych przeżyć... Zastanawiam sie czy faktycznie boli przebicie błony zy to tylko takie plotki... Proszę o odpowiedzi i bardzo dziękuję wszystkim , którzy odpiszą .

Gość zastanawiamsię
No i oczywiście dodaję : to nie jest podszyw i zmyslona historia...

Gość cvjlfwhvl
po pierwsze, pierwszy raz to pierwszy seks a nie pierwszy stosunek:) po drugie, nie czuje sie przebicia błony, tylko wejście penisa do pochwy i to boli, ale kazdy czlowiek jest inny

Gość zastanawiamsię
No dzięki za odpowiedź, poza tym u nas to będzie PIERWSZY STOSUNEK SEKSUALNY... co za różnica z nazwą...

Gość cvjlfwhvl
no różnica polega na tym,że jak juz sie z nim kochalas w jakikolwiek sposob to nie bedzie to wasz pierwszy raz :D

Gość cvjlfwhvl
możecie sobie kupić zel intymny na lepszy poslizg,to mniej bedzie bolalo, polecam feminum :)

Gość Coś takiego nie istenieje
cvjlfwhvl Bardzo żałuję, że pół roku temu nie trafiłam na taką osobę, która powiedziałby mi to jedno zdanie:( Dziś moje życie seksualne wyglądałoby inaczej... Autorko, najczęściej błona nie jest zarośnięta, ale jest jakby pierścieniem otaczającym pochwę. Nie ma przebicia, ale właśnie jest ból u wejścia do pochwy, u mnie dość spory, potem nic nie czuję, tylko ciągle to wejście...

Gość zastanawiamsię
Kiedy właśnie Ci mówię dyskretnie , że to naprawde pierwszy raz... żadnego pettingu, nic nie było dotychczas. Dzięki za radę w sprawie żelu. Już sobie kupiłam :D

Gość zastanawiamsię
... no u mnie akurat jest pierścieniem...co w związku z tym ?

Gość cvjlfwhvl
no to faktycznie pierwszy raz, wybacz,ze tak ciezko lapie,ale po calym dniu tak juz mam :) Jak sie boisz, to moze najpierw kochajcie sie lapkami albo oralnie, dziewictwo przez to i tak juz stracisz (bo do tego nie trzeba wcale przebijac blony),a przynajmniej nie bedzie presji:)

Gość cvjlfwhvl
to jak jest pierscieniem,to bedzie Ci o wiele łatwiej:) ja niestety mialam siateczkowa czy jakos tak i bolalo, bardzo, dopiero przy drugim stosunku pekla :O

To znaczy, że ryzyko bólu jest mniejsze, a jeżeli facet w odpowiedni sposób w Ciebie wejdzie, to błona się rozciągnie i nie będzie też krwi. Ale sobie musi trafić. ;)

Gość zastanawiamsię
No tak, ale oral nie bardzo przypada mi do gustu... zdaję się na mojego chłopaka :D co do "formy" i pozycji... byle było przyjemnie

Gość cvjlfwhvl
większość kobiet raczej krwawi

cvjlfwhvl i jak Wam się udało? Nie "zamknęłaś" się przed nim? Nie zacisnęły się mięśnie odruchowo? A jak teraz Twoje odczucia podczas seksu? Sorry, że tak pytam...

Gość cvjlfwhvl
to moze nie zdawaj sie na niego tylko ja ci moge powiedziec jak bedzie najmniej bolalo...

Gość zastanawiamsię
Oby sobie poradził... nie zamierzam potem tamować krwii ;p zamiast się kochać

Gość zastanawiamsię
A jaki był Twój.. pierwszy raz ?

Gość cvjlfwhvl
nie,wszystko bylo spoko, tylko ja w trakcie kochalam sie oralnie tez (tzn on mnie zaspokoil) i pewnie przez to,ze mialam tak ukrwione wszystko mnie bolalo, a poza tym robil to bardzo delikatnie i spokojnie, a za drugim razem szybciej i bylo "po ptokach" ;)

ja ci moge powiedziec jak bedzie najmniej bolalo... To powiedz...

Gość cvjlfwhvl
mój pierwszy raz to był strasznie żenujący, bylam mlodziutka i glupia, kochalismy sie lapkami,ale ja ze stresu nie skonczylam :O

Czyli lepiej być trochę "chłodniejsza" niż taka napalona po oralu?

Gość zastanawiamsię
Też bym tak chciała, mam jeszcze parę pytań... 1.Czy drugie wejście jest takie samo jak pierwsze czy mniej boli ? 2.Jak daleko członek wejdzie 3. Inne zadam potem, poczekam a ż napiszesz

Gość cvjlfwhvl
musisz sie polozyc na plecach, mozesz jakas mala poduszke podlozyc pod posladki; podkurcz kolana pod siebie i wtedy wchodzi o wiele lepiej (jak masz poduszke to wystarczy tylko unies nogi do gory), wtedy szybko przerwie blone :)

Gość zastanawiamsię
Dzięki, pewnie tak zrobię

Gość cvjlfwhvl
ja chyba nie jestem najlepszym przykladem, bo mnie tak samo bolalo za drugim i jeszcze kilka potem, ale to było spowodowane tym,ze ja mam bardzo waska pochwe,potem bylo juz ok

U mnie to się nie sprawdziło... Broniłam się podświadomie i w ogóle... Najlepiej psychicznie czuję się na górze, ale i tak nic z tego...

Gość zastanawiamsię
A penis daleko wchodzi ?

ok, to znaczy jest przyjemność czy nie? Sorry, że się tak dopytuję, ale boję się, że nigdy to dla mnie nie będzie przyjemne...:(

Gość cvjlfwhvl
co do tego, jak daleko członek wejdzie,to nic sie nie martw, pochwa sie dostosowuje, tylko musisz byc rozluzniona i odprezona, bo inaczej to bedzie sie zaciskac i bedzie bolalo; i dobrze radze, darujcie sobie przed stosunkiem pierwszym seks w innej postaci, bo potem mozesz byc bardziej wrazliwa na bol