Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiamsię

PIERWSZY RAZ

Polecane posty

Gość zastanawiamsię
heh, ja nie wiem ale skoro wszyscy TO robią to pewnie jakaś tam jest !

Gość zastanawiamsię
Co masz na mysli z seksem.. w innej postaci ?!

Gość cvjlfwhvl
no jasne ze jest :D ale tego niestety musisz sie nauczyc jak jestes kobieta :O

Gość Coś takiego nie istenieje
Pytałam cvjlfwhvl o jej odczucia teraz:)

Gość cvjlfwhvl
łapkami, oral,anal,necking, seks po turecku, hiszpański itp, stosunek jest tylko jedna z form seksu

Boję się, że jak początki sa dla nas, mnie takie bolesne i stresujące, to sie nigdy już nie zmieni...

Gość zastanawiamsię
Hmm... okej i tak planowałam tradycyjnie ;p

Gość cvjlfwhvl
powiem ci ze z lechtaczkowym nie ma problemu, ale pierwszy pochwowy mialam chyba 1,5 roku po pierwszym stosunku

Gość cvjlfwhvl
chociaz nie, chyba palcami mialam wczesniej :)

Gość cvjlfwhvl
Coś takiego nie istnieje no jak tak bedziesz myslec to Ci sie na pewno nie uda :O a masz partnera, ktoremu ufasz?

Mam... Nie mam co do niego żadnych wątpliwości i bardzo go kocham. no cóż... Pozostają ćwiczenia... zastanawiamsię powodzenia!:)

Gość cvjlfwhvl
no to spokojnie, nie ma sie co spieszyc :) przyjemnosc mozna miec na wiele sposobów, moze sprobuj z zelem

Gość cvjlfwhvl
dobra dziewczyny,uciekam,powodzenia :) 🌼

Gość NibyOna
Tak czytam i czytam te Wasze wypowiedzi i najbardziej dała mi do myślenia wypowiedź koleżanki cvjlfwhvl, która zaznaczyła że pierwszy orgazm pochwowy miała 1,5 (!) aż tak długo muszę na TO czekać..? ;p Co do orgazmów- jakie są najlepsze pozycje na jego szybkie osiągnięcie? Nie chcę używać w stosunku do siebie określenia 'oziębła' skoro seks uwielbiam a orgazmy miewam raz na ruski rok... :/ Zastanawiamsię- nie martw się, ja też bardzo przejmowałam się pierwszym razem i długo zwlekałam (19 lat) ale po części miałam wątpliwości jak Ty, a z drugiej strony nie spotkałam żadnego sensownego faceta. Ale wszystko zmieniło się 7 miesięcy temu i muszę powiedzieć że pierwszy raz w sensie jego pierwszego pchnięcia wspominam raczej nie najlepiej [ból i zero przyjemności] ale z każdym następnym razem jest coraz lepiej. Teraz wprost rozsadza mnie to miłe mrowienie w dolnej części brzucha na sama myśl o nim we mnie ;p więc naprawdę nie masz się czym przejmować jeśli na początku będzie trochę bolało :)

Gość niunka1991
ja na twoim miejscu zadbałabym o atmosfere i przygotowanie :) jesli to twój pierwszy raz to jest opcja ze może cie boleć wiec aby ten bol zmniejszyć mozliwie jak najbardziej tak jak napisała kolezanka użyjcie zelu który sobie kupiłas , zróbcie sobie długa gre wstepna calujcie sie dotykajcie kochajcie sie oralnie :) nie przejmujcie sie wpadkami bo każdemu moga sie zdarzyc nie tylko przy pierwszym razie :) no i nie zapomnijcie o zabezpieczeniu bo chyba nie chcecie zostac rodzicami :P powodzenia :)

Gość oj kobietki
Jako stary facet który rozdziewiczył kilka panien :P powiem że przy pierwszej to nawet nie wiedziałem ze ją rozdziewiczyłem (młody byłem) druga udawała że nie jest dziewicą :D a trzecia no cóż najmłodsza a ja najstarszy:P Nie jest to nic strasznego byle by dobrze za to się zabrać. Olbrzymia dawka podniety, dziewcze musi płonąć, fajnie jest stosować zel do niedawna polecałbym KY ale coś się skopało i teraz Taki żel 2in1 Duracelu. Pieszczoty, pieszczoty i jeszcze raz pieszczoty a później seks. Faktycznie na plecach najwygodniej. Moim zdaniem nawet podczas pierwszego seksu można mieć orgazm, tylko facet musi wiedzieć co robić a nie taka sama zieleń jego partnerka:D Przetestowane i działa.

Gość zastanawiamsię
Dzięki za wszystkie odp. i zdumiona jestem że tyle osób przejęło się moim problemem :D Zastanawiam się tylko czy któraś z was może opisać swój pierwszy raz... ale tak... nie fachowo.. tylko zdradzić szczre, odczucia ?