Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość come back my ex

come back, my ex

Polecane posty

Gość come back my ex

po jakim czasie odezwal sie do Was wasz byly? moj mniej wiecej po pol roku, ale mysle ze zrobil to dlatego ze widzi ze daje sobie rade ze nie placze ze jestem w szczesliwym zwiazku...mimo tego ze mnie nie szanowal i wiem ze nie zasluguje na mnie, tesknie za nin...a tym interesowaniem sie, psuje mi ten dobrzze juz rawie poukladany swiat... ;/ dflaczego on to robi??

Gość Lilly Evangelin
zapytaj go o to dlaczego sobie nagle przypomniał o Tobie? Czy nie ma nikogo innego na oku?:O

Gość come back my ex
hmmm...po rozaniu byl strasznie ironiczny, wkurzyl mnie i ogolnie bylo mi bardzo przykro ze zachowuje sie jak dzieciak, nie mogl na mnie patrzec mimo tego ze to on zdecydowal o rozstaniu...bardzo go kochalam, moze i nadal kocham...ale o milosc prosic sie nie bede, wiec postanowilam ulozyc sobie zycie na nowo, znalazlam faceta ktoremu ufam i ktorego bardzo szanuje...kocham to za duzo powiedziabe, od sylwestra zaczal sie wielki come back...dziwne teksty typu, (mamy wspolnych znajomych) zeby nasz kolega sie do mnie nie przytulal bo zrobi sie zazdrosny, pozniej spotkal moja siostre gdzies w pubie i pijany strasznie plakal ze mnie kocha, ze chce wrocic, ze sie zmieni, dal jej prezent dla mnie, dzis napisal sms z gratulacjami po zadnym egzaminie...psuje mi to wszystko, juz prawie sie wyleczylam, zaczynalam pokochiwac...smieszne slowo...mojego chlopaka, bylam szczesliwa a on znow pakuje sie z butami w moje zycie...