Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KiedysNadejdzieTakiDzienZe.

Nie wiem co mam robić Siedzę i płacze pomóżcie mi

Polecane posty

Mam 16 lat. Od wczoraj bardzo źle się czułam.Bolała mnie głowa,gardło. Dzis poszłam do lekarza i powiedziała mi pani doktor że mam powiększoną tarczycę. Moja mama też miała problemy z tarczycą, raz miala nadczynność pozniej niedoczynność aż w koncu jakś chorobe Grejsa Basedowa. Dostałam skierowanie na badanie krwi za tydzien bo obecnie biore antybiotyk.Tak się boje że bede miała nadczynność bądź niedoczynność a wiem że z jednej z tych chorób można bardzo gwałtownie grubnąć mimo tego że dużo się nie je ;(( Błagam powiedzcie co mam robić :(( Od kąd przyzłam od lekarza siedzę i płacze ;((

Gość te4t65464
hej, nie martw się:) dostaniesz przecież jakieś leki i będzie git

No tak, tylko ze ja juz mam tlusta dupe jak dwie szafy gdanskie. Mimo ze robie sobie ciagla diete- odzywiam sie tylko hamburgierami

Słuchaj szmato jedna. Jeszcze raz się podszyjesz pod moje pseudo to gorzko tego pożałujesz

Często nocami przy pełni księżyca zakradam się do kaczych legowisk przy pobliskiej osiedlowej sadzawce.Wyszykuję puste legowiska i układam się tam uprzednio ubrany w płaszcz przeciwchemiczny OP-1 oklejony kurzymi wysmarowanymi kaczym łojem dla utrzymaia zapachu piórami i błony pławne zrobione z gumowych rękawic zakupionych w biedronce.Oczekuję tak ubrany na upragnioną ekstazę ,którą będzie zaproszenie do stada i odlot do ciepłych krajów na zimę...

Gość sbkebfkj
o curwa, skąd wam takie coś do głowy przychodzi?:D

Gość ktoos 3
hahaha z tymi kacZkaMI zaje**ste ;d;d poplakalam sie az

Gość spoko wagaaa
podszywacze :D macie talent pisarski :D ...cóż za lekkość pióra ;) :F

Gość oj_oj
nie martw sie, przy nadzczynności sie chudnie ;p jak jeszcze nie przytyłaś ani nie schudłaś to sie nie martw, to da sie leczyć ;)

Gość oj_oj
ale kaczki wymiatają

Gość oj_oj
Mogłaś dostać tysiąc nie uleczlnych chorób. problemy z tarczyca przy tym to pikuś zawsze trzeba znaleźć jakiś pozytyw w negatywnej sytuacji ;p

Gość rfghm
ty się nie martw o tycie ale o to, że w przyszłości możesz mieć poważne problemy z utrzymaniem ciąży...moja ciotka 4 ciąże poroniła (w tym jedną w 6 m-cu) przez to, że ma chorą tarczyce...