Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fengszuja

Coraz trudniej o dobra musztardę sarepską

Polecane posty

Gość Fengszuja

Idę do hipermarketu, wącham, smakuję i wszystko jakieś mdłe i nie przypomina starej dobrej musztardy. Pudliszki wręcz sprzedają jakieś g... co smakuje jak szczaw, a nie jak musztarda. :( Jeszcze Mosso ma w miarę, ale to też nie to. Tak jakby połowa tego aromatu.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość BiałaKalia
Chrzan też jakiś taki...jakby z dupy.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Chm, z chrzanem nie mam kłopotów, raczej można kupić normalny starty, tu nie ma udziwnień. Chociaż wczoraj kupiłem chrzan z dodatkiem proszku wasabi - dobry :) ale musztarda sarepska z musztardówek miała wyjątkowy i niepowtarzalny aromat i smak.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość papą żeli 68
ja kupuję tylko z PEGAZA:P

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość az sie wierzyc nie chce
Jest dobra musztarda sarepska w takim małym szerokim słoiczku z czerwoną nakrętką. Do niedawna tą nakrętkę mógł każdy w sklepie otworzyć i zamknąc a od niedawna jest jeszcze taki pasek nalepiony uniemożliwiający to. A musztarda moim zdaniem najlepsza na rynku.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość sebastian77
Musztarda saperska rulez :classic_cool:

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Załóżmy fanklub musztardy sarepskiej :) Nawet najgorsza parówka i hot dog smakują z musztardą sarepską :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Musztarda Sarepska
I spróbujta kurwa jakieś rzeczy jeść beze mnie !! To w ryja !

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość sssarepska
kiedyś rewelacyjna była w lidlu...naprawde ale juz jej nie ma

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość jacobs
Sarepska tylko z Kamisa ale najlepsze są kupowane w Czechach w zwykłych plastikach

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość lubiem keczup
cóż jeśli jesteście fanami musztrady to rzeczywiscie macie pecha teraz działa silne lobby na rzecz keczupu dlatego sarepska jest niedobra, dodawane sa do niej bobrze odchody. Jestem keczupowym ortodoxem, nie uznaje musztardy bo to zło w czystej postaci. Mój chłopak przestał jesc musztarde z miłości do mnie a teraz jest dumny bo lubi keczup.Ma na imię Daisy bardzo go kocham w przyszłości planujemy otworzyć hodowle pasikoników.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Domowy kebab pieczone kawałki kurczaka w picie ostry sos chili, musztarda sarepska i surówka pekińska :) A ktoś z was w dawnych czasach jadł chleb z musztardą?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
jacobs Sarepska tylko z Kamisa ale najlepsze są kupowane w Czechach w zwykłych plastikac FUJ!!! ZGIŃ, PRZEPADNIJ!!! Kamis nie produkuje sarepskiej, tylko nieudolny syf.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
lubiem keczup - Pasikoniki z musztardą da się zjeść. Podobno maja dużo łatwo przyswajalnych protein. Można by wyżywić szarańczą głodującą Afrykę. Teraz mużiny nie jedzą pasikoników, bo nie maja musztardy, ale wkrótce możemy stać się eksportową potęga i zalać Afrykę sarepską :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość
spróbujcie rosyjskiej z Kamisa, jest świetna :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
ja do dzis jadam chleb z musztardą :D Pyszny :P ALe tylko sarepska ta z czerwoną nakrętką,niewiem czy to pegaz,w każdym razie,te nowści kamisa i tych innych,absolutnie u mnie odpadają.Niedobre są:-0 :D:D:D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
rosyjska-ble :P Mój wuja jada tylko piekielną i to wali sobie na kanapke dosc spore porcje,tzn na szynke czy do kiełbasy,ale mi ona nie podchodzi:D Ja tradycyjną wolę,juz od wielu wielu lat...:D ALe racja,ze cos sie smak ostatnio zespół :(

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość człowiek biedronka
Ja osobiście radziłabym Ci hodować jeden wybrany gatunek. Z pasikonikowatych żyjących w polsce najbardziej podoba mi się Tettigonia viridissima. Sam kiedyś chodowałam i bardzo mi się podobały. Pozatym z większych okazów polecam ci: Łatczyna brodawnika,Opaślika sosnowca i Durexus pospolitus :D POWODZENIA

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Fengszuja a jak Ty próbujesz te musztardy w marketach :D? Znaczy,że odkręcasz słoiczek i maczasz palucha :P? Czy jak:D Bo mnie to zainteresowało :P

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Przeważnie odkręcam słoik i wącham. Ale staram się odkręcać taką musztardę, którą raczej na pewno wezmę. Chyba, żeby się okazała g... to wtedy zostawiam z odkręconym wieczkiem, żeby ktoś inny jej nie wziął. Nie maczam paluchów i nie odkładam, żeby ktoś inny taką wziął.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość frendzel ze stolicy
e tam, i tak keczup rządzi 🖐️ :classic_cool:

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×