Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam cały czas

Poszukuję metody 1000 kroków

Polecane posty

Gość szukam cały czas

Wczoraj gdzieś na forum widziałam linka do stronki o tej metodzie i dzisiaj nie mogę znaleźć .Ktoś wie gdzie to jest?

Gość gdzies widzialam
widziałam ale nie pamiętam gdzie

Gość ja wiem ale nie powiem

Gość nie farbujesz
Ja tez wiem,ale nie powiem,bo to chyba sciema,pisałem juz do tej Kasi na gg,przez pare dni ale nikt sie tam nie odzywa,hmmmm

Gość Kopciuszek w buciku
Masz tu linka do forum na ten temat http://www.pokonacnerwice.fora.pl/ Ja się skontaktowałam mailowo i jest ok .Właśnie podjęłam decyzję o zastosowaniu tego sposobu.

Gość Mini-Mini spox
Ja ją stosuję już od jakiegoś czasu ,trochę zabawna ale najlepsza ze wszystkich jakie do tej pory miałam.Efekty są już widoczne .i moim lęką powiedziałam papa

Gość a gdzie to
Co to i gdzie to znajdę?

Gość a gdzie to
1000 kroków jakie trzeba uczynić żeby pozbyć się objawów nerwicowych ,widzę że coraz więcej ludzi sobie to chwali można by spróbować w sumie to nie taka wielka cena ,a może będzie warto

Gość No to wojna
Jestem Za raz się żyję a potem się straszy tralalalalalala

Gość nie farbujesz
Leki czy depresja to nie taka łątwa sprawa i nie da sie tego wykonac przez internet,niestety,:)

Gość pakito
Racja to nie latwa sprawa, a co tam ma byc do wykonania przez internet? Wydaje mi sie że to jak kazda metoda ,czy to z ksiązki czy od psychologa jest do wykonania samemu ,ktos daje Ci instrukcję w jaki sposob a ty to sam robisz i co ma do tego internet?Zwykla forma kontaktu jak tel ,dla niektórych jedyna bo nie potrafią w cztery oczy rozmawiać o swoich lekach.Ja korzystałem już parę razy z pomocy psychologa online i jestem zadowolony .

Gość nie farbujesz
No nie łatwa to sprawa,bo jak sa leki pojawia sie czesto depresja rózne nakładaja sie emocje,a jak wiadomo takim ludziom brak samodyscypliny,wiec same rady co robic i jak nie wystarcza,tu potrzebne sa terapie grupowe

Gość a jak ja sie boję
A co jeżeli ja nie jestem w stanie wyjść z domu i przejechać 30 kilometrów do najbliższego ośrodka psychoterapii?Znaczy że nie ma innego sposobu i jestem skazana na to dożywotnio?

Gość nie farbujesz
Nie nie jestes skazana na dozywotnio:)włąsnie dlatego musisz cwiczyc wychodzenie z domu,bo tam gdzie jest problem tam trzeba sie skupic i trenowac,bo kto to tak widział doprowadzic sie do stanu gdzie człowiek juz sie zamyka w 4 scianach to jest koncowe stadium depresji,hmmmmmm

Gość hmmmmmniu
hmmmmmmmmmmmmmmmmm

Gość A gzie to mozna znaleśc

Gość jak to gdzie czytać nie potraf
czytaj cały wątek to się dowiesz...