Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fengszuja

Coraz trudniej o dobra musztardę sarepską

Polecane posty

Aha :D Myslałam,ze wlasnie tak próbujesz i odkładasz,a ja ide i biorę sobie taką wlasnie musztarde po degustacji hehe.ALe dobrze,ze zostawiasz otwartą :D

Gość sislej
jak musztarda to tylko kamis,z braku laku dagoma, chran z motyla bardzo mi smakuje

No taką świnką, to nie jestem. Poza tym dobrej musztardy nigdy nie zostawię :) a jak ktoś weźmie syf próbowany przeze mnie, to sam sobie będzie winien, że nie wybiera smacznych produktów :P PS. Ketchup jest bardzo smaczny np. Heinz, ale to inna działka.

sislej jak musztarda to tylko kamis,z braku laku dagoma, Spadaj bluźnierco z musztardą Kamisu. Pewnie masz niewiele lat i nie wiesz jak smakuje tradycyjna polska musztarda.

Gość sislej
feghuju ze tak cie nazwe,czy ja Ci do gardła skaczę? to moje zdanie na temat musztardy

Gość lubiem keczup
a wąchacie czasami bobrze stopy? Mój chłopak, Daisy często to robi tłumacze mu ze tak się nie robi ze przecież bóbr może odczuwać dyskomfort. Ale odkąd odstawił musztardę zachowuje się dziwnie. Gram na waltorni zeby troszke go uspokoic ale on chce wąchać i koniec.

sislej fegch*ju ze tak cie nazwe,czy ja Ci do gardła skaczę? to moje zdanie na temat musztardy Ssij leja to mój topik, więc tu nie bluźnij :O --------------------------------------------------------- Ta czeska na allegro jest droga i jeszcze koszt przesyłki.

Gość człowiek biedronka
Foot fetish bobros jest niewątpliwie bardzo ważnym elementem dominacji. Ja osobiście stawiam go na pierwszym planie i nie wyobrażam sobie świata bez oddawania wyjątkowej czci bobrzym stopom

Gość jap
co wy piierdolicie sarepska to tylko Roleski

Gość przychylam sie
do zdania kolegi: z sarepskich znośna tylko roleski, a większość ketczupów smakuje jak ocet z przecierem - nie można tego jeść

Gość ...ups
Mam podniebienie dość mocno wyczulone na smak dobrej musztardy. Przyznaje rację komuś powyżej, co do czeskiej musztardy w plastikach dużych (jak po śmietanie) - jest niepowtarzalna. Ale u nas kupuję zwykłą, tanią musztardę sarepską z Develey w plastiku z żóltą przykrywką i nie narzekam na jej smak.

Gość sislej
Fengszuja na wyzywaj od bluźnierców ludzi na tym topicu,założyłes/-as go na forum publicznym i każdy ma prawo się wypowiedzieć

Gość ze co0000
? w sklepie smakujesz ??? no to gratuluje głupoty i zycze bys sie od kogos tez tak samo madrego jak i ty czyms zarazila !!! prostaczka

sislej Fengszuja na wyzywaj od bluźnierców ludzi na tym topicu,założyłes/-as go na forum publicznym i każdy ma prawo się wypowiedzieć Przeczytaj tytuł topiku. Jest o musztardzie sarepskiej i o tym, że coraz trudniej o nią, bo takie firmy jak Kamis wciskają ludziom gówno, a ty z uporem maniaka bluźnisz i piszesz, że Kamis ma coś wspólnego z musztardą sarepską. Idź sobie załóż własny topik reklamujący Kamis i nie rób tu dywersji.' Jesteś jak lekarze przepisujący antybiotyki na wirusy. Ktoś Ci płaci za reklamowanie Kamisu?

Gość gość
ja zawsze zamawiam tą z ogródka dziadunia, jest pyszna i do kanapek i do grilla, zamawiam zawsze więcej by było na dłużej bo teraz przy grillach schodzi jak głupia :)

Gość gość
ja ostatnio miałam okazje jeść miodową i chrzanową musztardę z ogródka dziadunia, faktycznie smak oryginalny i fajnei podkreśla smażone mięsko grilla.