tate kądor posiadacz jądor 0 Napisano Styczeń 28, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Styczeń 28, 2010 jestem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tate kądor posiadacz jądor 0 Napisano Styczeń 28, 2010 słyszałem ze moja biedna córeczka tutaj bywa i niajaki stulej chce ją zbałamucić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tate kądor posiadacz jądor 0 Napisano Styczeń 28, 2010 do domu pod pierzynkę a nie zadajesz sie z gównozjadami lekcje odrobić poprawić chemie i fizykę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Styczeń 28, 2010 mój tate mnie obroni :) niech kafeteria stanie się rodzinna, jak nasza-klasa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Styczeń 28, 2010 tate, Twoje dziecko się zbuntuje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Styczeń 28, 2010 tateee, masz trochę $$$ na zbyciu :) ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tate kądor posiadacz jądor 0 Napisano Styczeń 28, 2010 kafe to kafe n-k to fotka lansjerska a ty sie nie zbuntujesz masz sie mnie sluchac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość qlexisssssssss Napisano Styczeń 28, 2010 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4358996 blagam wejdzcie i odp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Styczeń 28, 2010 zrobimy sobie wspólną fotkę na NK ? :) napisz w poście cziiiis ja teś napiszę, zescreenuję i wstawię na NK ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach