Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koks25

wygadałem,głupio sie czuje...

Polecane posty

Gość koks25

witam, tak nieco przypadkiem wygadałem wrogiej koleżance mojej dziewczyny o tym ze ze sobą to robiliśmy już, ona sama by jej o tym nigdy nie powiedziała, nie wiem co mam teraz myśleć...

Gość koks25
odpowie mi ktos ? doradzi ? czy wy byscie miały to swojemu chłopakowi za złe ? lub wybaczyły ?

Gość dddddd
za złe raczej nie w końcu te rzecz normalna jak bym kochala mocno to i wybaczyła ja juz bym miala za złe :) tyle a ile lat macie?

przeproś po prostu człowiek czasem coś palnie i trudno to nie koniec swiata

Gość popieram - przeproś
i na drugi raz nie opowiadaj o Waszym życiu erotycznym na prawo i lewo, bo wiele kobiet tego nie lubi.

Gość mysllllll
ja bym sie wkurzyla ale zalezy w jakiej sytuacji jej to powiedziales przepros,to rzecz naturalna ale kobiete to moze urazic przepros!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość kalipka
ja bym sie nizle wkurzyła...przepros moze twoja dziewczyna jest bardziej wyrozumiała niz ja

Gość koks25
Tylko ona o tym nie wie jeszcze, ta kolezanka miała nie mowic, i nie wiem czy sam jej o tym powiedziec czy trzymac to w sobie...

Gość moskala
taaa jak to jest wroga koleżanka jak to ująłeś to na bank twoja dziewczyna się dowie. lepiej sam jej powiedz prawdę. ja rozumiem że palnąłeś głupotę ale dlaczego od razu takie rzeczy wrogowi twojej dziewczyny mówisz?

Gość nie jestem ladna
Powiedz jej i to jak najszybciej. I tak sie dowie. Lepiej zeby wiedziala od Ciebie .

Gość gwoli wyjasnienia...
chciales sie pochwalic, to teraz nie chowaj glowy w piasek... zapomnij, a jak o to kiedys zapyta, to powiedz prawde, ze ci sie wyrwalo...i masz wiecej z wrogami twojej dziewczyny nie rozmawiac, kapito?

Gość koks25
nie wygadałem bezposrednio, było pewne pytanie, na ktore odp jasno jej wskazała ze to robilismy, znaczy nie jest to jej wielki wróg tylko ja z nią pisze, a jej sie to nie podoba, wiec nie darzy jej sympatią.

Gość gwoli wyjasnienia...
chyba sam nie wiesz na ktorej ci bardziej zalezy, kolejny facet, co ma kolezanke, ktorej opowiada o seksie ze swoja obecna dziewczyna (kurrrrwa mac, a co ja to niby obchodzi). u mnie bylbys spalony!

Gość wenezullla
ja też bym sie wkórwiła, po co to gadać to są wasze sprawy nie masz innych tematów...???

Gość koks25
Mowie wam przeciez. Chyba sie jej nie pochwaliłem o przeleciałem ją, spytała o cos, i ja odpowiedziałem tak, że wyszło ze to robilismy.

"i masz wiecej z wrogami twojej dziewczyny nie rozmawiac, kapito?" sporządź sekretną czarną listę, noszoną zawsze i wszędzie, pilnie przez Twe czujne oko strzeżoną, i przed wdaniem się w dyskusje o pogodzie poproś o dane osobowe potencjalnego rozmówcy -potwierdzone stosownym dokumentem - by sprawdzić ewentualną tożsamość wroga i wyeliminować czynnik ryzyka najlepiej wykluczyć ryzyko błędu przez całkowitą izolację od społeczeństwa

Gość lubiem keczup
pocałuj w dupe bobra

Gość człowiek biedronka
zapakuj koleżankę w paczkę i rzuć do Odry a ja sobie we Wrocławiu wyłowię ;)